Нов луксозен автомобил очаква своя собственик в игра на А1 България

Компанията стартира играта „Моят А1 ти е на късмет“ с много награди за клиентите на телекома
Спонсорирано съдържание | 5 юли 2022 13:12, Александър Попов
Нов луксозен автомобил очаква своя собственик в игра на А1 България

Летният сезон е в разгара си и по традиция А1 подготвя много изненади за своите клиенти. Още от началото на юни клиентите на телекома могат да сърфират без ограничение на скоростта в мобилната мрежа от ново поколение - 5G ULTRA независимо от своя план. От началото на юли А1 стартира също и дългосрочна кампания за всички клиенти на телекома – играта „Моят А1 ти е на късмет“.

Една игра, много печеливши

Новата игра ще продължи до октомври, като с нея А1 обръща още веднъж внимание на възможността всеки един клиент на компанията да управлява услугите, които в момента използва, чрез мобилното приложение „Моят А1“, както и от секцията „Моят А1“ на сайта a1.bg.

Освен управление на своите услуги с Моят А1, потребителите имат възможност да получават детайлна информация за тях, да заявяват нови услуги и да заплащат своите сметки директно онлайн, чрез няколко клика на мишката или с докосвания върху екрана на своето мобилно устройство.
 
Спестяването на време и удобството сега върви ръка за ръка с множество изненади от играта „Моят А1 ти е на късмет“. За всички участници са предвидени различни бонуси към тарифния им план, а след бърза регистрация за участие те ще могат да спечелят нов 5G смартфон или голямата награда – луксозен нов автомобил BMW X4 xDrive.

Наградите

Освен за страхотния автомобил, клиентите могат да участват за спечелване на нов смартфон Samsung Galaxy A33 5G. 94 потребители ще получат този актуален в класа си 5G модел смартфон – по един за всеки ден от „Моят A1 ти е на късмет“.

Даже и да не се сдобиете с ново смарт устройство или немски автомобил, със сигурност ще са ви полезни дневните награди, които включват неограничени минути за разговори и неограничен интернет трафик на максимална скорост.

Как да участвате

„Моят А1 ти е на късмет“ е достъпна през каналите за самообслужване на компанията – приложението Моят А1 и неговия уеб портал на a1.bg. В рамките на кампанията всеки ден потребителите могат да открият виртуално колело на късмета, което се „завъртя“ чрез натискане върху него.

Потребителят веднага може да види своята моментна дневна награда, която е валидна в рамките на 24 часа. След изтичане на този период, потребителят може отново да завърти колелото и да получи нов бонус от А1.

Ако след това той пожелае да участва за спечелване на 5G смартфон или нов луксозен автомобил, той трябва единствено да си направи регистрация за лотарийната игра с предметни награди.

Всеки печеливш ще получи информация дали е сред късметлиите от приложението My А1 или секцията „Моят А1“ на сайта a1.bg.


Спонсорирани публикации