Без корекции: Нашенка сред най-красивите в света

Кристиана Рангелова с трето място в конкурс за естествена красота
21 фев 2020 14:38, Красимир Ангелов
49

Кристиана Рангелова спечели престижното трето място в единствения по рода си в света конкурс за естествена красота - "Мис Нация". Конкурсът тръгва от Унгария и тази година за първи път се провежда на международно ниво.

"Внесохме свежест с нещо различно, защото всички се пренаситихме от корекции и иновации. Хубаво е да докажем, че България може да се прослави на едно такова ниво. Русия е на четвърто място и е след нас. Организацията около моето явяване беше изключително силна. Преборих конкуренцията със старание през цялото време, за всичко си имах концепция", сподели красавицата пред Bulgaria ON AIR.

Кристиана разказа, че е стигнала до конкурса в Дубай чрез социалните мрежи. Организаторите са се свързали с нея в профила ѝ в Instagram и са я поканили да представя България. Поканена е за участие в още един международен конкурс, на който ще представи страната ни.

"Корекции се правят по цял свят, дори по международни конкурси като "Мис Свят". Това не значи, че естествената красота не трябва да се цени високо. Тя е дар Божи. България отдавна не е стигала толкова напред. За мен това е изключително голяма гордост. Слогънът на конкурса беше "Остани себе си", изцяло се придържахме към това", каза още младото момиче.

"За една красива жена винаги е необходимост да се доказва. Да докаже, че не е само красива, но и умна, че има други качества посочи", отбеляза Кристиана, която завършва "Право".

"Кандидатствайки с български и история, които ми бяха любимите предмети, бях приета "Право". И за момент не съжалявам, че съм избрала тази специалност, уча много сериозно. След като завърша "Право", решила съм - ще завърша магистратура "Журналистика", разкри третата в конкурса "Мис Нация".

"Явявала съм се преди 5 години на "Мис България", след това и преди това не съм се явявала на други конкурси. Тайната на естествената красота е да бъдеш естествен и да бъдеш себе си", завърши Кристиана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
nina преди 4 години
Много красиво момиче!Tакава трябва да е ´Мис България,не силиконки с ботокс и не знам още какво .
31
2
 
3
 
! Отговори
Кифла преди 4 години
Да не се допускат силиконо-ботоксо-хиалуронки до конкурси за естествена красота е чиста проба дискриминация!
30
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям успех няма що и е нагримирана на макс, не виждам естественото. Относно българките това, че били сред най-красивите в света е пълна глупост. Излезте навън, огледайте се в млади и стари. Младите са нагримирана като ***, има много дебели . Старите пък да не говорим. Българката мине ли 35 и вече мяза на лелка. Глупави,несериозни, надути, нищо впечатляващо няма в масовата съвременна българка
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но как "без грим"? Има си грим и то доволно количество и на конкурса.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е истински конкурс, а не парад на пластичната хирургия. Което прави заетото от нашето хубаво момиче място, още по-ценно.Браво, успех, най-после да видим наистина хуава участничка в конкурс за красота.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е момичето. Много не се вижда каква е фигурата, но в лице има европейски черти.Миналогодишната Мис България също беше естествена и също беше хубава.
26
2
 
8
 
! Отговори
Мъррр преди 4 години
Много мило и симпатично момиче, пожелавам й успех в журналистиката
25
3
 
10
 
! Отговори
Kiko преди 4 години
Ся феминистките и веганките ще зарипат,ще кажат защо давате такива хубави момичета,чувстваме се дискриминирани ! Ахаха Ами спрете да нагъвате банички с боза и се стегнете малко
24
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на 100 процентова рускиня. Белите и руси българки са нищожно малко.
23
17
 
8
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Прилича на 100% РУСКИНЯ ! Рускините са най-красивите жени в света . Това за красотата на българките е мит, има хубави разбира се, но изглеждат доста поп фолк и евтино....
22
4
 
3
 
! Отговори
Един преди 4 години
Милата, взели са и роклята. Да стои по бельо такава една красива и беззащитна... Много ме натъжи това. А иначе е една такава хубавичка...
21
9
 
7
 
! Отговори
А преди 4 години
И какво има в нея от българка?) Прилича на рускиня затова и спечели)).
20
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на рускиня, не на българка. Да не е от смесен брак
19
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Га са убави та що?!? Убавата са йебе со све, не ще деца, не ще маж, иска само сех. Земи си убава па *** от ревност...и има защо.
18
9
 
28
 
! Отговори
Турист преди 4 години
Това че българките са красиви е пълна лъжа.Например в Дубай може да срещнете много красиви жени от Русия,Украйна,Норвегия,Филипините и т.н.Нашите чалгарки в чужбина ще ги познаете по стойката и джуките.
17
4
 
7
 
! Отговори
не съм хейтър преди 4 години
какви корекции ти трябват като е сложииш 2 тона фондю :D
16
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми харесва, прекалено е сериозна и няма никакво излъчване. Стъклена е.
15
1
 
14
 
! Отговори
Факт преди 4 години
От естественото по-хубаво няма.
14
10
 
6
 
! Отговори
Щ. Мл. преди 4 години
Нашите са най-красиви в света- ако други са ги подминали,това е от личното отношение на журито и от факта,че мутри се намесват в избора на кандидатки у нас!
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красива е.