Цветанов чака пари от Брюксел за бежанците

Няма финансиране за 12 км ограда в Хасковско
50
Цветанов чака пари от Брюксел за бежанците
Снимка: БТА

Правителството полага максимални усилия да се осигури необходимото финансиране за доизграждане на възпиращите съоръжения като част от мерките за ограничаване на бежанския поток. Това каза председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан Цветанов, който днес провери изпълнението на проекта за възпрепятстващо гранично съоръжение на територията на Хасковска област, в района на ГКПП "Капитан Андреево".

Досега са изградени 12 километра от оградата, като общата й дължина ще бъде 33,6 километра.

Цветанов изрази надежда, че страната ни ще бъде подпомогната с европейски средства за доизграждане на съоръжението. По думите му няма осигурено финансиране на 12 километра от оградата в Хасковска област.

Според него общият комплекс от мерки, които трябва да предприеме правителството за ограничаване на бежанския поток, включва и осигуряването на високопроходима техника, предаде БТА.

Миналата сряда беше приет на второ четене в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Законът за електронната идентификация, каза още Цветанов. Той отбеляза, че са отпаднали текстове за личните документи, които са свързани със специалния закон за личните документи.

Той смята, че в новите лични документи ще има възможност както за биометрични данни, така и за електронна идентификация, "ако се прецени, че това е необходимо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
искам да ви вярвам,но не мога.Кога ,ще спрете корупцията като нямате такъв закон.Не можете ли да забраните тотално криминално проявени индивиди,до обществените поръчки,работни места и кметски постове.Кви са тия3-5 год.ЦЯЛ ЖИВОТ ,ДА НЯМА ПРАВО НА ОБЩИНСКИ ПОСТОВЕ И ПОРЪЧКИ.ВСЕ ,ЕДНО ЕЛА, ВЪЛЧО ИЗЯШ МЕ. МАФИЯ,МАФИЯ ,ВЪН.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми чака той, чака. Само не знам дали и европейците не се стиснаха, щото тук всичко излиза прескъпо даже и според техните стандарти.Прословутата нова ограда към Турция ни е излязла 1млн/км само фундамента!!!! При най-грубия разчет за бетон, арматура, труд и транспорт, 1км излиза в най-скъпия си вариант 250 000лв. При нашите обаче е 1милион!!!С магистралите е още по-зле положението...но ние сме си виновни за овчедушието и търпението.
31
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Докъде я докарахме "политици" като Борисов и Цветанов да управляват България.Но щетите от неграмотното им управления уви ще се отчетат едва след около 10 години.Сега популизма им минава пред хорицата ,а платените им слуги ги крепят в медийното пространство.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гнусно ченге е Цветанов, като комунистическа селска чичка, отврат и повръщано.Ако Борисов не се сети да се дистанцира от него ще пропадне с гръм и трясък.Ако някой близък на цв чете днес и комнтарите, моля кажете му, че народът знае каквъ *** е и че всички са отвратени от него.Знаем, че е крадец и се надяваме да му се случи нещо лошо.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България ще се оправи, когато Цветанов влезе в затвора, вместо да пише закони защитаващи Мафията и престъпниците!
28
1
 
17
 
! Отговори
да.... преди 8 години
"Цветанов чака пари от Брюксел за бежанците" - за да ги вкара по личната си смтка
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZA BALGARIA E OPREDELENO BADESHETO DEMOGRAFSKO IZCHEZVANE NA BALGARITE DO NIAKOLKO 10-TILETIA
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има бежанци- има проблем, няма бежанци- няма проблем. Защо ги пускате? За да ви дават някакви пари, половината от които да откраднете? Ми да! Пък всеки да се оправя както може. Страхотна стратегия. Добър вечер, спите ли?!....
25
1
 
8
 
! Отговори
граничар преди 8 години
Европед.растити дето ни накараха да си махнем оградата, кльона и заставите сега да се изръсят и да финансират построяването на заграждението, построяването на поне 20 сгради за граничари и назначаването на редовни такива. А полицаите да ги разпределят по селата. Нали сме граница на ЕС ?!
24
0
 
13
 
! Отговори
ИИИИ.. преди 8 години
И КАТО КАКЪВ ЧАКА ПАРИ ?? ЗАПИС ЛИ ЧАКА?? НАЛИ ИМАШЕ ЗАБРАНА ОТ СЪДЪТ ДА НЕ ИЗПЪЛНЯВА ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ КАКВО СТАНА МНОГО БЪРЗО СЕ ЗАБРАВИ ТОВА - ПРОТЕСТИРАЩИ ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СЕГА ЗА ГЛУПОСТИ ТИЧАХТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ А СЕГА СИ ТРАЕТЕ СТРАХ ЛИ ВИ Е ОТ ЦВ.ЦВ. ИЛИ ТОЙ ВИ ПЛАЩАШЕ ??? НА БЪЛГАРИНА МУ ПИСНА ОТ ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ- ТОВА ЧЕ НЕ ВИ СТИГАТ ДЕПУТАТИ ЗА ДА УПРАВЛЯВАТЕ САМИ Е НАКАЗАНИЕТО НА НАРОДА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ СТЕ ОЩЕ ПО МАЛКО
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов чака пари от Брюксел за още 3 апартамента и да подсигури добра кражба на приятелите от партията ГЕРБ.Освен да чакат пари друго не знаят да правят
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ограда имаше както по цялата граница с Турция така и с Гърция на места имаше три полоси. Що държавна пара заровиха по границите преди сегашната дето се строи нищо е. Границата се пазеше от местното население основно да не бягат от развития социализъм гражданите на страната. Преминаването на границата е лесна работа.След години както предишните съоръжения и сегашните ще бъдат откраднати.
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно ли е, че навремето сме имали ограда по цялата граница с Турция, ама сме я махнали?
20
1
 
10
 
! Отговори
Ala_Bala преди 8 години
Чака за да краде!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
доживот за трафиканти
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** е син на Английската кралица и фен на Тодор Живков , правешки неграмотен овчар .Това се казва самочувствие на мандраджия .
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя загубеняк, син на шофьора от дс, трябва незабавно да се посъветва, да изчезне от политиката. Не само заради идиотското си излъчване.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато чета за гн Цветан Цветанов косата мисе изправя.Няма дасе наядът на пари със гн Боко харам.Борисов крещеше след преврата че гое било страх за България,а то кво стана Борка.Оглойгахте държавата със твоите кметчета.Но ще дойде време ще има падни доло страшни ревизии ще има.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов да отиде да потърси помощ в Турското посолство от там най вероятно е да му окажат съдействие за ПРЕНАСОЧВАНЕТО НА БЕЖАНСКИЯТ ПОТОК КЪМ БЪЛГАРИЯОт къде на къде Гърция ще КАШИРА ВСИЧКИТЕ ЕВРОСРЕДСТВА ЗА БОРБА С ЕМИГРАЦИЯТА
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В ролята на какъв точно се изказва тоя?