Последен сбор за отбор. Кой ще е вице, кой министър?

Борисов обявява министрите в сряда, още има неизяснени постове
Обновена: 2 май 2017 14:58 | 2 май 2017 09:00,
55
Последен сбор за отбор. Кой ще е вице, кой министър?
Снимка: БТА

Имената на министрите от третото правителство начело с Бойко Борисов ще бъдат съобщени утре, сряда, а днес председателят на ГЕРБ събира на среща лидерите на партиите в "Обединени патриоти", с които вече има подписано коалиционно споразумение.

По време на разговора ще бъдат разгледани предложенията за министри на националистическото обединение.

Според източници на Bulgaria ON AIR в кабинета ще има четирима вицепремиери - за един от тях ще отговарят Обединените патриоти, вероятно това ще бъде вицепремиер с ресор силовите министерства.

Още по темата

Един заместник на Бойко Борисов вероятно ще отговаря и за подготовката на председателството на България на съвета на Европейския съюз.

Има и две познати лица сред заместниците на Борисов. Това са Томислав Дончев - вицепремиер по европейските фондове и икономическата политика, и Владислав Горанов - вицепремиер по финансовата политика.

Министерството на отбраната с министър Красимир Каракачанов, министерството на икономиката, министерство на околната среда и водите и министерство на туризма ще бъдат отговорност на Обединените патриоти.

За министър на икономиката от страна на Патриотите се спряга Емил Караниколов, който в момента е изпълнителен директор на агенцията за приватизация, а Нено Димов за министър на екологията, който и друг път е бил в МОСВ. По време на управлението на Иван Костов той беше заместник-министър на екологията.

Познати лица от ГЕРБ обещават министри, които и друг път са били в министерства в предишното правителство на Бойко Борисов.

В културния сектор със сигурност отново ще бъде Вежди Рашидов.

Все още повече от една номинация има за МВР, МВнР, Министерството на туризма, Министерството на образованието, Министерството енергетиката. За социалното ведомство все още не е спрягано име.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров се е облагодетелставал с поста Началник на Водопад:)
45
0
 
3
 
! Отговори
pagane8 преди 6 години
До АК 47и ще стане така че това правителство като се провали, а то ще се провали, Б.Б. ще си измие ръцете с патриотите и те ще са бушона, който ще изгърми
44
0
 
2
 
! Отговори
pagane8 преди 6 години
До АК 47Напротив-ГЕРБ дават на патриотите такива министерства, които са решили, че могат да ги подарят и
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви избори,сборове и разпределение?След 1989г на политическия пазар се допускат единствено ментално модифицирани или финансово,алкохолно и нарко-зависими организми,клонирани от кликата Кобурготски,Живков,Джуров и с-ие потомствени клат-ику-ристи с дипломи на юристи,икономисти,финансисти и обслужващата ги престъпна полицейска и съдебна из-мет!Българската "каруца" яко е затънала в блатото на управленческите неграмотност и некадърност,а Андрешко вече гледа от брега как "бирниците"се набълбукват!
42
1
 
4
 
! Отговори
след това управление преди 6 години
ако не спрат кражбите,и ГЕРБ, и патриотите ще отидат в историята.
41
0
 
13
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ТЕАТЪРА Е ЯСЕН - БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ РАЗПРЕДЕЛЯ БАНИЦАТА! ОБЕДИНЕНИЕТО МЕЖДУ СТАРИТЕ МУТРИ ГРОБ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ ЩЕ РОДИ ПРАВИТЕЛСТВЕНО ИЗЧАДИЕ! ВСИЧКО ТОВА ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩО ПОРОБВАНЕ НА НАРОДА!
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАЛЕЙЙЙЙЙ И ЗА ТИЯ БЪЛГАРИЯ БИЛА НАД ВСИЧКО...ДАЛИ ПЪК НЕ СМЕ ЧУВАЛИ И НЕ ЗНАЕМ КОЕ Е НАД ВСИЧКО ЗА ТЯХ......ЗАТОВА СЕ ПАЗЯТ ОТ СЪДЕБНА РЕФОРМА КАТО ДЯВОЛЪТ ОТ ТАМЯН.....
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение кой ще е вице.Важното е,че най-верните му авери -Л.Павлова,В.Горанов,Т.Дончев,които въртят най-големите далавери запазват позициите си.А това,че Л.Павлова носи чанти за 5000 лв.на никой не прави впечатление.Така де,какво да си прави милионите жената,ако не да ги харчи за глезотии.Иначе държавата им поема всички разходи,само и само да работят "на ползу роду".Вервайте им.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майко Мила!!!! Политически к***и
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39 ДА ПЕЧЕЛИ ЛИ ? АМИ ТО ТАКА И *** И ПУЛЬО МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛИ, СЛЕД КАТО ЦИК ТИ ПОДНЯСЯ ПОБЕДАТА НА ТЕПСИЯ . ИРЕЧ Я НАТЪКМЯВА . И КОЗЯК НАДНИЧА ЗАД ЦИК ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ..
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия ще ни довършат.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плаче ми се и се питам до там ли го докарахме от тези на снимките да зависим? Интересно ми е тези дето гласуваха за тях сега какво очакват?
34
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е това тюхкане?! Толкова борбен народ подкрепя "патриотите" и таи надежди към тях. Борисов наистина е най-голям демократ в РБ, отчете "народните" въжделения и дава власт в ръцете на фюрерите. Нека укрепят армията, туризма, икономиката! Не може да бъде упрекван, че е егоист. Умее да печели избори, но ето, не заграбва за себе си цялата власт!
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сборището на крадльовците. Щe делят баницата.Народът пак ще го Д.
32
0
 
17
 
! Отговори
Федон преди 6 години
Сега е лето има коприва охлюви гъби но след 5 месеца свършва лятото затова:"Приготви си вазелина идва супер страшна зима".
31
2
 
10
 
! Отговори
разрешават отгоре преди 6 години
Явно ретроградния Меркурии изтича и вече може
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Валери-далавери ще ни управлява,спукана ни е работата.
29
0
 
22
 
! Отговори
Вежди Разрошев преди 6 години
Не ме е страх от министъра на културата ,а от културата на министараРадой Ралин
28
3
 
13
 
! Отговори
АК 47 преди 6 години
ГЕРБ яко са се навели на патриотите щом са им дали най "сладките министерства"-туризъм,околна среда,армията-там е парата .
27
0
 
11
 
! Отговори
Маркетолог преди 6 години
По случай новото правителство фирма Ален Мак пуска празнична серия вазелин -"Нежна атака" на народни цени...