НС спря редовните заседания: Правилно, а бизнеса?

Антон Кутев смята, че това е крачка назад
26 мар 2020 22:11, Петя Славова
16

Народното събрание спира редовните си заседания. С решение на председателския съвет депутатите ще се събират само, за да обсъждат законодателство, свързано с въведеното извънредно положение. Депутатите от БСП обаче бяха категорично против.
Още по темата

"Това, което направиха всички останали без БСП, беше, че ние оставихме правителството да изхарчи над 4 млрд. лева не просто без обществени поръчки, ами и без абсолютно никакъв контрол. Големият проблем е, че на едни хора им е дадена огромна власт - лекарите и военните. На тях е дадена задачата да надвият коронавируса", коментира депутатът от БСП  Антон Кутев в "Денят ON AIR".

Според него това е правилно, но Щабът няма да отговаря за това колко хора ще загубят бизнеса си, колко ще са безработните, нито за това по какъв начин се ограничават свободите на хората и когато парламентът го няма, тези проблеми остават непокрити.

Кутев бе категоричен, че спирането на работата на парламента е крачка 200 години назад.

"Не е време за политиканстване. Проблемът не е дали някой ще ни чуе. Друг въпрос е кой ще защити онези граждани, които са на ръба на оцеляването си. Няма никакво съмнение, че всички политици искаме да изведем България от тази криза, в която се намира. Въпросът е кои са пътищата", заяви той пред  Bulgaria ON AIR.

Според него ако не ходят на работа, депутатите ще проявят страхливост.

 

 

.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Редно е да си намалят и заплатите. Иначе има достатъчно платформи и методи за комуникация, за да се провеждат заседания и без да присъстват физически в залата.
10
1
 
2
 
! Отговори
портрета от стената преди 1 година
Кутев !? Аааа тииии, все пааак, призна ли третия пол ?
9
0
 
3
 
! Отговори
На пазар преди 1 година
От Народното събрание няма нужда, но бизнеса е необходим.
8
4
 
4
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 година
Резиденти пак му се размина ходенето на парада за 9 май.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във време на криза като тая,Не е ли време да бъдат намалени възнагражденията на нашите депутати, поне наполовина?
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите от БСП нали са атеисти. Защо за Коледа и Великден излизат по цял месец във ваканция и тогава не се плюнчат пред микрофона, че парламентаризма се убива. А сега когатосе прави всичко за здравето на хората - йок те комунистите искат да работят да стоят в парламента. Миналата година 3 месеца преди европейските избори изчезнаха от парламента и искаха резидента р.р. да управлява България, а не парламента.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунизмът се завръща!Тридесет години стигат!
4
5
 
9
 
! Отговори
Капутев преди 1 година
Кажи Кутев и му бий един шамар
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си пуснат ли отпуск, както се случва с всички останали или пак за Великден ще се разпуснат за месец и после за Коледа също. Дразнят с дебелоочието си.
2
5
 
6
 
! Отговори
Селяндур преди 1 година
Мръсният частник трябва да Умре, ние искаме връщане на СССР и комунизъма, тогава имаше спокойствие и сигурност, сега ме боли постоянно глава и не мога да мисля какво ще стане утре.
1
6
 
8
 
! Отговори
ДртПрч преди 1 година
И без това няма полза от тия паникьосани клоуни.