Великден наближава - какъв маникюр да си направите за празника?

Ето няколко красиви идеи, които да опитате
24 апр 2021 19:42, Иванка Гъркова
16
Великден наближава - какъв маникюр да си направите за празника?
Снимка: IStock

Ярки цветове, забавни дизайни и сладки малки акценти на определени места. Това ще видим в много от снимките на световноизвестни маникюристи за пролетта, показани в Instagram. Те диктуват модата при ноктите за Великден – поредният празник, за който да се лакираме малко по-различно.
Ако не сте си запазили час за маникюр, защото имате достатъчно аксесоари, търпение и пъстри лакове, то днешният материал е точно за вас. Стига да имате желание, може сами да изпилите ноктите си в желаната форма и да ги направите по-празнични.

По принцип по-закръглените форми, приличащи на тази на яйцето, са за предпочитане за Великден. Все пак, ако вашите плочки и пръсти не позволяват това, може да ползвате и други, които ви отиват повече.

Освен така популярният принт в стил „пъдпъдъчи яйца“, може да ползвате и флоралните мотиви, които са сред най-употребяваните за сезона. На пазара има и някои стикери и ситни камъчета, с които да доукрасите вашите плочки, които ще представляват симпатични великденски яйца.

Ето няколко идеи за маникюр по случай Великден, които да изпробвате у вас:

Пастелни точки

Артщрихите по ноктите са една от тенденциите, които виждаме все по-често. Тук просто поставяте безцветна, бежова или млечна основа, като отгоре ѝ разполагате точки с различна големина и цвят.

По-светлите точки може да са по-обемни, докато тези с черно, по-дребни. Всички те трябва да са сложени хаотично.

Боядисване с памук

Няма как поне веднъж да не сте боядисвали яйца с помощта на памук и цветни бои. Капвате по малко от всички върху него и после обгръщате яйцето, като стискате леко. Получава се страхотно преливане на нюанси.

Поставете млечен или нюд лак за основа, като на върха на всеки нокът (може и на цялата дължина) – с помощта на апликатор или малка гъба, нанесете по малко от няколко пастелни цвята. Получава се същата окраска, която може да завършите с малко златни точки.

Как да направите лилава цветна градина и още идеи за маникюр, вижте в Tialoto.bg

 

 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Минко -ерген 51г преди 2 години
Тези предложения за маникюр ми харесаха. Ще ги опитам.Дано на Великден имам успех, че ми омръзна ергенлъка.
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
християнкеее християнке един ден като остарееш и малко преди да затвориш завинаги очи дано си спомниш за тия си думи.Няма човек неповярвал да знаеш каенето ще е късно тогава!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 2Браво много добре казано!На великден се мисли как да се надумкаш и напиеш повечето това мислят а тая за маникюр грам си няма понятие какво се празнува.Аз старстите съм го гледал само един път понеже е много тежък филм и неиздържах за втори път!Но който се интересува да намери интервюто на Джеймс Кавезел изиграл Иисус какво видение е имал и че едвам не е умрял!Самия Господ го е питал докъде искаш да стигнеш и разбереш какво се е случило.Желая ви да посрещнете с радост възкресение!
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви маникюри, бе момиче? Ти имаш ли си представа какво значи Велик Ден?За какъв празник става въпрос?Направо недоумявам колко е ниско нивото на интелекта сега. Като не можеш да прочетеш Библията или поне някакви обяснения за малки деца, гледай филма на Мел Гибсън "Страстите Христови"!Библейската история е как Христос е осъден да влачи тежък кръст по един път до най-високата част на града и след това с пирони в ръцете и краката е разпънат на кръста докато умре в мъки. Това накратко казано.
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ot koi katalog traurni uslugi sa kartinkite, krematorium kovcheg prolet-liato 2021 li?