Полезни храни, които ни правят по-красиви

Хапвайте рукола за здрава кожа
3
Полезни храни, които ни правят по-красиви
Снимка: Reuters

Красотата не се постига само с козметични процедури и корекции. Храната може да ни направи по-красиви и свежи, стига да знаем как да я използваме.

Има някои храни и групи продукти, които могат да ни разкрасят както в последния момент преди важна среща, така и няколко дни преди събитие, за което искаме да изглеждаме добре. Кои са те?

Чай от хибискус (каркаде)

Каркадето има диуретични свойства. Ако изпиете една-две чаши два часа преди събитието, за което искате да сте неотразими, то ще премахне подпухването по лицето и торбичките около очите.

В чая от хибискус се съдържат множество полезни антиоксиданти, подмладяващи кожата и премахващи токсините от нея. Това връща нейния блясък и младежки вид.

Постни протеини

Когато се опитвате спешно да свалите някой друг килограм или пък трябва да се напъхате в любимата си рокля до събота, яжте предимно постни протеини. Сред тях са лещата, бобът, рибата, нискомасленото сирене, варивата.
Като наблегнете на тези продукти в рамките на няколко дни ще се освободите от излишните течности в тялото като едновременно с това премахнете или намалите въглехидратите. Ще видите как бързо ще успеете да облечете любимата си рокля.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
жено стига яде глупости, ше си докараш гастрит. и така си си добре ;)
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБСОЛЮТНО ВЯРНО!