Таланти в световния рекламен бизнес пристигат у нас за фестивал

Събитие от такъв мащаб за пръв път се провежда на Балканите
10 сеп 2019 17:52, Анисия Иванова
2
Таланти в световния рекламен бизнес пристигат у нас за фестивал
Снимка: Bulgaria ON AIR

Едни от най-гениалните умове в световния рекламен бизнес пристигат в България, за да се срещнат с млади надежди в нашия бранш. Фестивалът се проведе преди месец на Френската Ривиера, а сега идва за седмица у нас, за да разкаже как чрез въображение, любопитни идеи, световни брандове се превръщат в имена, известни по цял свят.

"За пръв път събитие от такъв мащаб се случва изобщо на Балканите. Изключително рядък случай фестивалът в Кан да напусне границите на Френската Ривиера и да дойде в Източна Европа, но тъй като каузата е свързана с образование колегите от Кан прегърнаха идеята", сподели творческият директор Мария Милушева в "България сутрин".

"Спечелвайки доверието на колегите от Кан, тази година реализираме и Noble Academy, което е двудневен образователен формат. Той стъпва на идеята на образователните инициативи и ще се проведе на 25-26 октомври", разказа директорът на Noble Academy Самуил Петков пред Bulgaria ON AIR.

Те заключиха, че идеята им е форматът да не е просто лекционен, затова ще има и практическа част. Така хората ще могат да се запознаят със спецификата на материята и да минат през реални казуси и проблеми.
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Активист на БКП преди 9 месеца
На политическа основа е . Половината квартал са за Бойко Борисов ,другата половина за Цветан Цветанов.