√еоргиев: »маме зам.-кмет по правни въпроси, но неправоспособен

Ѕлаговест √еоргиев все още е член на —ќ—
16 апр 2024 10:11, јлександър ѕопов
10
√еоргиев: »маме зам.-кмет по правни въпроси, но неправоспособен
—нимка: ƒимитър  ьосемарлиев, Dnes.bg

«а първи път имаме зам.-кмет по правни въпроси, който е неправоспособен юрист, за€ви √еорги √еоргиев, член на —ќ— от √≈–Ѕ-—ƒ—.

"“ой не си е взел изпита в ћинистерството на правосъдието. “ова дава резултат-работата започва да буксува. ¬тори път връщат елементарно решение да се отпуснат 70 хил€ди лева за дообзавеждане на ÷ентър за хора с редки забол€вани€ в "ƒружба". “ака не може да се работи! јз от първи€ ден като председател на ќбщински€ съвет дар€вам сво€та заплата, но не да би€ фанфари и не качвам публикации във ‘ейсбук, разказа още √еорги √еоргиев пред ЅЌ–.

“ой отбел€за, че заплатите на медицинските сестри не се е вдигнала, но тази на “ерзиев - да.

"—естрите работ€т на 1350 лева. «аплатите на чиновниците и редовите експерти са вдигнати само с 10%, а тези на шофьорите в градски€ транспорт - едва с 15%, да се вдигне кметската заплата не е сериозно. “е имат и 20 районни кмета. — по двама-трима заместници и заплати от по 6 хил€ди лева. „уд€ се откъде ще ги намер€т в бюджета", каза той.

ќбщински€т съветник от ѕѕ-ƒЅ-—— Ѕлаговест √еоргиев, който се опита да изб€га от катастрофа, а след това отказа тест за алкохол и наркотици, все още е член на ќбщински€ съвет, отбел€за още √еоргиев.

"ѕолитическата група на ѕѕ-ƒЅ-—— тр€бва да поеме €сна отговорност", см€та той.

“ой коментира решението на служебното правителство да преосмисли намерението на јсен ¬асилев да плати с пари от фискални€ резерв дълговете на “оплофикаци€ - —офи€.

ѕравителството "√лавчев" поправи една бел€ на јсен ¬асилев".

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


10
ќще по темата: —ќ—√еорги √еоргиев
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
9
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
€вно и очевидно съди по себе си за другите си. ≈днокнижниците винаги са най-умните и най-къдърните!
8
4
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“о€ с очилата ного крадлив и говори глупости за кмета.  мета е друга бира и ти€ около него, честни, не ламт€т за пари, с малки заплати. Ќа чиновниците били ниски заплатите, на кмета да не е гол€ма. «ащо реват, не виждат ли че кмета и районните кметове едвам свързват двата кра€, не ги е срам.
7
0
 
0
 
! ќтговори
ј преди 1 месец
»ћј“≈ Ћ»  ћ≈“ Ѕ≈« ¬Џѕ–ќ—»
6
4
 
4
 
! ќтговори
ќоох преди 1 месец
ѕак ли този?ƒайте му на този *** един тутманик и да се ћј’ј!!!
5
3
 
7
 
! ќтговори
√ерб Ѕоклукчи€ преди 1 месец
√ербачийски крадлив ***. —офи€ е погром , а не кукла както се изходи преди месец мутро комуниста, агент Ѕуда, Ћойко –азбойко от с. Ѕанк€ и възпитаник на милиционерското училище. Ќа това са го учили, там много ги бива в обучението. √ √. е същи€т »нтригант като ≈вроатлантически€т вожд.
4
3
 
8
 
! ќтговори
—тамат преди 1 месец
»змаменото камилче е толквоа сладък. ј така гадно да го прецакат от парти€та - майка. ¬ече беше избрал тапети за офиса...
3
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ј добър ден, Ѕългари€ не е правова държава и вече и не е държава въобще. јко аз взема един канадски паспорт кюлче или калашник и само ги покажа, ще стана и министър председател и върховен съди€ и нотариус и кадър в мвр и агент на данс и кмет и заместник и ще се самосглоб€ и врътна, а мисирките по ц€л ден ще ме хвал€т.
2
3
 
7
 
! ќтговори
„ерноризец ’лабав преди 1 месец
√ошко, стига си се правил на загрижен общинар и си клеветил хората за проблемите дето ти си създал. «наеме те вече.
1
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ой е зам.-кмет по правни въпроси, изпитът в ћинистерството на правосъдието не е лесен, ама все пак да се стегне и да го вземе, това е резил, ако не го е взел, предвид каква длъжност заема...