Стърчащи кабели и жици: Подлез в окаяно състояние тревожи хора

От районната администрация отказаха коментар по темата
22 фев 2021 20:07, Красимир Ангелов
27

Подлез в окаяно състояние, със стърчащи кабели и жици, притеснява жителите на община "Триадица". Опасният подлез се намира на булевардите "България” и "Тодор Каблешков”.

"Да, може да убие някой. От 2-3 години става все по-зле", смята мъж от столицата.

Подлезът е строен преди повече от 45 години, частичен ремонт е правен преди около 5. На места обаче покривната конструкция е компрометирана или липсват елементи от нея. Над главите на хората висят кабели и жици, а решетката на една от лампите всеки момент може да падне върху някой случаен минувач, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

От Столичната община обясниха, че подлезите се поддържат от районните администрации.

Този на кръстовището на бул. "България” и "Тодор Каблешков” е на територията отново на община "Триадица". От районната администрация отказаха коментар по темата. Повече от седмица след трагедията с 16-годишното момче, убито от ток на булевард "Гешов", незаконните павилиони все още не са премахнати.

Няма и посочен виновен за инцидента.


27
Още от София
Качеството на въздуха - фактор за избор на жилище в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"Работа, работа и пак работа"
24
1
 
2
 
! Отговори
Селтикс от Люлин 1 преди 3 дни
Скоро Тиквата пада от власт и Картофената принцеса ако има Голям късмет, ще бели картофи в Сливенския.............по схемата "Ало Ваню"..........ЧАО мисис Картофф!!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ами то и да се утрепе започва едно прехвърляне на отговорност не било в мой участък на общинста е тя пък на концисонра той пък на електрото щот нямал пряк договор с него те пък щот не съм им съобщиоли по рано пък им бил голям района и т.н до пра баба ти е виновна
22
0
 
7
 
! Отговори
бай хой преди 3 дни
Докато не се утрепе някой там, няма проблем. Пък и да се утрепе, кво толкова -ритаме високо топката и готово
21
2
 
6
 
! Отговори
Станислав преди 3 дни
Трябва да се върне комунистическия начин на поддръжка на тези съоръжения и на големи сгради като болници, училища и т.н. Да има един "бай Иван" назначен на работа, майстор по всичко който по цял ден работата му е да оправя дребни проблеми, а не да се чака всичко да стане окаяно състояние и да се прави основен ремонт. Едно време в училищата поне го помним как всичко малко счупено се оправяше веднага а не като започне да пада сградата.
20
2
 
6
 
! Отговори
Издънкова преди 3 дни
Подлеза на ул Фритьоф Нансен до НДК е отдаден под наем за дискотека още по фрапиращо е че при наличие на подлез се прави пешеходна пътека отгоре !!!На бул Васил Левски също подлез и пешеходна пътека със светофар на уредба! После карайте с 30км и винаги шофьорите виновни!!!Оставка на Фандъчето да се връща на село
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Язък.
Толкова надежди възлагахме на Иванчева и на районните кметове на ДъБъ.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен 12
А за какво разполагат с пари районните кметове?
За собствените си заплати ли?
И каква е файдата от районни кметове, като не вършат нищо?
17
1
 
4
 
! Отговори
Мария преди 3 дни
Този подлез е от много години в окаяно състояние.Правиха се някакви мини ремонти, но много некачествено.За последните 10 години го измиха само един път, само защото другарката кметица случайно беше минала оттам и се уплашила. За шахтите да не говорим, редовно се пълнят с вода и няма как да се изкачват стълбите за някой от магазините и мола.За кабелите да не говорим.Едните стълби се водели към община Триядица, а другите към община Витоша и все такива глупави обяснения и затова не се поправя нищо.
16
0
 
8
 
! Отговори
Делян преди 3 дни
Защо всички минавахме покрай тези кабели 20г и нищо!Случи се инцидент и се заляхме от сигнали!Питам и отговор не искам,О-В-Ц-Е!!!!!
15
0
 
7
 
! Отговори
неандерталец преди 3 дни
Само преди около три години, не помня точно, го ремонтираха. Един козметичен ремонт и малко по малко подлезът се върна към естественото си сътояние на външен нужник. Нито можем да ремонтираме, нито да пазим ремонтираното.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Второ грубо нарушение, отново във район Триадица. Ще има ли разследване? Ще има ли някой наказан /уволнен чиновник за немърливост или там каквото/ ?
Следя с интерес.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Да го таковам на Едисон и Тесла! Да не говорим за Бенджамин Франклин. Те са виновни!
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
О.фцата да не се прави на ударена. Районните кметове не разполагат с пари за да правят такива скъпи ремонти. Това е изцяло отговорност на Столична община, т.е. на Картофка.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Столична община да погледне какво прави районния кмет със наемите които събира от търговските площи в подлеза и защо с парите от тези наеми не е покрит ремонта?
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Нищо ново.
Районите кметове от Демократична България са пълни бездарници.
Калинки, безполезни
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
снимайте и качвайте всичко в фейсбук. после съдете фандъкова до дупка
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
След всеки строеж на ГЕРБ е опасно, а тук са трябвали 45 години плюс ремонт от ГЕРБ, за да стане подлеза опасен.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Някойе ще направи ли ревизия на какво основание са увеличавани заплатите в кметствата?
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен

Защото районните зависят от Фандъкова,кмета на Перник и той зависи от ГЕРБ,въпреки,че е от БСП и затова се извъртя към герберите,не му дават пари за града иначе.