БСП и ГЕРБ изравнени за евровота, ДПС трета

Кольо Колев: Шанс за ЕП има и "България без цензура"
Обновена: 3 май 2014 13:12 | 3 май 2014 09:20, Веселина Йорданова
200
БСП и ГЕРБ изравнени за евровота, ДПС трета
Снимка: архив, БулФото

Има приблизителен паритет между двете основни противостоящи политически сили БСП и ГЕРБ, каза директорът на Агенция „Мадиана“ Кольо Колев пред bTV.

Още по темата
Според изследванията на агенцията „БСП леко води, но де факто това е паритет“. По думите на социолога на трето място е ДПС, а на четвърто „България без цензура“ и коалиционните й партньори за евровота.

Той заяви, че това са четирите партии, които до голяма степен може да смятаме, че ще влязат в бъдещия Европейски парламент.

По думите на Кольо Колев има още две партии, които са на ръба – Реформаторският блок и НФСБ.

Той подчерта, че общо за Европа кой ще влезе в Европарламента е „въпрос с повишена трудност“.

„Събитията в Украйна ще решат до голяма степен кой ще влезе в Европарламента.

Украинската криза, кризата във взаимоотношенията Русия - САЩ, Русия - ЕС, ЕС - Русия до голяма степен ще дадат отражение на тези избори“, коментира социологът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
0
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
Украинската криза, кризата във взаимоотношенията Русия - САЩ, Русия - ЕС, ЕС - Русия курса на долара и турската лира както и финала на шампионската лига но не и на последно място на колко ракии ще e българина до голяма степен ще дадат отражение на тези избори, коментира социологът на Агенция Мадиана Кольо Колев пред bTV.
155
0
 
1
 
! Отговори
103 преди 9 години
До МихаилКъде е лявата вълна във Франция и Унгария ли ?
154
0
 
1
 
! Отговори
11111 преди 9 години
До RedaktorАко под никой разбираш ***, малограмотните простаци и изкуфелите пенсионери
153
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях,които подписаха бълг. политици.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ-евреина(Станишко),хидроинженера(Доган),***(Костов) и пожарникаря-мутра-шериф,чалгар,закрилник на силиконки,летящ политик,магистрален шут и циркаджия.ЧЕТИРИМАТА са наследници на римския император НЕРОН-гонител и убиец на християни.Те също гонят милиони млади българи(емигранти) и убиват хората чрез кражби в сферата на здравеопазването и икономиката.
152
0
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Бачо Кольо, всички социологични агенции дават преднина от 0,8 до 2% за ГЕРБ, сал ти едничък сочиш такава за БСП! С какво те примамиха социалистите, та ти като Матросов им защитаваш рейтинга! Дори Райчев и бай Кънчо Стойчев смутено си мълчат! Брей,много си нагъл и лъжеш бетер ***! На 1 май носи ли байрака с *** и сърпа или стискаше червената роза?!
151
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Моника краде, а теб Станишев искаш да те изберем за евродепутат! Нагъл си, мързелив си, един ден трудов стаж нямаш, освен като депутат и политик! И всеки ден ни тровиш с присъствието си!
150
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
БСП и ДПС непрекъснато гърмят: Пеевски, Бисеров, Моника със Станишев, сега началника на кабинета Орешарски - Дивизиева! Крадци и мошеници богатеят нагло на гърба на народа и продължава да ни управлява това престъпно правителство, и все ГЕРБ им е в устата! Хора, излезте и гласувайте против тези наглеци!
149
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 9 години
След още няколко години ще бъдат по 10 места на студент в университетите.Да сте живи и здрави другарите да си живеете в държавата.
148
0
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
До #169Misleh, che *** kato teb koito simpatiziraha na Selo Bankq se bqha oteglili ot serioznata politika... Sram i pozor e da ima nqkoi koito da simpatizira na vtoriq nai golqm durjaven kradec sled Kostov... Ako GERB zemat vlast otnovo veche naistina shte se otchaqm ot Balgaria totalno zashtoto tova simvolizira, che v nashata durjava debilite nadvishavat inteligentnite hora.
147
1
 
6
 
! Отговори
БЕЗФЕС преди 9 години
СТАНИ-ФЕС така се *** за няколко месеца ,че не зная кой разумен човек би му гласувал доверие.Всеки глас за БСП е хилядарка в сметката на Моника. Е,те червените бабички винаги ще си драскат по форумите.Гонят опорните точки,НО вие,разумни Българи,дето повече от половин век жадувахте свободата и достойнството си, не правете компромиси с бъдещето ни.Заклевам Ви ,Не посягайте към бюлетината на убийците на дедите ни.Червената *** от убийци,крадци и лъжци трябва да си отива.ЗАВИНАГИ !
146
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Redaktor, nikoi ne iska bsp na vlast, GERB, GERB I SAMO GERB
145
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колъо Колев на едни избори беше сбъркал само с 20 %.Колко ли има да ни натрапват платените му изцепки до изборите?
144
4
 
15
 
! Отговори
работещ преди 9 години
Моника Йосифова за 7 год.е спечелила над 23 млн.лв.А за последната една година печалбата е набъбнала драстично. Кутевчетата ще коментират ли този факт?
143
3
 
13
 
! Отговори
дърт комуниз преди 9 години
Другари.Трябва да спечелим изборите.Очакват ни 20 млд евро за присвояване.
142
2
 
16
 
! Отговори
УЖАС! преди 9 години
Станишко е сключил споразумение с мешерето за осигурени *** гласове.Всичко това е с влиянието на "енергетика"-бат Сали. БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ? НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОБИДЕНИ ДЕЦА,ЗАЩОТО ШАМАРИТЕ ПАК ЩЕ СА ЗА НАС.
141
18
 
4
 
! Отговори
Победа преди 9 години
БСП ще е първа политическа сила.
140
17
 
3
 
! Отговори
Емил Петров преди 9 години
Не паритет, а безкомпромисна победа на социалистите-това ще се случи на евроизборите.
139
3
 
2
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Треторазрядните политици и техните партии,които "работиха" само за своето благоденствие да им бием един голям шут по задните бузки.Да дадем шанс на новите партии,които не са клонинги на досегашните...Не искам внуците ми да живеят в ъгъла на Европа...
138
16
 
5
 
! Отговори
Redaktor преди 9 години
Никой не иска ГЕРБ на власт, така че на предстоящите избори те ще са губещи.
137
14
 
4
 
! Отговори
Михаил преди 9 години
В Европейския съюз в момента има лява вълна, така че БСП ще са на гребена на вълната.