Жил Мюлер набързо детронира Гришо в Лондон

Българинът отпадна след 4:6, 6:7 на Куинс Клъб
Обновена: 18 юни 2015 17:00 | 18 юни 2015 16:49, Красимир Ангелов
34
Жил Мюлер набързо детронира Гришо в Лондон
Снимка: БТА

Григор Димитров отново загатна, че не се намира в добра форма, след като бе елиминиран на турнира в Куинс Клъб още във втория кръг от представителя на Люксембург Жил Мюлер.

Последният стигна до успеха с 6:4, 7:6(5) и така постигна втора поредна победа над нашето момче от началото на тази календарна година, след като го елиминира рано и в Ротердам.

Гришо имаше да защитава трофей в Куинс, но в крайна сметка отпадна рано и ще загуби доста точки. Слабата му форма пък отново постави въпроса дали не е време за смяна на треньора.

В първия сет Гришата пропиля три точки за пробив в третия гейм, а в десетия бе пробит по доста комичен начин, след като поведе с 30:0 при своето подаване, но с четири поредни точки Мюлер стигна до решителния пробив за взимането на сета.

Вторият сет бе равностоен, като Гришата спаси точка за пробив в четвъртия гейм.

Тайбрекът започна отлично за българина и той стигна до минипробив още в неговото начало, а след това си взе двете подавания и поведе в резултата с 3:0, но Мюлер успя да изравни точките за 3:3.

След това достигна до ключов минипробив за 6:4 и благодарение на подхлъзване на неговия противник реализира втория си мачбол при 6:5 в своя полза и така спечели срещата.

Още тенис новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
реконтра!!! преди 8 години
Спукайте се от завист бре!Не случайно ние у Аскуую си имаме паметник на ЗАВИСТТА бри!Никой не може да достигне непобедимия тенисист Дришу и неуловимия финансист Ице Бисераки бре!Това са едни от най-известните ора у бугаристания!Колкото и да плюете и ревете няма да достигнете парите на Ицаки и славата на Дришяки!Най-добри са си в собствените си области бре!Ние сме от долината на дълбоките ***-Аскюуу и сме ненадминати!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече не помня кога е мина втория кръг, в който и да е турнир.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква "изненада"!
22
7
 
1
 
! Отговори
ceco prisadata преди 8 години
Stiga ste kazvali loshi neshta za momcheto tova e topka i e prosto vapros na kasmet a ne na ymenia kakto i vav fytbola smeshni sportove sa tova kadeto ima topka .Vijte za vdiganeto natejesti moje da se kaje e tozie slabak zashtoto vsichko se vijda i ne zavisi ot niakakva topchica .
21
0
 
13
 
! Отговори
Tonco преди 8 години
Велери Божинов 2
20
1
 
6
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Поредното разочарование от страна на Гришо. Очевидно нещата при него не вървят. Не е ли време да вземе мерки, да смени скапания треньор и да се върне към старата си ракета.
19
1
 
7
 
! Отговори
Пак ли ракетата? преди 8 години
Новата ракета е виновна. Докато свикне с нея нищо чудно да минат 10-тина години и таман кариерата му ще свърши.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Победите на Гришо тази година се броят на пръстите на лявата ми ръка.
17
8
 
3
 
! Отговори
тенис белята преди 8 години
Много злоба във вашите коментари хораа.Имаме ли по-добър тенисист от Гришо .. нямаме, нека уважаваме труда му, пък колкото може..Проблема е, че от рано почнаха да го спрягат за на-добрия в света.. да нее и ние сякаш оставаме излъгани... всъщност Гришо е много добър, но никога няма да бъде номер 1, защото няма психика за номер 1. Иначе има грандиозни изпълнения по кортовете, които малко тенисисит могат! Успех Гришо, и квото стане
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
писна ми от посредствени спортисти в тая държава, толкова си може тоя кво да го хейтвам...хубавото е, че залозите винаги излизат като в спорта е замесен българин :) слагам на противника и взимам парички :)
15
1
 
13
 
! Отговори
ne4o преди 8 години
и кво стана...талант,звезда,един от наи добрите...пък един мастърс няма спечелен...това за мен не е талант..а просто един от многото от средна класа тенесисти когато понякога за малко време имат хубави резултати и толкова...иначе на приказки я докарваме..хахах абе нали на трева беше един от наи добрите..този спирам да го гледам в смисъл да му бъда голям фен защото феновете му трябва да си носят винаги успокоителни...
14
1
 
22
 
! Отговори
Ман'кенка преди 8 години
Hahah Гришата върви по стъпките на Валери Божинов
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам кое ме дразни повече, тва че се опитват да ми внушат, че тоя е добър тенесист или тва че оная крава жена му била красива...смях в залата, тая ако е красива и секси....мн противна и крива безцицеста крава
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То само с разхождане на кучето на Маша не става!
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко СВЪРШИ!само кьоравите не виждат този ФАКТ.
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цървула ще остане "известен" с това че някога е бил гадже на Шарапова.И не се съмнявайте, че рускинята скоро ще го нарита.
9
2
 
14
 
! Отговори
АЦЕТО преди 8 години
ПОРЕДНАТА ''ИЗГРЯВАЩА''БГ ''ЗВЕЗДА''
8
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полека-лека всичко си отива на мястото.Сега ще "скокне" 3-4 места назад и след "Вимбелдон-о" стабилно ще се настани в средата на двайсетицата.КАЗАХ го преди повече от година ама кой да слуша.Кауните го чакат в Асково.Да сдава килера който е наел в Монако и да се връща на село при гъските.Прочети още на: dnes.bg/sport/2015/06/17/grisho-i-vavrinka-otpadnaha-pri-dvoikite-v-kuins.267132
7
4
 
13
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Е що па да го -ДЕТРОНИРА ? Че кога тоя е бил некъвси та да го детронират? Той винига си е бил и ще си остане ***.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришо тази година е гола вода и надали ще има повече "проблясъци".Ще си остане посредствен тенисист,какъвто винаги си е бил.