Обсъждат задължителната предучилищна за 4-годишните

Депутатите ще разглеждат също обучението в електронна среда
Обновена: 9 юли 2020 07:30 | 9 юли 2020 07:22, Ния Христова
24
Обсъждат задължителната предучилищна за 4-годишните
Снимка: БГНЕС
Депутатите днес ще разгледат на първо четене промените в Закона за предучилищното и училищното образование, които предвиждат задължителна подготовка за 4-годишните деца, контрол върху настоятелствата и обучение в електронна среда. 
 
Предложените допълнения от правителството имат за цел да обхванат и децата на четиригодишна възраст, като това ще е само в детските градини. Мотивът за по-ранното им въвеждане в образователната система е, че това е много важно за езиковото развитие на децата.
 
Друга съществена промяна, която ще се обсъжда, е въвеждането на законова уредба за обучението в електронна среда. Подобен тип обучение беше приложено по време на извънредното положение.
 
Депутатите ще разгледат и промените в Закона за военното разузнаване, внесени от ГЕРБ и Обединени патриоти, според които Служба "Военна информация" да се преименува във "Военно разузнаване". Окончателно ще бъдат разгледани и поправките в Закона за държавните резерви и военновременните запаси, чрез които се създава Държавна петролна компания. 

24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
13- РАННАТА ДЕТСКА МАСТУРБАЦИЯ- КАЗВАШ НЕ СЪЩЕСТВУВА ИЛИ ПРЕДЛАГАШ 3/4 Г ДЕЦА ДА СЕ ИЗГАРЯТ НА КЛАДА, ДА СЕ СОЧАТ С ПРЪСТ И ДА СЕ АНАТЕМОСВАТ ПУБЛИЧНО, А РАЗЛИЧНИТЕ ДА СЕ БЕСЯТ ИЛИ НЕЩО ПО ХУМАННО, ТОВА ЛИ ПРЕДЛАГАШ- КОЛКО ИНОВАТИВНО БЛАГОРОДНО И И БОГОУГОДНО, А КАК ДА ПОСТЪПВАМЕ С ТИЯ ДЕТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТВОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЖДАНИЯ ПО ВЪПРОСА- В ЛАГЕРИ, А ПОСЛЕ В ПЕЩИ- ТРУДЪТ ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН...ТИ И ТВОЯТА ИДЕОЛОГИЯ Е ПОД ИНДИГО С ТАЯ НА СТАЛИН И ХИТЛЕР- И ДВАМАТА АЛКОХОЛИЦИ И ШИЗОФРЕНИЦИ
21
0
 
3
 
! Отговори
куку преди 1 месец
Браво бе, dnes.bg! ама много яка снимка се изтрескали - вижда се прекрасно колко са заинтересовани и колко задълбочено гледат бъдещето на децата ни!
пфууу драйфа ми се направо от тази крадлива *** :(
20
1
 
5
 
! Отговори
arsenalfc преди 1 месец
То няма работа бе, за какво образование си говорим. Учат младите и бягат на запад!
19
1
 
13
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Психолозите получиха много власт над хората. Плюс детското порно целта е от малки да ги учат да работят в екип. Непрекъснато това се говори. Екип, екип, екип.
Обаче екипът работи като такъв за някой. Накрая парите събира някой, на който му трябва екип, но той е единак.
18
1
 
11
 
! Отговори
От 10 до 13 преди 1 месец
Възраст 0-4 г.

Включва обучение за различните видове семейства и за разнообразието от връзки. От 4-6 г. се говори за same-sex relationships и феминистките приказки за gender equality.
17
0
 
13
 
! Отговори
S преди 1 месец
Сатанисти! Хората се събуждат и всичко е въпрос на време. One must look to see. Fear not!
16
0
 
18
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Взимат им детството насила. До 7г. детето трябва да е при родителите и да играе. Който иска да си го дава на градина, при положение че работят и двамата.
15
1
 
18
 
! Отговори
Хан Тервел преди 1 месец
Всичко е заради джендърското образование...не се лъжете!

Понеже номерът им с Истамбулската Конвенция не мина сега пробват всякакви номера!

В ада да горите дано и.зроди сатанински!!!!!
14
1
 
10
 
! Отговори
Oт 10 до 13 преди 1 месец
Прочете този документ на СЗО за сексобучението. От 40 стр. нататък има таблици с разл. дейности, включващи видовете семейства, ранна детска мастурбация, джендърна идентичност

WHO Regional Office for Europe
and BZgA
Standards for
Sexuality Education
in Europe
A framework
for policy makers,
educational and health authorities
and specialists
13
0
 
10
 
! Отговори
От 10 до 13 преди 1 месец
Мултикултурализмът не е ли политическа пропаганда? Второ, в англосаксонските държави налагат ранно сексуално обучение, което почва още от детските градини и включва и ЛГБТ и джендър тематиката, представяйки ги за алтернативен начин на живот, равностоен на хетеросексуалността. Затова и на запад все повече родители предпочитат домашното обучение, т.нар. homeschooling.
12
0
 
10
 
! Отговори
Ууу преди 1 месец
Нашите деца пораснаха, но животът върви и имаме и внуци. Кокона на 3,5 г и младеж на 7 мес. Живеят в среда от българи и ходеше на ясла, когато можеше. Тази година- общо 5+ 3 дена. Имаха две деца ром'ч.ета, защото родителите им така са решили. Същите са като нашите, чисти, къпани, говорят без акцент. Депутатите искат и другите (ро..чета)да са такива, като наказват гореописаните и ще ги отвратят от училището, преди да са тръгнали
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
10- ДА ТИ КАЖА КАКВО УДОБСТВО Е ЗА РОДИТЕЛИТЕ/РАБОТЕЩИ И НЕ РАБОТЕЩИ/СУТРИН ОТ 7ЧДО 19Ч- НАПРАВО ПРЕКРАСНО, МНОГО ОТ МАЙКИТЕ НЕ РАБОТЯТ, НО В 7 ЧАСА ЧАКАТ НА ВРАТАТА ДА ОТВОРИ ГРАДИНАТА, НЯМАТ ТЪРПЕНИЕ ДА ОСТАВЯТ ДЕЦАТА, ДА ЗАПАЛЯТ ЦИГАРА И ДА ОТПРАШАТ С КОЛАТА ПО МОЛОВЕ И КАФЕНЕТА, МОГАТ ДА ГИ ВЗЕМАТ ОЩЕ В РАННИЯ СЛЕДОБЯД, АМА ДО СЕГА ЕДНА МАМА НЕ СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛА ОТ ТОВА, НИКОЙ НЕ Е ПОПИТАЛ ЗА 30 Г ДАЛИ В ДГ СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ- ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА ЗА ШИЗОФРЕНИЯ.
10
1
 
15
 
! Отговори
нормален преди 1 месец
Най-добре е да върнат задължителната казарма ,защото като гледам живота и постовете ви ,виждам как израстна и расте едно распасано Гугъл поколение с безметежното усещане за безнаказаност и не признаващо правила ,закони и норми.А за такива хора свикнали само да получават ,никога и нищо няма да е наред и ще търсят и намират винаги кусури.....Има и свестни деца ,но тене са денонощно над клавиатурата и бълващи жлъч и негативизъм за щяло и нещяло!
9
1
 
30
 
! Отговори
До 6 преди 1 месец
Цялата работа е да се скъса връзката родител-дете и на децата да им се промиват мозъците с политическа и джендър пропаганда!
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те и сега след класирането много останаха без детска градина какво ще стане ако е задължително да ходи а няма място!?
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези хора са алчни за деца.
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не знаете, цялата работа е заради малките ромчета. Те не знаят български и после в училище не разбират нищо. Властите се надяват по този начин да ги научат поне малко да говорят български. Жалко за българските дечица, като ги омешат с такива...
5
0
 
16
 
! Отговори
65 преди 1 месец
А нашите деца и внуци в чужбина ще ги приемат ли,или ще строите частни градини?Да не се смесват с обикновените българчета
4
0
 
29
 
! Отговори
65 преди 1 месец
Направо щом проходят. Възпитанието оставаме на улицата, майките на ,тръстиката". ГЛУПАЦИ
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз ще стана ватман, ако успеете да накарате едно четиригодишно дете да придобие "развити езикови знания". Ако това го приемат (а се моля да не го приемат) ще съкратят още една голяма част от периода на детството на едно дете, което според мен си е чисто престъпление.