19-годишен русенец сензация в TikTok

Касим Касимов отчита милиони гледания от цял свят
13 яну 2021 23:55, Красимир Ангелов
34

19-годишен русенец е сред най-известните българи в интернет. Клиповете му в популярна сред тийнейджъри и по-малки деца платформа, имат милиони гледания, а последователите му са десетки хиляди.

Първите клипове на Касим са основно с танци и не се радват на особен успех. Когато започва обаче да прави скечове, 19-годишният русенец отчита милиони гледания от цял свят и над 200 000 последователи.

"Да речем, че 90% от клиповете, които качвам, са си мои идеи, като аз си пиша сценария. Гледам да намирам такива звуци - саундове, които да паснат на репликите, които аз казвам. Например, много известни личности имат такива изказвания, които стават тренд в TikTok, и аз ги вкарвам в моите скечове", сподели Касим Касимов.

Той сам обработва и монтира клиповете си директно през телефона. Вече го разпознават и на улицата. Той осъзнава отговорността, че влияе на децата чрез това, което прави и се старае да подбира темите си.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


34
Още от За да се разбираме
7 форми на кристали и каква сила има всяка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Св до Вс преди 1 седмица
Не съм казвал "да се оправим", но както и да е. Есенцията беше в отговорността, в начина на мислене на един 19 годишен. Не точно като тях, а като поколения. Те си движат нещата, като преди 100 години, имат си традиции, програма кога, кое точно да става, на колко години. Само преди 30-40 години, родилка над 30 г. се считаше рискова, късна. Сега е стандартна норма. Пък "младеж" на 40 г. тепърва се задомява. Просто се измества детството, младежките години. Не укорявам никой, просто сравнявам.
26
3
 
4
 
! Отговори
Електра преди 1 седмица
До Анонимен

Кауна Радев е бил цял живот в казарма, и пак си е безделник, и то на най голямата заплата...
25
1
 
13
 
! Отговори
Св преди 1 седмица
Като отидох в казармата след "вишото", както му викаха по - тъмните в ротата ни, бях на 24 год. С голямо удивление ме гледаха как така нямам жена, деца на тези години. Те бяха на по 18-19 години, женени, с по 2-3 чавета вече и даже някои си бяха доста отракани и доста отговорни, нищо подобно с този бледолик тиктокаджия. Те затова се затриваме, изместиха се годините на детството. На 19 години изглежда и мисли като 10 год. хлапак. Дано се оправи ама надали.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Животът е борба от ден първи до ден последе. Някои намират ниша за реализация. Други пък пропиляват живота си на дивана пред монитора.
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
казарма трябва за такива безделници!
Скечове ще ми качва и ще виси с часове в социалните мрежи?!
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Русье! Града в който толкова много хора изучават българския език като първи чужд.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Менто

Kooo?
20
3
 
12
 
! Отговори
Бизнеспарк преди 1 седмица
Тоя е от другият бряг ми се струва.. И какво говори за САУНДОВЕ, дъното наистина..
19
12
 
4
 
! Отговори
Aнонимен преди 1 седмица
Добро утро. Повечето постове са от пенсии, някои на инвалидни. И деменция са подкарали някои.завист,злоба,фалшиво самочувствие. Хубав ден
18
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доста е тъжно, че в днешния свят подобни личности са популярни за слабограмотните маси. Социалните мрежи са зло, защото дадоха поле за изява на всички, които не стават за нищо.
17
3
 
42
 
! Отговори
Ботев преди 1 седмица
Няколко пъти съм правил грешката да влизам в тази платформа, и единственото което научих там е какво забавлява утайката на обществото. Жалко че толкова много родители са безразлични къде губят времето си децата.
16
1
 
7
 
! Отговори
Менто преди 1 седмица
Още един брат по съдба на гилберт.!.
15
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя не може да говори български.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 2,

повечето от посещаващите този сайт сте оплетени в съвецко-куманистическите мрежи, на вас социални мрежи не ви трябвата ахаххах. Слушах какво говореше Корнито в парламента и чувах опорките, които всекидневно се леят тука и в още няколко други подобни сайтчета. Но скоро ще свършат копейките.
13
3
 
10
 
! Отговори
до 15 преди 1 седмица
Имам си, лилавоцветни не ми трябват, мерси!
12
1
 
7
 
! Отговори
Чанто преди 1 седмица
Но за сметка на това 6-цифрения скот от Оз,Ав(тралия няма да преживее популярността на момчето и ще почне да бълва снимки със днешна дата колко е напред с матряла в Оз и колко цифри годишно взима.......
11
2
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 1 седмица
Аз не влизам в социални мрежи, защото ме ревнува жената и реших да си го спестя. Ти що така?
10
0
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 1 седмица
Мазилка едва ли, но лак за нокти вероятно да.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе вий мисирките хал хабер си нямате за какво иде реч, такива тик ток булгаристански звезди с лопата да ги ринеш. Китайците им помпат стотици хиляди фалшиви гледания и последователи, че да зарибяват ***, ама явно и при вас пребивават доволно, че чак сте изпаднали дотам да се занивате с тия селски църули
8
4
 
23
 
! Отговори
Левтер преди 1 седмица
Тоя убит тик ток в америка го забраниха а тук кога?