Къде няма да има вода на 29 март в София?

Спират водоподаването заради ремонти
2
Къде няма да има вода на 29 март в София?
Снимка: Софийска вода

 На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тарас Шевченко“ жк. „Изток“  , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Райко Алексиев“ от ул. „Люлякова градина“ до ул. „Антон П. Чехов“

по ул. „Тарас Шевченко“ от ул. „Райко Алексиев“ до бул. „Цариградско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Алексиев“ ъгъла с ул. „Тарас Шевченко“.

На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Байлово“ жк. „Сухата река“ , се налага спиране на водоподаването от 8:30  до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  бл. 120 вх. Б, вх. В, вх. Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Байлово“ бл. 120.

На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Сливница“ кв. „Република“2 , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Кв. „Република“, кв. „Толева махала“, Окръжно „ВиК“, кв. „Божурище“  – индустриален парк

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. 4-та.

На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Батареята“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Махала „Батареята“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ботевградско шосе“ ъгъла с ул. „Батареята“.

На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Пламък“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Теменуга“ кв. „Филиповци“  , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „3-ти март“ от ул. „Детелина“ до ул. „Суходолски път“

ул. „Здравец“, ул. „Теменуга“, ул. „Братя Рашкови“

по ул. „Крайречна“ от „3-ти март“ до ул. „Божко Димитров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март“ ъгъла с ул. „Витоша“.

На 29 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Маньово бърдо“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 по  ул. 683 от ул. „Маньово бърдо“  до ул. „Буземска“

по ул. „Маньово бърдо“ от ул. 683 до ул. „Боряна“

по ул. „Лечебен извор“ от ул. 683 до бул. „Овча купел“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маньово бърдо“ ъгъла с ул. „Драгоман“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И без това не се къпят по тези ширини.