Жена загина в катастрофа, дете е в критично състояние

Инцидентът е станал в Ямболско
27 дек 2021 20:58, Александър Попов
14
Жена загина в катастрофа, дете е в критично състояние
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

37-годишна жена загина след тежка катастрофа, а осемгодишното й дете е с опасност за живота в МБАЛ "Свети Пантелеймон". Инцидентът е станал тази вечер около 19 часа на изхода на село Веселиново.

Колата вероятно е поднесла на мокрия път и е катастрофирала. Майката пострадала тежко и въпреки усилията на спешните медици е издъхнала в ямболската болница, съобщава bTV.

Детето е прието в реанимация, в критично състояние. Зад волана е бил бащата, който към момента е в стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да убиеш жена си е престъпление както и да го погледнеш, но предполагам ще го пишат нещастен случай.
10
18
 
4
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Аз съм тираджия гастарбайтер и през зимата не возя камиончо милиончо, а съм патрон в Новаково Сити и съм взел едни бабадайчовци да ми бачкат и направят лятна кухня в Новаково Сити. Не им плащам, но ги храня със скара бира и им давам ябълки за десерт и ябълков оцет да са здрави, че много задачи съм им дал. Така се случват при мен нещата, стил BohoSoulz. Само дето те са на село, а аз съм на Новаково Сити. Яшаааавввееее!
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Източно Ромелци се изтрепаха Кой им дава книжките?
8
9
 
5
 
! Отговори
Дарвин преди 2 години
Естествен подбор
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По пътищата се движат много коли с кални гуми, а в студено време като росне леко дъждец и асфалт с кал става като лед. Гледаш чист път, леко влажен, а няма никакво сцепление. Жалко за семейството. Вчера наши роднини ги блъснал някакъв и мъжа е убит, жената с потрошени крайници весели празници. Като се качите на кола мислете повече
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алекс - Аз па не разбирам, защо ако си сам в колата, трябва да шофираш безотговорно? Шофираш винаги отговорно и това е. Ей тая помия "миии жената и детето ми са вътре, затуй карам внимателно" е тотален ментален колапс във всяко едно отношение. Кво? В останалото време GTA V ли правиме, кво??!?!
5
1
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Колите поднасят поради висока скорост.Жената и детето са в колата и ти шофираш безотговорно.Това не го разбирам.
4
0
 
42
 
! Отговори
12356 преди 2 години
Хора,за къде бързате,тръгнете малко по рано и стигнете живи.Дано оживее детенцето!
3
0
 
29
 
! Отговори
той преди 2 години
Има съобразена скорост и тя е индивидуална за всеки според неговата преценка и способности. Ей това Бай *** не разбра. Като запознат казвам това защото в преди всички тежки ПТПта винаги се появява дразнител. Това пречи за правилната преценка особенно на шофьорите любители с незрял опит в подобни ситуации.
2
1
 
48
 
! Отговори
Радко преди 2 години
Всеки се мисли за безсмъртан там е проблема аз съм 36 години шофьор пътувам почти всеки ден до София на работа около 130 км има ли червен сфетофар спирам има ли стоп спирам спазвам дистанция особенно когато вали 50 метра не изпреварвам тирове когато вали за тия години нямам провинение
1
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и пъти да се случи , човек е устроен да си мисли че "На мен няма да ми се случи" , и аз си мислех че като съм примерен шофьор съм застрахован, ама една блейка не видя стопа и прати колата ми за скрап- пак добре че аз се разминах без наранявания