Зодии и подаръци: За Стрелеца - скок с парашут, за Рибите... риби

И ако все още не сте избрали подарък за любимия... зодията му ще ви го подскаже
14 фев 2008 11:22, Екип на Dnes.bg
20
Зодии и подаръци: За Стрелеца - скок с парашут, за Рибите... риби
Илюстрация: СВ

Свети Валентин дойде. И ако все още не сте избрали подарък за любимия,

ако не искате да е тъпо сърчице, балон, рози, шоколад и всичко, с което са препълнени магазините днес,

ако идеите за подарък, които ви дадохме, не са ви достатъчни, може би не е зле да прочетете тези съвети.

По какви подаръци си падат представителите на различните зодии - проверено:

На Овните да се подаряват червени неща - все едно дали става дума за дреха или за парфюм в подобна опаковка. За тях по-важна е опаковката, така че се постарайте да е луксозна и... червена.

Телците биха се зарадвали на какъвто и да било дар, но да е изработен лично от вас. Направете кейк или сладки, опаковайте ги стилно или ги поднесете в красива чиния. Ако пък нямате кулинарни способности, измайсторете сами „валентинската“ картичка за любимия.

Близнаците изпитват глад по интелектуалната „храна“. Посещение на дългоочакван концерт или пиеса, новоизлязла книга ще разтопят сърцето на близнака по-бързо от всякакви бижута. Ако нямате подобна възможност, едно дълго любовно писмо, наситено с размишления за връзката ви (но позитивни) ще свърши същата работа.

Ракът обича да пътува, затова самолетен билет до която и да било точка ще го зарадва повече от всичко. При липса на пари може да му купите географска карта, за да си набележи сам любимия маршрут, или просто да го поканите на дълга разходка.

Лъвът мре за бижутата, в унисон с царствената си природа. Златен пръстен ще стопли отношенията ви, а в комплект с колие направо ще ударите джакпота в съревнованието с конкурентите.

Девите си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е по-голям стимул от всички подаръци - затова не си харчете парите за дреболийки, а организирайте романтична вечеря в стилен ресторант.

Везните обичат екзотиката, затова подберете или екзотичен сувенир, или малко ароматни свещи, за да поспестите пари. В унисон с подходящата романтична музика вечерта ще бъде прекрасна.

Скорпионът? Хм... карти таро или някоя книжка на езотерична тематика. Ако пък му подарите направен специално за него хороскоп, ще отключите сърцето му.

Стрелците обичат приключения, които вдигат адреналина. Ако вашият човек е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване като полет с парапланер или слизане в пещера. Ако предпочитате да не рискувате с подобни изпълнения, знайте, че цветът на Стрелците е зеленият - купете му нещо в този нюанс и ще го зарадвате.

Козирогът си пада по редките предмети, финия порцелан и уникатите. Една картина и дори една рамка за нея ще го зарадва изключително много.

Водолеят признава само едно правило - подаръкът да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще се изкефи на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.

Рибите харесват всичко, свързано с водата. Елементарно. Все пак се замислете, ако сте се наканили да му подарите аквариум със златна рибка. Хората от тази зодия са такива перфекционисти, че ще се вкиснат, ако след това не им изпълни три желания. Не чак толкова елементарно...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
овне преди 16 години
по-големи материалисти от овните и лъвовете няма!!! овен съм обожавам червено и не само опаковката да е лъскава, а и подаръка...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аз обаче така и не разбрах какво може да се подари на риби :(
17
0
 
0
 
! Отговори
samokov преди 16 години
az sam deva i naistina predpo4itam 6umnite mesta ilil stilnite restoranti,mislq 4e devite sme materialisti
16
0
 
0
 
! Отговори
везничка преди 16 години
харесва ми романтичната вечеря, но я предпочитам с гарнитура - златно накитче...няма нищо лошо,нали ? :)))
15
0
 
0
 
! Отговори
sweetyyyy преди 16 години
Аз съм СТРЕЛЕЦ и написаното ми допада :) Даже е можело да добавят още..
14
0
 
0
 
! Отговори
mause преди 16 години
Аз съм везни и ако някой ми пробута екзотичен сувенир или смърдящи свещи никак не бих бил доволен... общо взето всички предложения са леко измукани от пръстите...ама то с хороскопите винаги е така :)
13
0
 
0
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
A около мен всички раци са инфлантилни, а козирозите- луди. А германците са неприятна нация, пък французите са лигльовци. Да живеят стереотипите!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Много е вярно. Рибите са ненаситни и вечно недоволни, а самочувствие в излишък. Козирогът наистина е естет. Рака е пътешественник. Да ако съдя от заобищалящите ме хора има много верни неща. Е, и винаги има изключения.
11
0
 
0
 
! Отговори
Myleena преди 16 години
Наистина обожавам червения цвят и съм овен!Браво , хороскопите са само 50% верни, те могат да ни насочат в правилната посока-останалото е строга индивидуалност на съответния човек!
10
0
 
0
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
Дефинирай "обожавам".Колко чести купуваш бижута? Колко броя бижута носиш? Сравнявала ли си се с представители на други зодии?
9
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 16 години
Аз съм Лъв и наистина обожавам бижутата!
8
0
 
0
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
Някой забелязал ли е, че във вестника като четеш хороскоп за някоя друга зодия и пак звучи вярно? Ако не- пробвайте. Прочетете на другарчето хороскоп за друга зодия и вижте дали ще забележи. Иначе постърът след мен се отличава с благороден характер, добре общува с хората, но обича да се затваря в себе си. Поема рискове, но често е чувствителен към критиката от другите. Има повече здравословни проблеми в лявата част на тялото си.
7
0
 
0
 
! Отговори
Xades преди 16 години
То аз Трифон Зарезан празнувам, ама и аз сам Скорпион и тия са *** :)
6
0
 
0
 
! Отговори
bobole4e преди 16 години
аз съм скорпион и искам да скачам с парашут!!!!!!! това пише ли го в картите таро или хороскопа!?
5
0
 
0
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
Мда, хороскопът за Козирог съвпада идеално. Само че аз съм Дева.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
.......много показателно!!!!!!дори и да не четете статията,а само коментарите......от 3 коментара,два женски и те НЕДОВОЛНИ!!!!! :))))))))))т.е. 75% недоволни!!!!!!!а кажете сега,трябва ли да се празнува такова нещо като "св.Валентин"????!!!!????квото и да направи мъжа - жената все ще е недоволна!!!!!!! :))))))
3
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 16 години
Аз съм скорпион, но не бих се зарадвала нито на карти Таро, нито на книжка на езотерична тематика. Виж хороскоп направен за мен, би ми било интересно, но чак пък да се размекна толкова от това - едва ли.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това са пълни глупости
1
0
 
0
 
! Отговори
НиНо преди 16 години
Ужасно много благодаря че пуснахте тази статия след като вече купих подарък на гаджето.