Не бъди такава кобра, омъжи се за мен!

Индиец вярва, че змията е била жена в предишен живот
7 апр 2015 13:06,
8
Не бъди такава кобра, омъжи се за мен!
Снимка: Reuters, архив

Синдип Пате смятал, че кобра е превъплъщение на красива жена, която се е превърнала в змия. Затова мъжът имал мераци да се ожени за нея, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Хиляди суеверни индуисти заплашиха с бунт, след като полицията нахлула в храма и прекратила венчавката. 27-годишният жених бил убеден, че кобрата в предишния си живот била прелестна девица, която се била влюбила в него.

Синдип Пате твърдял, че той също можел да се превърне в змия след първата брачна нощ, като изпадне в дълбок транс. Той заявил на всеослушание, че влечугото пожелало да сключи брак с него по време на католическия Великден.

Между 12 и 15 хиляди души се стекли да присъстват на венчавката в отдалеченото селце Бандвапур. Женихът бил окичен с гирлянди от тълпата. Индуистският свещеник, който се наел с женитбата изтъкнал, че Сандип проявявал змийски черти още от детството си.

Но облеченият в оранжево монах побягнал панически,когато в храма нахлула полиция. Сандип и баща му Даяшанкар били арестувани за нарушаване на обществения ред. Възмутената тълпа заплашила блюстителите на реда с бунт заради прекъсването на сватбата. Били изпратени допълнителни полицейски подкрепления, за да бъде възстановен редът.

Таблоидът припомня, че преди 9 години индийката Бимбала Дас се омъжи за кобра в селцето Тала в щата Ориса. Булката се похвалила след това, че змията никога не й била посягала. Съселяните на Бимбала приветствали венчавката, защото били убедени, че кобрата ще донесе щастие на цялата общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази змия е била жена в миналия си жевот? А някои жени още в сегашния си живот са змии ;Д
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Таблоидът припомня, че преди 9 години индийката Бимбала Дас се омъжи за кобра в селцето Тала в щата Ориса. Булката се похвалила след това, че змията никога не й била посягала."Ето това казва всичко за една от най-ужасяващите страни на света, в които животът на жените е ад. Горките хора.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами, ако през първата брачна нощ го клюцне по ......
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ziganski im raboti
1
0
 
37
 
! Отговори
Невинен преди 9 години
оттатък в другата дирекция има цяло гнездо кобри :))) ухапят ли някой, умира след минута! затова по-добре да си трайкам..