5 метода за отслабване в областта на бедрата

Направете пиенето на вода част от ежедневието си
Обновена: 3 авг 2023 11:52 | 3 авг 2023 11:52, Михаела Лазарова
16
5 метода за отслабване в областта на бедрата
Снимка: Istock

Когато говорим, че искаме да отслабнем, често пъти ние, жените визираме конкретна област от тялото. За съжаление алгоритъмът на отслабването не действа точно така и няма как с вълшебна пръчица да премахнем упоритите мазнинки точно там, където бихме искали. Когато започваме да губим килограми, в началото това е най-видимо в областта на бюста.

Ако пък сте от дамите, които искат да намалят обиколките на ханша или бедрата, ще забележите, че за да направите това са ви необходими доста усилия. Ето защо, за да се справите с тази задача, трябва да подходите комплексно. Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат:

Обърнете внимание на приема на сол

Прекомерната употреба на сол може да накара тялото ви да задържа излишна вода. Можете да усетите това и като подуване и дори оток. Колкото повече сол консумирате, толкова повече вода ще задържате. Тук трябва да обърнем внимание, че говорим не само за директен прием, а и за скрит такъв.

Консервите, сосовете, пакетираните бульони, готовите подправки за овкусяване, колбасите, повечето видове сирена – всички тези продукти съдържат големи количества сол, които могат да попречат на отслабването ви. Освен това, те често пъти имат в състава си и мазнини. Ето защо, старайте се да се храните с храни, чийто вид е максимално близък до този, в който се срещат в природата.

Направете пиенето на вода част от ежедневието си

„Пийте повече вода“, вероятно сте чували това десетки пъти. Но наистина, това си остава един от най-важните съвети, когато говорим за отслабване. За да се освободите от токсините, от излишната сол, да се хидратирате и да потиснете чувството на глад, трябва да поемате оптимално количество вода (поне 2,5 литра на ден).

Не забравяйте, че често пъти разчитаме сигналите за жажда като глад. Обратно на логиката – колкото по-малко вода пием, толкова повече организмът ни е склонен да задържа вода. Това може да доведе до запек, чувство на тежест в стомаха, дехидратация и проблеми с кожата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 11 месеца
До Лаврентий Берия Радвам се, че ме разбирате и не се сърдите, понеже не Ви критикувам. Понякога има много добри попадения тук. Преди 2 дни един колега се беше писал "Пепи Еврото" и коментарът му беше: " Абсурд е да се нагласи някое дело в България" :):):)
14
0
 
2
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 11 месеца
До една жена - ще взема предвид коментара ви! Всъщност, както писах на колегата ника е просто начин да окажеш на другите с кого коментират темата. Може да е случайна хрумка, израз на уважение но и на презрение или ирония. Или просто нищо! Но, емоцията породена от един хуманист определено е различна от тая породена от един изверг. Разбирам ви! ;-)
13
0
 
3
 
! Отговори
една жена преди 11 месеца
До Лаврентий Берия 11 На мен определено ще ми е по-приятно да Ви чета, ако се наречете "Махатма Ганди" :) Но Вие си решавате.
12
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 11 месеца
Ако човек е склонен да трупа в бедрата и е допуснал да се случи, отслабването е много трудна работа. Трябва да се гладува, за да се свали всичко излишно, като при това се тренира, за да не увисне кожата и всичко, че е страшно. Иска се воля или причина, която много силно да ви кара да го искате :)
11
0
 
1
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 11 месеца
До Анонимен 10 - ако се нарека примерно Владимир Путин, ще ме заобичаш ли? Или примерно Аугусто Пиночет?! Това е форум, ника е просто начин да различиш опонента си. Кво се напъваш?
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Лаврентий Берия - Само заради имео си за бесене ...
9
0
 
0
 
! Отговори
Нино преди 11 месеца
До Дидо - Тоз па и тоя нахвърляния. Ако това е нахвърляне, не ми се мисли, какво ще е, ако ти прасне някой един шамар. Стегни се малко! Няма нахвръляне - казва ти се - Спри да ядеш и ще остлабнеш. Сега се извини на човека, дето си губи времето с тебе.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Движение, приготвяне на храната..
7
0
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 11 месеца
До Дидо до 2 - да, разбира се и стандартна диета - повече протеини - нетлъсти меса и зеленчуци. Това с водата е вярно. Ако си в зоната на 90-те кг и нагоре - поне 3 литра дневно. А пичовете дето ти пишат тея неща, ами усмихни се и ги приеми на майтап.
6
0
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 11 месеца
До Дидо - Дидо, всичко пич е генетика. Ако си склонен да трупаш в бедрата, много вероятно няма лесно да избягаш от това. Обърни го обаче в твоя полза - научи се да правиш клек. Има куп варианти - от стандартен клек с тежести, до сумо-клек и моя любим - българския клек. При задната част на бедрата - румънска тяга - с два дъмбела. Или моята любима - румънска мъртва тяга с пудовка на един крак. При всичките е важно да са АБСОЛЮТНО вярно изпълнени, за да не се увредиш. Най добра с треньор!
5
1
 
4
 
! Отговори
Дидо до 2 преди 11 месеца
Не може всички да се програмисти с много пари, високи, красиви и с красиви тела. Кажете как да отслабна вместо да се нахвърляте върху мен.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дидо, при нас мъжете е обратното спрямо жените. Ние сме склонни по-скоро да правим корем, а не бедра. Жените са склонни да правят по-скоро бедра, а не корем. Много мъже имат кореми, но бедрата им като клечки. И корема при мъжете не става само от пиене на бира и много ядене. Просто физиологията на мъжа е такава. Ако беше от много ядене, то краката на мъжа щяха ли да са слаби?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"поне 2.5 литра на ден" звучи несериозно. Водата също вреди в прекомерни количества!
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Дидо - Ми стига яди, бе!
1
1
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 11 месеца
Напишете статия за мъжете как да отслабнем в областта на бедрата. Писна ми хората да ме наричат кюфте, табуретка, слон, буца Искам да отслабна в бедрата.