Кутев за смяната му: Никой не е вечен

Свършил съм си работата, смята бившият зам.-шеф на ПГ на БСП
5 юли 2019 15:29, Василия Пейчева
16
Кутев за смяната му: Никой не е вечен
Снимка: Булфото

Никой не е вечен. Ръководството има право да прави промени, но трябва и да носи отговорност. Това коментира соцдепутатът Антон Кутев, след като бе освободен от зам.-председателския пост в парламентарната група на БСП.

Той уточни, че мотиви за освобождаването му не е чул, но предположи, че причината са критиките, които отправя към ръководството.

Още по темата
"Мотиви не чух от страна на Нинова. Предполагам, че това са критиките, които отправям към ръководството. В края на краищата ръководството решава как да реагира, това е техният начин. Тя ръководи партията, тя носи отговорност, така че аз нямам против. Моята работа съм я свършил", отсече Кутев.

Той добави, че като се правят промени обаче, трябва да се носи и отговорност.

"Предния път опряхме до оставка, после се оказа, че нямаме оставка. Не знам как се носи отговорност", коментира червеният депутат.

Той определи и като прибързана реакцията на БСП, която по-рано се разграничи от лидера на ПЕС Сергей Станишев заради думите му, че Бойко Борисов действа като държавник, а не като политик.

"Реакцията е прибързана. Съветите ми към ръководството винаги са били да събира. Силните лидери събират, а не разделят. Но това е избор на председателката", каза той.
 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Всички тролове са в потрес! Кой ще им пише опорните точки?
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как да нема вечен, я питай импексова!
12
0
 
4
 
! Отговори
Ами... преди 1 година
Не вярвах, че някога ще симпатизира на Станиш, но никога не казвай никога. И смятам, че в момента той е на светлинни години пред Курни и сие...
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко е ВЕЧЕН
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да не пипат Мишето че той е единствения който може нещо (верно да лочи ама другите еметен нищо не могат ) в бсп
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в крайна сметка, нинова ще превърне бсп в обикновена бригада от ТКЗС-то! а тя ще се изявява като бригадирка и ще ги води само на събрания и "конгреси"! чудя се с какво ще плати "безплатните" кебапчета и транспорта на пенсионерите за бузлуджа! но там поне имат огромна кръгла тоалетна!
8
7
 
3
 
! Отговори
Не става тако и вако преди 1 година
Или си със Станишев, или си с БСП. От съглашатели с ГЕРБ БСП няма нужда. Станишев заради една нищо не значеща подкрепа от Бойко е готов да го определи като държавник. Не може да възхваляваш основният политически опонент на БСП, и то бивш охранител и полицай с пожарникарско образование и да представляваш БСП.
7
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Размахаха метлата за непослушните в столетницата !
6
8
 
4
 
! Отговори
1 преди 1 година
др.кутев,ти не си вечен,но др.борисов,се има за вечен.
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички предатели и герберски *** в БСП трябва да бъдат санкционирани и изпратени с благодарности за подривната и саботажната си работа в партията.
4
3
 
14
 
! Отговори
Руски трол преди 1 година
Другарю Кутев-кому ни оставяш!? Без теб сме за никъде....
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** е феминистка успя да съсипе и СДС и Техноимпекс и рейтинга на НС после дойде да досъсипе и столетниците, бива си я в съсипването.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Курлеля - майка й със сигурност е ходила при Ванга да пита кое име ще отговаря на същността на бъдещата червена председателка.
1
4
 
14
 
! Отговори
Павлик Морозов преди 1 година
Кърмела се държи като ловец в курник. Пуца наред петли. Резултата е ясен. ;))))