Зодиите, които поставят партньора на първо място

Вижте кои са те
19 ное 2020 15:42, Ивета Иванова
8
Зодиите, които поставят партньора на първо място
Снимка: Pexels

Може да разчитате на тези зодии, ако имате връзка с тях. Те винаги поставят партньора си на първо място - над работата, над приятелите, над забавленията. Връзката е много важна за тях и те се грижат за своята половинка. Карат ви да се чувствате специални. Ето кои са зодиите, според "Elite Daily".

Телец
 
Телците са вашата упора. Те са много стабилни, сериозни и отговорни личности. Може да разчитате на тях за всичко, винаги ще ви предложат помощ, а и обичта им е много силна. Трудно е да ги спечелите, но щом докажете, че може да ви се вярва и всеете респект, те ще ви останат лоялни и винаги ще сте на първо място за тях. Харесва им да са в дълга и стабилна връзка, не търсят просто флиртове и забавления. Чувствителни са, искат човек, с когото да прекарват много време, да споделят и да се гушкат. Поставят вашите нужди на първо място и така връзката е здравословна, и сте щастливи.

Рак
 
Емоционалната стабилност е много важна за Раците, тъй като те са чувствителни, раними и обичат силно. За тях е най-важно да имат истинска и здрава връзка, която се развива. От малки мечтаят за голямата любов, създаване на семейство и затова винаги половинката е на първо място за тях. Те са щедри, грижовни, ще поставят вашите нужди и желания преди техните собствени, затова не бива да се възползвате от тях. Когато най-близкият ги предаде, те стават студени, затварят се в себе си и много трудно се доверяват отново. Верни са.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търся мъж - зодия рак. Няма да съжалява. :)))
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Телец? Везни?Ха-ха-ха!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такива.Има хора, които поставят, но не "партньора", а "партньорството" на първомясто, защото им е трудно да живеят сами и самостоятелно. Но пак е заради себе си, не заради партньора.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Телецът винаги поставя на първо място себе си.