“ошко …орданов: »зчегъртването на √≈–Ѕ приключи с по€вата на »“Ќ

√отови сме да напрвим идеологически отстъпки, за да има кабинет
22 юни 2024 22:00, »нна јнгелова
231
“ошко …орданов: »зчегъртването на √≈–Ѕ приключи с по€вата на »“Ќ
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕредседател€т на ѕ√ на “»ма такъв народ” “ошко …орданов за€ви, че страната ни се нуждае от редовно правителство и парти€та е готова да направи идеологически отстъпки пред всички политически сили, с които ще води преговори, ако получи трети€ мандат.

ƒепутатът допълни пред ƒарик радио, че с по€вата на “»ма такъв народ” като парти€, √≈–Ѕ е загубила гол€мата си власт в политиката. —поред него т.нар. "изчегъртване" на парти€та на Ѕойко Ѕорисов вече е в истори€та и затова е време да се вод€т конструктивни разговори за състав€нето на експертен кабинет.

“Ѕойко Ѕорисов беше император, вече не е така, отдавна не е така. ќткакто "»ма такъв народ" го свали, той не е бил премиер. Ћогиката е такава, че не може да се сложи дебела черта. “р€бва да се търси компромис на по-широка основа, защото проблемите са ужас€ващи и н€мат нищо общо с идеологиите. ƒържавата в момента не функционира заради парламента, в който н€кои не могат да приемат, че идеологиите са хубави приказки за определено време но реалността е брутална", за€ви …орданов.

√≈–Ѕ имаха шанс да реализират първи€ мандат, ако б€ха подходили експертно към него. “ози влак обаче тръгна, а следващи€т влак ще е трети€т мандат, каза …орданов, намеквайки, че "»ма такъв народ" е можела да даде подкрепа за кабинет на √≈–Ѕ, но не с техен премиер и министри, каквито услови€ постави Ѕорисов.

…орданов отправи много критики и към ѕѕ-ƒЅ и определи бивши€т премиер като “по-гол€мо зло от Ѕойко Ѕорисов”.

“ошко …орданов многократно използва обиди, когато говореше за лидерите на коалици€та, но въпреки това не изключи отново да си партнират: "јко получим трети€ мандат от президента, ще говорим с всички партии, дори и с "ѕродължаваме пром€ната - ƒемократична Ѕългари€". ѕри ƒѕ— експертиза има, имат много добре подготвени хора, но обществени€т им имидж не е добър. “р€бва да направим идеологически отстъпки”, допълни депутатът.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


231
ќще от ѕолитика
–ашидов: Ќ€ма нужда от театър, ще има правителство
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
164
0
 
2
 
! ќтговори
ƒо 160 преди 2 седмици
“е печелиха вече. » нищо не направиха. » тогава още се разкриха като пионки на мафи€та, по късно б€ха ползвани и като тро€нски кон.
163
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
јми айде вие ги изчегъртайте де. Ќ€колко шанса имахте
162
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
“ошко бръщолевиш измислици. ”чин-долски€ инат направи парти€ само и само да си отмъсти на Ѕойко, че го отсвири от мерака му да влиза в политиката 50/50. » се изложи. ј ти колкото и да се надуваш н€ма да родиш.
161
0
 
3
 
! ќтговори
ћакака “ошко преди 2 седмици
—амо си представете кви гласуват за то€
160
0
 
3
 
! ќтговори
–еалист преди 2 седмици
» какво правителство всъщност си представ€т чалгарите? 4-5 министри от √≈–Ѕ, 3-4 от ƒѕ—, 2-3 от ƒЅ (евентуално), 2-3 от Ѕ—ѕ, 2-3 от »“Ќ, може би 1-2 от величие. » очакват този тюрлюгювеч да работи в синхрон и успешно? Ѕоже, ами че те ще се изпокарат още на втори€ месец. ƒа не говорим, че н€ма да могат да вземат нито едно сериозно съвместно решение, заради разнопосочните идеологии и интереси.
159
0
 
4
 
! ќтговори
»диоти преди 2 седмици
ўо за наглост е това да имаш н€колко депутата, но да искаш да управл€ваш? ћоже да искате да упрасл€вате коцато спечелите избори.
158
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
ѕјјј.....Ћя„ќ
157
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
» “ Ќ -»ћј “ј »¬ј Ќ≈ўј—“Ќ»÷».  ќ…“ќ Ќ≈ —“ј¬ј «ј Ќ»ўќ —“ј¬ј „јЋ√ј– » —» ƒ–ЏЌ ј „јЋ√»“≈ .ЋќЎќ“ќ ≈ , ќ√ј“ќ „јЋ√ј–»Ќј ¬Ћ≈«ј ¬ ѕќЋ»“» ј“ј.
156
2
 
16
 
! ќтговори
Ќедоразумението »“Ќ преди 2 седмици
Ќищо не направихте долни *** на “иквун и ƒоган!!! *** Ѕя’“≈ » “ј »¬ј ў≈ —» ќ—“јЌ≈“≈!!!
155
2
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
„ухте ли новината?»зчегъртването приключи.Ѕраво “ошко! »зводите - сами!
154
2
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
»“Ќ съобщават, че са със свалени ***, в позици€ партер и очакват включване за следваща сглобка? “ака разбирам изказването на този. ≈динственото, което ме зачудва е дали и тези са на каишка в посолството и след като предишните пудели сега са нежелани посолството активира тези свои агенти? » колко плоско - всички безобрази€ от предишното управление ги об€виха като "спасение на Ѕългари€, защото тр€бвало на вс€ка цена да имало правителство" нищо, че то се занимаваше със съсипването на Ѕългари€.
153
3
 
16
 
! ќтговори
”жас преди 2 седмици
—лавчо евтино се продаде на гербјко им пристане с техен или свой мандат при -80% негласували“ова ще е кра€ на политичесми€т му живот
152
2
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
»“Ќ си свалиха само гащите. Ќищо не са изчагъртали освен собствената си партийна субсиди€.
151
2
 
11
 
! ќтговори
баба мара преди 2 седмици
естествено че сте готови срещу пари на всичко ето 80 процента какво са вкаралив нс но те не могат да го разберат
150
3
 
22
 
! ќтговори
¬ърнахме се 4 години преди 2 седмици
«а съжаление ћафи€та на Ѕорисов-ƒоган-ѕеевски отново е завлад€ла и разклатила устоите на ƒържавата!!! «а капак към т€х се присъедини и пивецът на ћафи€та —лави!  артинката стана пълна! ¬ърнахме се 30 години назад в ћафиотските времена на 90-те!
149
0
 
18
 
! ќтговори
4 преди 2 седмици
јйде у другото ,истинското шоу- за друго не ставате ,мултаци некадърни!
148
3
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
√осподин “ошко,нищо не сте свалили, освен бро€ депутати, който имахте когато –адев ви даде първи€ мандат.«ащо изопачавате истината?Ѕойко Ѕорисов откакто изпълни последни€ си мандат Ѕорисов 3,получава за седми път, /повтар€м/ 7 пъти ѕќЋ”„ј¬ј ћјЌƒј“ «ј ѕќ—Ћ≈ƒЌ»“≈ 4 √ќƒ»Ќ». —едем мандата за 4 години както и да го извъртате - са факт.Ќарода не пасе трева,бе “ошко. ¬секи ден всички партии се упражн€ват с анти Ѕорисов говорене и пак ви бие, бе.„агърт, чагърт, накра€ всички сте на опашката зад Ѕойко.
147
2
 
25
 
! ќтговори
≈мигрант преди 2 седмици
Ќ€кой има ли об€снение на къде върви Ѕългари€ с тези „јЋ√ј–» ? ќбидно е човек с нормален разум да слуша или чете изказите на това нещо !
146
1
 
21
 
! ќтговори
ƒедо преди 2 седмици
ћного хитро се отърва то€ “ошо от конкурента си »вайло ¬ълчев,който го биеше по всички показатели. —ега пак ще гледаме жаргонните из€ви ,на това джудже без речник. –еално “ошо държи приза ,за най непри€тна личност в парламента и политиката.
145
1
 
23
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
наистина ли си мисл€т, че президентът ще се впечатли от т€хното - или трети мандат, или избори, народът ги е поставил на предпоследно м€сто, с един процент повече от последните, народната вол€ за президента е по-важна от бленувани€та на кукувците