Надрусан шофьор разряза гумите на друг и избяга

Драмата се разиграла в Бургас, хванали го по-късно
Обновена: 16 мар 2017 09:54 | 16 мар 2017 09:52,
5
Надрусан шофьор разряза гумите на друг и избяга
Снимка: архив Булфото

Надрусан шофьор сътвори истински екшън в центъра на Бургас  при скандал, избухнал между него и друг водач на ул. "Лермонтов".

42-годишен мъж, който управлявал "Мерцедес", се спречкал с 38-годишен бургазлия заради отнето предимство. Двамата започнали да спорят, тонът загрубял и тогава 42-годишният мъж изскочил от колата си, срязал гумите на шашнатия водач и потеглил в неизвестна посока, съобщи "24 часа".

Няколко часа след подаването на сигнал за инцидента, полицаи задържали бабаита. Той бил спрян в к-с "Братя Миладинови".

Проба със специализиран дрегер показала, че 42-годишният мъж шофира след употреба на наркотици. Той е задържан за денонощие, по случая е образувано бързо полицейско производство.

Още един надрусан водач е спипан от полицията в Бургас на 15 март при нощна проверка в к-с "Лазур".

Униформени спрели Ауди в  района на кръстовището на ул."Места" и "Перущица". Оказало се, че 23- годишният шофьор е на амфетамини. Той също е задържан за денонощие, образувано е бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
коментар 1 преди 7 години
Коментар номер 1 трябва да се разследва за връзки с ислямистки организации, и разпространение на ислямистка пропаганда. Преди 10 - 15 години в елитна езикова гимназия по 10 човека средно от 22 човека клас пушиха трева ... ако такъв процент са ислямистите, България ще изглежда по - зле от Сирия и Афганистан заедно. Този вреден за българското общество терорист, трябва да бъде намерен и подведен под отговорност. Специализирани компютърни престъпления тип тероризъм и пропаганда !!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Темида преди 7 години
ЗА убийство на пътя 1 живот = 1 година ефективно.тука виждам мааааааааааааксимум 1 месец условно или направо едно размахване с пръст с думите "лош бабаит лош" и да го пускат да си ходи.В България последните 10 години народа винаги протестира грешно (мирно) и за грешните проблеми!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
виждам как тоя възвишеният трябва да плати няколко гуми, времето загубено за поставяне + уплаха и тн.Отделно щом реже гума не е за първи път => може да му лепнат и други *** гуми да плаща. Както и някоя ограда ако се нуждае от боядисване като обществен труд той е човека!
2
1
 
23
 
! Отговори
Законът е лабав преди 7 години
Много, много по-тежки санкции трябва да се предвидят за лицата, които шофират дрогирани, употребили алкохол или пък грубо нарушаващи правилника за движение по пътищата.
1
10
 
12
 
! Отговори
Един преди 7 години
наркоман,пък бил той и само на трева, е по-опасен от един ислямист!