Мъж загина след сблъсък на кола и трактор

Тежкият инцидент е станал между силистренски села
5
Мъж загина след сблъсък на кола и трактор
Снимка: БГНЕС

50-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя между селата Шуменци и Варненци.

Инцидентът е станал вчера около 14:00 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Мъжът управлявал лек автомобил "БМВ" и загинал на място при сблъсък с движещ се пред него колесен трактор, управляван от 24-годишен.

Пробите на водача на трактора за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. Причините за произшествието се изясняват, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Силистра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ганди преди 3 години
Оня цветния от Казанлък убил две жени и го пускат след 3 години, тука търсят под вола теле, тракториста е бил виновен на БМВ, в друга статия изкараха виновни две дървета,че пречели на моториста да кара и се пребил. Така е в комунистическа България! Комунизма е прокълнат и комунистите са извратен генетичен материал. Вече и кьоравите го видяха! Явно клетвите на невинно избитите хващат!
3
0
 
5
 
! Отговори
Тракторист преди 3 години
Тия автомобилисти-донори карат като луди и бръмчат само. Ако си карате кротко трактора с 30 никога не бихте пострадали така. Донори на 4 колела. Не съм видял един от вас да спазва правилника и да кара по ограниченията.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БМВ..... с комплексар зад волана. Летял е по пътя и след поредния завой "изненадаааа".
1
1
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Първата мисъл е, че шофьорът с БМВ-то е карал с много висока скорост и се е блъснал в бавнодвижещия се трактор ?!Но дали е така, надяавм се по-късно г-дата журналисти да ни осведомят !По статистика загиват средно по двама на ден , жалко, но ... грешките стават много бързо, особено ако са с висока скорост ...