Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Делянчо да се взема с *** и да се омитат докато не ги е подпукала народната любов... Алчни крадци дебелокожи!
191
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 седмици
делянчо,гледай си сергийката на Димитровградския пазар,в мъжки работи не се меси,или отиди,до Банкя,и помогни на "работягата"че тези дни много работа имал,щял да съставя правителство.
190
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 седмици
Търсенето на отговорност,за престъпления...не е реваншизъм бедни ни духом!!!
189
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Напук правят само бебетата...
188
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вятърът на промяната отново задуха.
187
5
 
6
 
! Отговори
Шефа преди 4 седмици
Неее драги ми Делянчо , тепърва ще си сърбате попарата от кражби , търгове , комисионни и т.н. Яко ще ревете !
186
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до Койчо

Бебешкото лице трябва да е в затвора не само заради откраднатите пари , но и заради хилядите разрушени съдби на "неправилно гласували" в Хасковска област , осъществено благодарение на лансираните от него кметове-калинки , които са абсолютни u3pogu , но пък "носят много гласове за ГЕРБ" !
185
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 седмици
Поредното вЛ.е.чуго.
184
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Добрев изглеждащ свестен,махай се от ГЕРБ и ВМРО докато можеш.Отиди в някоя друга партия и се реализират,ГЕРБ и ВМРО са партия на корупция и престъпност.Дано да има справедливост и да вкарат лидерите им в затвора. И да не се отказват от ЛУСТРАЦИЯ
183
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Когато Бойко,Каракачанов,Захариева,Джамбаски ,Цветан Цветанов влезнат в затвора,това ще означава че сме влезнали в правилния път.
182
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма как да съсипва един народ и да мислиш,че ще.ти се размине.Крадене за 10 години ,корупция,безнаказано,престъпност ,висока смъртност,миграция,пенсии най-нискимв Европа,липса на медици,учители с най-нискимзаплато в Европа,полицаите с най-нискимзапшати в Европа.София е най- зле изглеждаща столица, липса на места в детски градини,ухапани от кучета в столица,убити от ток по шахти в столицата......ЗАТВОР за ГЕРБ и ВМРО
181
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв.

Щом просперитета на държавата за последните 30г. зависи от сградата е правилно да се махат ГЕРП, защото те с нищо не допринасят за просперитета!
180
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
уважаеми гербери толкоеа ли е трудно да преглътнете факта че 75% от гласувалите не ви искат. Да бяхте събрали 51% и си управляеайте. Не сте единствените грамотни уж хора в тази държава. Акс мислите че властта ви е завещана от някой пожизнено нещо сте объркали държавата с една две по северно.И не излизайте пред ЕС че проруски сили са окупирали властта..
179
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не реваншизъм, концлагер за вас милички герберченца.
178
2
 
4
 
! Отговори
така ще е преди 4 седмици
Ще пеем и песни на Добри Чинтулов.
177
3
 
6
 
! Отговори
ясновидец преди 4 седмици
Моето виждане е че наесен, когато се обере зарзавата, в България ще стане много популярна песента: "Камъните падат от небето".
176
6
 
3
 
! Отговори
до Гербер преди 4 седмици
къде искаш да ти ги напиша, точно тук ли
175
4
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 4 седмици
До 169. Това, както си го написал, идеално пасва на управлението на БСП. Добре, че народът не мисли като олигоффрени от твоя тип и го показа за пореден път на изборите. Ти да не би да не си разбрал кой ги спечели?
174
6
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
Постановката всички срещу ГЕРБ обикновено свършва много скоро... в полза на ГЕРБ. Справка 2013-2014.
173
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Спокойно, народният съд е само за герберуги, нормалните хора могат да са спокойни.