Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

За едни трудности, за други късмет
30 юни 2020 22:20, Екип на Tialoto.bg
1
Какво да очаква всяка зодия тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 29 юни – 5 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Личните отношения ще придобият особена важност през първите дни на седмицата. Ще разполагате с доста благоприятни моменти, в които бихте могли да изясните причините за съществуващи противоречия, да намерите решение на спорните въпроси, да създадете нови контакти. Ако се стремите към подкрепа ще я получите по пътя на убеждението, давайки повече свобода на партньорите си, изслушвайки мнението им, без да упражнявате натиск. Разпределяйте пестеливо финансите си. Въздържайте се от импулсивни покупки. В края на седмицата може да похарчите малко пари лично за себе си, но без да прекалявате, за да не дразните близките.
 
Телец
 
Продължете започнатото. Проверете и подобрете получените резултати. Новите проекти може и да зациклят, приемете го без излишна тревога. Разчитайте само на себе си и не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си на някой друг. Важно е какво впечатление ще направите на колегите. Не обсъждайте приходите, разходите и финансовото си състояние като цяло. Спазвайте правилата и проверявайте редовно банковите си сметки. Алармирайте своевременно при установени нередности. Не взимайте заеми и не се занимавайте с уреждане на дългосрочни банкови операции.

Близнаци
 
Не отлагайте реализацията на новите си идеи. В началото може да се натъкнете на непредвидени затруднения, но от една страна ще разнообразите работата си, от друга, ще имате възможност да експериментирате и да разберете докъде ви стигат силите. Не се конфронтирайте с колегите и близките си. Търсете компромисни решения. Много по-често ще имате нужда от подкрепа, отколкото от самостоятелност, така че е желателно своевременно да си я осигурите. Не е изключено да получите някакви допълнителни доходи. Използвайте част от тях за подобряване на обстановката около себе си. Контактите с нови хора ще са приятни, но невинаги полезни, така че не инвестирайте прекалено много време в тях.

Рак
 
Приемете мисълта, че крайните резултати през тази седмица зависят почти изцяло от вас. Вселената едва ли ще ви помогне, но няма и да навреди. Не разчитайте на късмет. Мислете реалистично и, когато се налага, разчитайте по-скоро на хората около себе си. Но преценявайте внимателно кой и доколко може да ви помогне, от кого да поискате съвет и от кого физическо съдействие. С кого да работите и с кого да споделите свободното си време. Следвайте тенденцията и се обграждайте с позитивни хора, които ви зареждат с положителни емоции и ви мотивират за творчески изяви. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно, което на моменти ще се отразява зле на самочувствието ви. Ако свикнете с мисълта, че няма начин да имате всичко, което искате, лесно ще преминете през този период на несигурност.

Лъв
 
Не се изолирайте от близките си. Постарайте се не само да чуете вълненията им, но и да откликнете. Може би не си давате сметка, но именно тяхното отношение към вас, чувствата, с които ви обграждат ще бъдат най-силната ви мотивация през тази седмица. Не се подвеждайте по натрапени съвети и не се стресирайте от критики, които преценявате като неуместни. Преценявайте много внимателно офертите от непознати източници или такива със съмнителна репутация. Обичайните приходи, на които разчитате може и да се забавят. Не прекалявайте с разходите и не посягайте на запасите си. За сложни дискусии в неясна обстановка на работното място разчитайте на интуицията си.
 
Какво ги чака останалите представители на зодиака четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
НЕ СМЕ ЗОДИИ преди 3 години
Не сма зодии.Аз съм зодия тръба.