Янев успокоява: Обстановката по границата е спокойна

Снощи са задържани петима мигранти и каналджията им
18 мар 2017 16:05, Красимир Ангелов
8
Янев успокоява: Обстановката по границата е спокойна
Снимка: БТА

Обстановката по българските граници е спокойна, обяви служебният вицепремиер и министър на отбраната Стефан Янев. Днес той заедно с министъра на вътрешните работи Пламен Узунов посетиха граничния пункт в района на Малко Търново.

"Опитите за нарушения през границите ни през последните два месеца са намалели", отчете Янев пред журналисти, след като двамата министри инспектираха от въздуха предпазното съоръжение по границата и се запознаха със състоянието на граничния пункт.

В района на Хасково остават 12 километра за доизграждане на съоръжението по границата. Още толкова остават в района на Бургас. До средата на месец май трябва да бъдат завършени дейностите на сто процента, обяви служебният вицепремиер.

Същевременно МВР шефът Пламен Узунов посочи, че снощи в района на Резово е задържана група от пет лица, чужденци, заедно с каналджията им, който е български гражданин. Той добави, че обстановката по границата ни е спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
33
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Навярно за се казва че на границата е спокойно явно има някакво безпокойство от сл.министри на МВР и МО за да извърватинспекция.Тазизастрашаваща ни беда можеше да се избегне ако Тя границата както някой казват не беше пробит бент за вълните на ислямския фундализъм.Вина за това имат много хора но най много шефа на Гранична полиция който отговаря границата да бъде защитена от нерегламентиран достъпВината муе че тойсе примери с невъзможноста да изп. сл.задължения и вероятно не посочи причините .
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дълг ия гие изпроводил с конкурс из ловеч рода боза разходки си правили затова управа клоуни има
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като оня де ми дрънка за шехерезада брад едн жури трябва ли да се занимавам с простотии я си пии хапчетата и с лудия вървете на хотел и и именуваите партията маика
3
0
 
42
 
! Отговори
Додо преди 7 години
"Янев успокоява: Обстановката по границата е спокойна"Каква граница бе, гъдулар?!?! Ти ела да видиш на пъпа на София на Лъвов Мост и в градинката на НДК колко позиращи за "сирийски бежанци" афганистански касапи се разхождат на тумби и гледат лошо с облещен поглед необезпокоявани от никой, па после за граници ми говори! Клоун!
2
0
 
42
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Минирайте границата.
1
0
 
38
 
! Отговори
бивш полицай преди 7 години
Б е Петре кво му е спокойно .Д като гледаш от страни и от високо всичко е окей а как се чувстват тези долу Т я охраната границата трябва да се разбере че е непрекъснат процес .няма студ и пек добро и лошо време трябва да си винаги готов на изненада и предизвикателства. .А къде са тези три хиляди които са регистрирани а не откриваеми при явно затворена граница от Изток и Запад.Щели да назначават 1000 пенсионери да я охраняват Ми ако е било добре и леко що са се пенсионирали.