Стоичков се натиска за пост в ЦСКА

Носителят на Златната топка е безработен, след като бе натирен от испанския Селта
19 май 2008 11:07,
23
Стоичков се натиска за пост в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Бившият селекционер на България Христо Стоичков иска да се върне на работа в ЦСКА.

Според двама независими източници на "Меридиан Мач" Камата вече се е срещнал с украинския милиардер Констянтин Жеваго и го е уващавал да му даде работа на "Българска армия".

Носителят на Златната топка е безработен, след като бе натирен от испанския Селта.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който си е роден Турчин си остава Турчин за цял живот.. Изяжте се от яд Турциии но Туркиня никога няма да роди по-велик от Стоичков.. Колкото и да плюете великите Българи пак ще си останете Абсолютно неизвестни Турци..
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахаха на чорбалетата сега им се присра, а? мухахаха айде вземайте си клоуна при вас, че горкия последно време няма изяви, освен да бие журналсити...
20
0
 
0
 
! Отговори
Todorov преди 15 години
Стойчков - велик като футболист и абсолютна нула като всичко останало...Който си е *** си остава ***.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Без злоба, завист и лошотия, моля ви! Стоичков има своето място в исорията а Левски винаги ще бъде най-великия българин!
18
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Проблема не е в турците за отношението на някои от медиите и журналистите към Стоичков.Проблема е че тези антибългарски медии и слуги имат за задача да хулят и насаждат омраза към всичко ,което се изправи по-нависоко,има високо самочувствие, международен авторитет и финансова независимост.Неща ,които трябва да имат всички граждани на България,независимо от етнос и вяра.Докато съществува това комунистическо отношение към успеха на другите,няма да се измъкнем от блатото на зависта и омразата.Спасението е да се бойкотира всичко свързано по някакъв начин с комунистите и така да намалява вредата от тяхното присъствие в живота на страната.Не им купувайте вестниците,не им слушайте радиостанциите,не им гледайте телевизиите.Не допускайте да ви манипулират непрекъснато.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който говори против Стоичков е мръсен Турчин.. Трябва много дза мразиш България ,че да плюеш най-големия Български футболист.. Мръсни гадни Турци яд ви е ,че в топ-100 на най-добрите футболисти няма нито едно турско име ,няма нито един Турчин а Стоичков е в топ-30 на планетата на 20-ти век.. Марш в Анадола мама ви Турска.. Ицо е Велик и ако ще всички *** по-доло дето го плюят и му завиждат и умират от Злоба да се обединят пак не могат да го изтрият от историята и да му вземат славата.. Защото в цял свят като кажеш България и всички вдигат ръце - Да да Стоичков ,велик е сигурно България е Велика страна-. Да Велика е щом ражда велики хора..
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da si odi 100i4kof u dnesna Burcelest (4eredovka m-u Barsilony i Bukaresht)da si odi Stoineto , zashto kak pishe tok edin bibligrafiny, Levskie bil obesen ot bylgari, ta da ne zemy sega pak bulgaricite da liushnat Stoineto nasred nekoi Plvdofskiy megdany be.da zapazi Stoineto jivo pa makr i typo. tolkoz slava e donesyl ce cak smyrdi na zapetaiki ot klozetnata stenopis.i da ne verno kakvito losi neshta za nego pishat-az se kefia zastoto kato ide v CeSiKato she gi razbuta i she gi lashne nadolu po iskaro kyde nie Gouvedata serem i pikaem, ta she mu izmiem suratot bash -kyde nekoi iska da ni vmeniava 4e slavata na Ico e kato zaslugata n Diakon Levski.Ico e urodlif trnior i kaprizen pubertalnik
15
0
 
0
 
! Отговори
ui преди 15 години
Кюрда да носи топките,да държи Стойчо за пениса, да чисти тоалетните, но да не говори,че ще научи футболистите на мръсни думи.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** е ,че си *** да разбереш приликата в историите.. За разлика от Стоичков ,Левски е бил напълно неизвергнат от Българите.. Но тъпата ти турска глава как да го проумее.. Ти гледа ли коментара на бития журналист в Би ти ви? Сега ще ти разкажа -въпрос на Бареков: - Само не ми стана ясно след като снимахте защо побягнахте? Журналиста отговаря: - Ми да ви кажа незнам ,просто почувствах ,че трябва да побягна! Знам ,че сега звучи глупаво но не знам защо го направих. Следващия въпрос на Бареков ме изуми ,защото това ,което той каза никъде не бе публикувано. Та въпроса бе: - Доколкото разбрах на път за Барселона сте били в един самолет със Стоичков и още в самолета и на летището сте го снимали пак? Журналиста блокира!! Взе да мънка ,че е вярно но това било случайност и не го е следил.. Следващия въпрос на Бареков направо ми откачи чейнето: - Но Стоичков ви е видял да го снимате и на състезанието и на Обяд в центъра и пак сте го снимали не ви ли изглежда странно? И не може ли човек като ви види на 5 места в един и същи ден и все да го снимате а след последната ви снимка сте хукнали да бягате и аз на негово място бих се притеснил за семейството ми ,защото е повече от явно ,че ме следят! Журналиста или по-точно папарака стоеше с наведена глава и буквално с виновен глас каза: Ми наистина може и да изглежда така но не е просто са съвпадения!! И за децата стана ясно ,че и с късмет неможеш да се засечеш с един и същи човек 5 пъти в огромната Барселона.. Това явно е бил капан за Ицо в ,който всички турско-сини журналисти наливаха огън.. Мръсни гадни Турци и между другото тъпия папарак се извини в Ефира на БиТиВи на Стоичков.. само ти турска подлого си против него щото е велик Българин а толкова велик Турчин във Футбола няма и те е яд..
13
0
 
0
 
! Отговори
:D преди 15 години
Предното беше до 11...( от тия простотии дето ги чета вече ше почнах сам да си говоря :) :D :D )
12
0
 
0
 
! Отговори
:D преди 15 години
Ако си 6, вече ти го казах, престани да лееш простотия, ако не - казам го и на теб. ДА СРАВНЯВАШ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И СЕМЕЙСТВОТО МУ СЪС стоичков Е ПОВЕЧЕ ОТ ГЛУПОСТ И ПРОСТОТИЯ, ЕДИНИЯ Е ГЕРОЙ, УМРЯЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, а другия е ***, което знае само да търчи по топката и да се надува. И ако всичката благотворителност не му беше като рекламна кампания - съмнявам се че щеше да даде нещо.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така е не всички са Турци но не всички са и Българи!! Ще ти разкажа една истинска история за един истински Българин и семейството му... Васил Иванов Кунчев-Васил Левски- По-големия му брат се бие в легията на Раковски и умира с четата на Ботев.. Левски е обесен след процес в София като не издава нкого от съмишлениците си но пък е предаден от половината си комитет ,дори от Букурещ пристигат членове на комитета ,за да свидетелстват против него ,Българин участва в делото и гласува да бъде обесен а след освобождението същия става Министър на Външните работи.. По-малкия брат на Левски е четник на Щипка и е ранен там в главата и крака- Остава куц и полу-сляп , той доживява освобождението но тогава започват и бедите му- Проси в центъра на Карлово и е бил обект на подигравки и никой не му дава работа ,дори държавата не му отпуска поборническа пенсия и така брата на Левски умира от туберкулоза просейки за *** хляб.. Майката на Левски се самоубива ,като се хвърля в кладенец, защото не издържа на мизерията и глада след освобождението, жената е ходила да чисти къщи ,за да изхранва единственото си дете останало живо- това е сестрата на Левски останала вдовица с 6 деца.. Това е ! България не уважава героите си.. Но след 50-60 години Левски е признат за най-великия Българин.. Същото очаква и Стоичков сигурен съм.. България винаги изяжда героите си.
10
0
 
0
 
! Отговори
:D преди 15 години
Сточков беше най-добрият ни футболист, но доказа че не става за треньор.А да играе вече е старичък. :)---И да знаеш, че не всеки, който изказва различно мнение от другите и не харесва "героите" на нашето време е Турчин и т.н. Така че си затваряй плювалника ( в случая си вържи пръстите ) и престани да лееш глупости.
9
0
 
0
 
! Отговори
ЕДИН философ преди 15 години
Пич всеки уважава успехите му.Но изказвания от типа на "България не мие е дала нищо" не мисля че са много за уважение.Аз хора,които не са патриоти не уважавам.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само простите хора със сини шалчета обиждат Стоичков и това е факт. Но истинските Българи знаем защо Стоичков си изпуска понякога нервите. За първи път в Най-луксозния ресторант влиза папарак и прави незаконна снимка това сподели Управителя на Ресторанта. И бе изумен при положение ,че има забрана но пак се намери *** с етикет Българин ,който да наруши правилата само и само да снима Стоичков и да използва славата му ,за да продаде снимкката в някой жълт вестник и да изкара лев на гърба на Камата. И нестига нахалството му ами изкарвайки се пребит ,вместо да отиде на лекар цяла вечер е обикалял офисите на вестниците да дава интервюта. Толкова е прозрачно лицемерието му ,че просто ме е срам. А всички Български журналисти със турско-сини шалварчета почнаха един през друг да го хулят. Не ви ли е срам? Стоичков ,колкото пъти си е дошъл в България толкова пъти пишман става. То не бяха компромати от Нова-тв та чак в родния му град отидоха при майка му и баща му да го плюят и излагат , изкараха го не храни-майка а кой праща пари на родителите му? *** журналисти. А ,че дъщеричката му бе отвлечена от мутри за откуп преди 10 годи що не пишете за това а? Защо не кажете истината защо Ицо не си води децата в България а? Защо пак вие малки турско-сини душички не го избрахте за най-добрия Български футболист на 20-ти век? При положение ,че ФИФА и УЕФА го избраха сред 30-те най-добри футболисти на планетата за 20-ти век. Не само това но в тая ранг листа няма друг Българин в топ 100 дори. Прости сте и нагли но все още има Българи ,които оценяват напарвеното от Стоичков. И вждат как всяка година помага на деца да ритат и учат в Барселона във великия каталунски *** и то в продължение на 1година и то напълно безплатно. Колко от вас нагли журналисти е направил нещо такова за Българските деца? Нито един. Но Ицо е велик и само истински Българин може да го оцени. А вие не сте такива. Що не ходите да снимате Р.Петков или Маджо а? Щото ви е по-сладко да плюете великите Българи а обиращите ви мутри и политици не закачате.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе да се смилят па да му дадат да чисти тоалетните, а там и псувните вървят
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Направо си събирайте багажа и се прибирайте в Турция.. Вие не сте Българи.. Кой български футболист е донесъл повече слава за България? Кой Български футболист или клуб праща всяка година безплатно деца в една от най-добрите футболни школи в света в Барса да ритат и учат и всичко им е безплатно? Няма такъв.. А вие дребни душички нищо не сте направили ,сигурен съм ,че едно дръвче не сте посяли но пък се имате за големи разбирачи по въпросите за Стоичков.. Можете да го плюете, чоже и да го псувате но не можете да му вземете славата, не може да изтриете името от историята.. Вие можете само да умрете и никой да не ви помни а него всички Българи ще го-помнят.
5
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
Да си седи там това недоразумение на природата *** и футболист номер 1 за всички времена
4
0
 
0
 
! Отговори
The One преди 15 години
Вън от страната за неблагодарника на нас простаци не ни трябват .
3
0
 
0
 
! Отговори
:D преди 15 години
Все някой трябва да чертае линиите по терена и да коси трявата ;)) :D :D :D