Хванаха сводник в Пловдив

В ареста в Пловдив е задържан мъж, обвинен за склоняване към проституция и трафик на хора
5 юни 2008 15:33,
5
Хванаха сводник в Пловдив
Снимка: Булфото

В ареста в Пловдив е задържан мъж, обвинен за склоняване към проституция и трафик на хора. Това говорителят на Окръжна и районна прокуратура Даниела Начева.

Тя каза, че обвиненията към 39-годишния Ангел Чобанов са внесени в съда. Даниела Начева добави, че Ангел Чобанов е създал мрежа за проституция във френския град Ница преди шест години.

Той е набирал момичетата в Пловдив, те пътували до Франция, където били посрещани от жена, която ги настанявала в хотели и там проституирали.

Според уговорката с момичетата те получавали 50 процента от сумите за сексуалните услуги, вариращи от 30 до 80
евро за сеанс, а останалите взимал Чобанов. В случай, че бъде признат за виновен той може да получи до 10 години затвор и глоба до 10 000 лева.

Даниела Начева добави, че в разкрития вчера в Пловдив от полицията и прокуратурата публичен дом са работили десет момичета, като две от тях са били непълнолетни.

Срещу трима арестувани мъже, които са държали публичния дом, са повдигнати обвинения за системно предоставяне на помещения за проституиране. В случай, че бъдат признати за виновни те могат да получат до 6 години затвор и глоба до 15 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
b0zata преди 15 години
che te da ne sa gi karali nasila sluchaino... tuii che v bg e pulno s mizerni kurvenca det sa prodavat za pari i tursqt koi da im nameri mqsto i rabota..
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
абе кви са тия 10 години и глоба 10 хиляди лева.. имаме керливите закони, такива като тоя трябва да изгният в затвора до-живот *** и мизениците
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Това е галене на престъпниците - признава си и лежи колкото един учебен срок. Така борба с престъпноста не се води! Хванеш сводник - кастрираш го. Ха да видим кой след това ще се хване да прави милиони по този начин. Драконовски мерки трябват а не меки ръкавички!
1
0
 
1
 
! Отговори
MAx преди 15 години
Господин Чобанов не е подходил както трябва към органите на реда. Трябвало е да им даде безплатни талони за ползване на услугите. От яд са го закопчали.