Караджов: Не е реалистично АМ "Хемус" да се завърши до 2024 г.

Лотовете 4,5 и 6 имат единствено техническа проектна възможност
11 апр 2022 12:55, Петя Славова
40
Караджов: Не е реалистично АМ "Хемус" да се завърши до 2024 г.
Снимка: БГНЕС

Не е реалистично АМ "Хемус" да бъде завършена до края на 2024 година", заяви вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов, който инспектира строителството на новите участъци от магистралата между Плевен и Ловеч, предаде БГНЕС.

Още по темата


По думите му срокът не е реалистичен, защото по Лотовете 4,5 и 6 има единствено техническа проектна възможност и ще е нужна поне още година - година и половина. Министър Караджов уточни още, че държавата дължи за участъците 2 и 3 на АМ "Хемус" за извършени строителни дейности 34 млн. лева с ДДС.

Посещението на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов и неговия екип в Ловешко продължава с работна среща с областния управител на Ловеч Виктор Стойчев в Областната администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
19 кенефа на Рашков преди 2 години
А АМ "Струма" изобщо никога няма да я има!
33
0
 
1
 
! Отговори
19 кенефа преди 2 години
Изчегъртахте ли ГЕРБ? Чегъртайте, чегъртайте... Простият народ винаги е беден. Махнахме строител, докарахме крадци, дето крещяха "Дръжте крадеца!"...
32
2
 
12
 
! Отговори
нн преди 2 години
Ей, ненормалници, хулите ГЕРБ, плюете ги, но ако те бяха на вашето място тази година Хемус щеше да е завършена. Крадили, лъгали, недоказано, но вършеха работа, а вие няма да я завършите защото народа ще ви изрита. От както се пръкнахте в управлението на България все лоши неща стават. НС управлявало, с караници и препирни как да стане? Всеки компетентен, всеки знае всичко, така не става, от грешно по-грешно.
31
0
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Българи тези които гласуваха за подмяната и сбиротациге да вземат и да започнат да правят Хемус и юмручето и 12 клозета И Маята и Отровите и онези дето пикаеха на ОРЛОВ МОСТ по бързо ще стане и най важното борците антита ще знаят как стоят строежите в действителност ПОЗОР ПАДЕНИЕ Срутяване Саботажи Лъжи Заплахи и ето ти *** назначени с измамните венецуелски машини от служебните превратаджии ОСТАВКА
30
0
 
6
 
! Отговори
До хм преди 2 години
Кой че ти работи нощем на магистралата? Това не е Испания или Германия. Тука си има ред. Става по-бавно ама ще стане. Важното е далаверата да върви. Ти си чакай в задръстването и си трай.
29
3
 
19
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Промяната се отлага за след 2030 година, до тогава ще анализираме!?
28
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
подавай оставка и да идва ББ, той поне си спазваше сроковете. За една година на власт, един км път не сте направили, само анализи и нищо
27
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма го Бойко да строи.Има костовисти да крадат.Вие си ги избрахте.
26
0
 
15
 
! Отговори
Да преди 2 години
В задръстването на Витиня човек си прави изводи за българина. Търпи да го унижават като последния африканец, да го крадат и подритват да седи в старата кола и да се задушава от газове, но все си търпи и чака да се "оправят" нещата. Чака си на магистралата, където трябва да се движи с 120km/h а колоните не мърдат. Губят се време и нерви и гориво заради един неремонтиран тунел, деца реват, кучета лаят а колоните не помръдват.
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но е реалистично да крадете като Костов.Това поне ви научи драгалевския вампир.Той на друго не успя!
24
0
 
16
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Ами поне на тунелите изпратете хора и техника и да се приключва този ад по 1 час в посока в задръстването. На Витиня е ад под небето. Затваряйте след 21 ч. По обходен маршрут и за 1 седмица е готов тунела. Какво чакате? Шофьори на протест?
23
1
 
20
 
! Отговори
Reo преди 2 години
Пълна политическа, социална и икономическа импотентност. Само на оправданията са царе. Ама вината си е наша. Кой за каквото се е абонирал.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя лольо първо да изпрати хора да ремонтират и почистят Тракия, Струма, Хемус и Марица, а да ръси мозък по цял ден с глупости, второ трябва да се вдигнат транзитните такси за тежкотоварни мпс, и мерене с актове на границата, съсипаха ни пътищата
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами тогава да сменим министъра. В Сърбия как строят 100км магистрала за 1 година? Явно толкова си може тоя. Визията му също го подсказва. Седнал на хранилката и само казва как не може, а ламти за пари. Като не може за какво са ти пари? Петков сменя го тоя. Това не е отговор на министър, който върши работа. Ако върши работа ще каже: за да се случи това, трябва да са изпълнени тези неща. Следващите срокове за задачите са еди си кои. Поемам лична отговорност. Ако не ги изпълня - оставка
20
1
 
18
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Как е промяната ? Върви по график налЕ ? Всеки ден дълбаем нови низини а дъното всъщност се оказва небе...
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е реалистично защото четворната коалиция се оказа по крадлива и от тройната коалиция и окради всички заделени пари за Хемус.
18
1
 
18
 
! Отговори
Ами да... преди 2 години
"""Караджов: Не е реалистично АМ "Хемус" да се завърши до 2024 г.""""" ---- И аз туй казвам, бе!!! Пиши го направу към ту 2224 година!!!
17
0
 
24
 
! Отговори
4epa преди 2 години
Магистрала при комунисти ама друг път !!!!!
16
23
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 2 години
пълни герберастки глупости :)
15
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един пирон не са забили в тая страна, откакто заграбиха властта миналата година с измама. Защо им позволихме да съсипят бъдещето ни?