Вход свободен за зеления фестивал GoBIO

Второто издание ще бъде на 17 май в столицата
14 май 2015 08:43, Александър Попов
0
Вход свободен за зеления фестивал GoBIO
Снимка: GoBIO Fest

Интересни лекции от сферата на алтернативната медицина и здраве, спортни тренировки и еко-уъркшопи очакват посетителите на 17 май в столичния комплекс Макси. Там ще се проведе за втора передна година фестивала GoBIO, а входът е свободен. Зеленият фестивал ще протече от 10 до 18 часа.

По време на събитието множество изтъкнати специалисти ще запознаят гостите с най-новото и любопитно от сферата на природосъобразния живот.

Паралелно с това публиката ще получи възможността да се докосне до практическите фундаменти на редица спортни практики като йога, пилатес & fit ball, комбат екстрийм, инсанити, тай чи и зумба, както и да усвои някои полезни практики за приготвяне на натурална храна и биокозметика. За най-малките пък е предвиден специален детски кът с куклен театър и много изненади.

Сред тазгодишните лектори се открояват наложени и утвърдени имена като д-р Светла Николова, която ще говори на тема "Натуралната, био и веган козметиката за хората и за дома", Надя Петрова с лекцията "Може ли истинската храна да ни разболява?", д-р Райна Стоянова и Албена Тонкин, които ще информират посетителите на тема "Хранене за алкално-киселинен баланс", Магдалена Пашова с лекцията "Модерният човек – баланс в храната и живота" и д-р Мариян Иванов, който ще говори по въпроса за "Хомеопатия в ежедневието - как да си помогнем при стрес и често срещани заболявания".

Успоредно с форума, на разположение на посетителите през целия ден ще бъдат професионални треньори, готови да ги въведат в основите на редица полезни спортни практики.

По време на GoBIO Fest 2015 ще се представят и няколко изключително атрактивни демонстрации и уъркшопи, които ще покажат на публиката как се приготвят различни видове храни и напитки, както и козметични продукти по екологичен и натурален начин. Индивидуални специализирани щандове, предлагащи на посетителите интересни продукти и услуги в сферата на пълноценния  живот, ще бъдат разположение по време на цялото събитие.

Входът за GoBio Фестивал е свободен. Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg  


0
Още по темата: GoBIO Fest 2015
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари