Как се промениха нагласите на туристите - на 12 февруари по Bloomberg TV Bulgaria

В предаването "В развитие" ексклузивен коментар по темата ще даде Талеб Рифай
11 фев 2021 15:25, Красимир Ангелов
0
Как се промениха нагласите на туристите - на 12 февруари по Bloomberg TV Bulgaria

България е една от предпочитаните туристически дестинации с печат за безопасност и хигиена (Safe Travels Stamp) от Световния съвет за пътувания и туризъм. Днес, в ситуацията на световна пандемия от COVID-19, пътуването между отделните страни изобщо се осъществява под строг контрол и при стриктно спазване на наложените ограничителни мерки. Това оказва огромно влияние върху туристическата мрежа и посещенията с цел почивка, които значително намаляха.

Какви щети нанесе COVID-19 на глобалния туризъм, как се промениха нагласите на пътуващите и какъв е правилният път към възстановяването на туристическата индустрия? На тези и още въпроси, в предаването "В развитие" по Bloomberg TV Bulgaria, на 12 февруари от 12:30 часа, ще отговори Талеб Рифай. Специалният коментатор е бивш генерален секретар на Световната организация по туризъм към ООН и член на Finn Partners Travel Practice Advisory Board.

Рифай ще сподели и какви са предимствата на България като туристическа дестинация, както и към развитие на какъв тип туризъм страната трябва се насочи.


0
Още от Ако щете - вярвайте
Никотинът не е основен причинител за заболяванията, свързани с пушенето
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари