Есента започва с ниски температури, но предстои топла вълна с градуси до 28

Зимата се очертава да е по-топла
23 сеп 2022 09:23, Елка Василева
15
Есента започва с ниски температури, но предстои топла вълна с градуси до 28
Снимка: архив, БГНЕС

Температурите за септември ще са малко есенни, но после ще стане доста топло, прогнозира пред bTV климатологът проф. Георги Рачев.

Още по темата
В края на месеца се очакват максимални до 28, като минималните ще са 10-12 градуса. Другата седмица може и да има няколко последни дни за плаж, добави Рачев.

В началото на октомври също ни очакват слънчеви дни с втората топла вълна.

Зимата също се очертава по-топла.

Според доклад поне с 1 градус ще бъде над средното за сезона, като ще има и сняг, ще си има и поледица, но за по-малки периоди, обясни климатологът.

Астрономическата есен настъпи тази нощ в 4:04 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Мъж за съживяване преди 1 година
Някои хора искат аз да бъда осакатен!Те даже искат да не бъда толкова силен колкото съм например в момента!А защо?Защото за тях аз не съм човек ли?Тези хора искат ли да се сбогуват с ЖИВОТА си?ИСКАТ ЛИ?
12
1
 
2
 
! Отговори
столичан преди 1 година
Пускайте вече парното, през нощтта температурите падат много, не е нормално да се мръзне така. Време е да се пусне парното, и без това държавата ни плаща голямата част от цената, нека да сме на топло.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ааа не така, не разваляйте кефа на русофилите как ще измираме от студ зимата." - приятелю евроджендър, започва есента, а не зимата. Есента се характеризира с това, че листата падат от дървета и храсти и ако водиш военни действия срещу НАТОвски войски е перфектния сезон за офанзива. Инак от студ не знам кой се притеснява, тук 80те и 90те имаше сурови студове. Да му мислят изнежените испанци, които обличат шубите като стане +20градуса (плюс).
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааа не така, не разваляйте кефа на русофилите как ще измираме от студ зимата.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Самонен млад мъж - Есента дойде, но аз чувствам самота... Какво да правя с това чувство?" - спри да маструбираш и след 15 дни като нивата на тестостерон в тялото ти ще се балансират и ще спрат да ти излизат пъпки и ще спре да те сърби там където се чешеш по 3 пъти на ден.
8
0
 
3
 
! Отговори
номер 3 преди 1 година
До Анонимен сбъркал си номера :)
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"...като ще има и сняг, ще си има и поледица, но за по-малки периоди, обясни климатологът." Бе, то достатъчно за секунди да попаднеш с колата на поледица и ако не внимаваш гледай после балета "Лебедово езеро" във варианта фигурно пързаляне!Един познат така се преби и почина.Тъй че, да караме разумно и да не се правим на джигити!
6
2
 
3
 
! Отговори
МВР ПЕРНИК ПОЗОР преди 1 година
Цяла България слугува на Психично болният Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев(полицай) , е няма такъв позор в Човешката история, МВР да слугува на психопат-воайор!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До нимер 4:Вземи си куче и излизай често навън.Ще ти мине.Успех!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са тези глyпоcти където ги пишете срещу тези където ни пазят и си рискуват живота?Имам чувството,че някой пресръпник плаща на тpoлчета да настройва срещу МВР,за да си върши после бизнеса на спокойствие.А относно времето...дано е топла зимата.Както няма да има газ поне на това да се надяваме и молим:).Управляващите като нямат акъл в главата поне Господ да е милостив към нас обикновените хора.
3
1
 
7
 
! Отговори
Самотен млад мъж преди 1 година
Есента дойде, но аз чувствам самота... Какво да правя с това чувство? Може би да се върна там където пренадлежа! Поне лятото имах някакво настроение, но сега чувствам тъга, носталгия и самота...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още през май ще се затопли.
1
3
 
6
 
! Отговори
МВР ПОЗОР преди 1 година
Полицаи гледат мъжки г.ъзове със СРС техника в Перник, София и Бобов дол - хванаха ги, хванаха и Румен Николов-Пашата в СРС воайорство !