58-годишен моторист загина при катастрофа в София

Инцидентът е станал днес на обяд
18 сеп 2022 15:30, Анисия Иванова
36
 58-годишен моторист загина при катастрофа в София
Снимка: МВР

Моторист загина при катастрофа в София, информира МВР.

Инцидентът е станал около 11:30 ч. на ул.“Резбарска“, където са се ударили лек автомобил и мотоциклет. Към адреса са изпратени екипи на полиция и спешна помощ, които констатирали смъртта на 58-годишния водач на мотора. 

Направените тестове на шофьора на колата отчели отрицателни проби за употреба на алкохол и упойващи вещества. 
На местопроизшествието се извършва оглед. 

Според данните на МВР, публикувани на сайта им, през изминалото денонощие на територията на страната са станали 25 тежки катастрофи. Двама са загинали, 37 са ранени. В София са станали 21 леки и четири тежки катастрофи. Петима са пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: МВРмотористзагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Ковидон преди 1 година
Хубаво да пишат ПЪЛНАТА БРОЙКА на УМРЕЛИ за ДЕНЯ в цяла България.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как не ви е срам да пишете такива неща ?! Все едно мотористите не сме хора . Великите шофьори на коли , дето чатите по телефони и карате и не знаете кой път да хванете. Избивате ни по пътищата , защото не ни смятате за равноправни участници в движението. Подигравате се с паметта на загиналия човек. Бог да го прости ! Аз съм жена и карам мотор и ще продължавам да ви пс...ам по пътищата !!!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятел качи момичето си на мотора. Даде и голям шлем, който при падането е отлетял. Сега момичето, вече зряла жена ходи с перука. Дето се вика, само с това се размина.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 19 се пребих с мотор и от тогава се зарекох да не се качвам повече никога. За всеки моторист е въпрос на време, кога ще падне по-лошо от стандартното падане. Не става само с "внимавай". От групата ни двама се осакатиха за цял живот. Не разколебавам никой, но винаги слагайте и произшествието в сметката.
18
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде сега да форсира мУтора в Ада !!!
17
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния празноглавец заминал при създателя. БРАВО !!!
16
14
 
5
 
! Отговори
мда преди 1 година
Направо са си старини за моторист тези 58 години...
15
3
 
3
 
! Отговори
Botor преди 1 година
До Boto Шшшшш, Ботичко............ти си следващият!
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Допълнение към 13 (Boto) - защо поставяте всички мотористи под общ знаменател без да се замислите, че има не малко хора, които използват мотоциклета да се придвижат от т.А до т.Б максимално икономично и са достатъчно внимателни и адекватнио на пътя.Не си слагайте грях на душата!
13
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Могористът не ме интересува грам. Роднините му ще платят. Как е шофьорът на колата, искам да знам? Горкият човек е отрепал моторист, а ще му тежи, че е убил човек...
12
16
 
31
 
! Отговори
Boto преди 1 година
Няма такива мизерни злобни душички, като коментиращите статията.Този човек най-вероятно е бил баща бе . Бог да го прости човека. Едва ли на тези години се е правил на състезател. То като си на 20-25 няма значение дали си с кола или с мотор все си си ла&но.Човека така е решил да се разбообразява или пък да се придвижва за работа, което е много хубаво от това да пиете пред блока с другите професори.
11
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бил е късметлия! Скоро един на 46-47г с Кавазаки се опитваше да ме убеди колко съм задръстен да карам кола, "маторът бил адреналин", а животът много къс, за да не се накефиш..и ако му било писано, поне щял да умре бързо! Така мислят мотористите. Обаче не винаги се става. Те самите имат по-100 познати окуцели, в колички, но пак мислят така.
10
5
 
17
 
! Отговори
жалко за хората преди 1 година
навикнали на шум - ще им липсва бръмченето му през нощите. Да си беше мирно седял чудо не би видял с мотор
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на 68 не е късно да караш Agusta Brutale. Не е никак шумен. Важното е да ползваш супершлем, костюм с протектори, обувки, ръкавици, раница за дъждобрана.
8
5
 
9
 
! Отговори
Ама той преди 1 година
Той си е бил осъден от акъла си!Само въпрос на време!
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
58 или 38 ?
6
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моториста е виновен. Който не се е наживял на младини, прави циркове на старини.
5
5
 
25
 
! Отговори
Йосарян преди 1 година
Абе, не е като бмв с 5 малограмотни осемнадесетгодишни джигита да самокатастрофират в дърво с 200 км. в час, но все е нещо.
4
14
 
44
 
! Отговори
х преди 1 година
Но иначе плямпат "Как обичам вятъра да вее косите ми, да съм свободен, мотористът е кръвна група и още други врели некипели"...истината е че си незащитено парче месо на две колела, което е на един удар живот.
3
15
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
нкога стари ора,веке покойници,цитираа адин майтап:-"Цар Николай издал манифест:-Всички комунисти-под арест!"..Време е некой друг цар да издаде манифест :-"Всички МОТОРИСТИ-под арест!"..Прекаляват тия откачени братчеди на Емил с тротинетката,прекаляват!..Отделно дето не спазват никакви ограничения,но и яхат мотори,НАРОЧНО направени да издават зверски шум,наподобяващ излитането на изтребител..Гледам тук какво става:-Има две-три заведения,пред които селянията със СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ мотори БЕСНЕЕ 24/7