Паднали камъни на пътя София - Самоков

Движението се осъществява в една лента
29 мар 2021 07:48, Александър Попов
7
Паднали камъни на пътя София - Самоков
Снимка: БГНЕС

Временно движението по пътя София - Самоков се осъществява в една лента поради паднали камъни и дървета. Проблемният участък е между между Златната рибка и Пасарел, съобщиха от АПИ.

Движението се регулира от „Пътна полиция“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Камъните падат! преди 3 години
Ех, каква песничка имаше навремето!Пророческа направо! Тогава се чудех какъв е смисълът на текста, но сега чак разбирам!Останаха ли пътища в България освен магистралите, на които да не са падали камъни???То не беше Рилския манастир, то не беше искърското дефиле, сега и пътя за Самоков!Хак да и е на кметицата на София, сега да се чуди как да си ходи до родния град!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този път е правен от Тошо! К'во ривете? Е, има проект за магистрала София Самоков, но изчака. "Асфалт не се яде". Нали така беше? Колко години тези дето създава модела "кой" дето сега ще го махат/ама надали/ бяха във власта? Нито пътища, нито пари пари в хазната??!! Сега ударно се правят проекти забавени с десетилетия. Избират се "най-ниска"цена. Е, какво очаквате. Сега като вакарате Мая, Слави и ДБ ще почнат и те да се пазарят за процент!!
4
0
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Отдавна трябваше да бъдат изградени подземни тунели, но това не е Швейцария.Дано някой път не се смъкне на пътя цял скален масив и да премачка няколкостотин човека.Имаме иначе претенции за "Швейцария на балканите".
3
0
 
6
 
! Отговори
Е и? преди 3 години
Всеки коментар е излишен, моля новинарите да пишат по темата само ако има убити. Знаем че по бг пътищата денонощно има срутвания пропадания наводнения или падат мазилкини и лампи в тунели.
2
4
 
5
 
! Отговори
Камънитепадат преди 3 години
Това е пътят Банкя Самоков.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буци ще идва ли на инспекция с джипката?