Бизнес съдружник заплашвал с убийство жена от Разград

Мъжът я изнудвал за пари
31 мар 2021 11:24, Анисия Иванова
8
Бизнес съдружник заплашвал с убийство жена от Разград
Снимка: МВР

Бизнес съдружник е изнудвал за пари със заплахи за убийство жена от Разград. Сигнал за случая е подаден вчера по обяд на тел. 112, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Разградчанка на 44-годишна възраст е съобщила, че е получила заплашително писмо и некролог на сина й, поставени в пощенски плик. Писмото е съдържало заплахи за убийство и предупреждения за направена "черна магия" на детето. Подателят е искал парична сума. Незабавно за случая е уведомен дежурен прокурор.

В резултат от проведените бързи действия е установен извършителят на деянието. Това е 51-годишен мъж от Разград, с когото семейството е имало общи бизнес начинания. Работата по разследване на престъплението продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: МВРзаплахиРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
От бореца преди 3 години
Във всяко село из района овчото стадо си има по един оджа за магии и муски по всякакви *** въпроси! Самия меемет се е изживявал като бляк меджик мастър.!. Доброто е, че практикуващите не живеят дълго, лошото е, че занаята се предава по полов път, тоест в геометрична прогресия особено при "мижете" .!.
5
0
 
10
 
! Отговори
МВР секта ли е преди 3 години
А в Перник чакат вече 8-ми месец да дойде полиция за да арестува видните криминали Юлиян и Филип ама нали дават гуми на Пернишките полицаи та хората още си чакат!
4
0
 
11
 
! Отговори
Kurtlar vadisi преди 3 години
И как разбрахте, че са турци? Да, в селата сме мнозинство, но в града сме 50:50. Плюс това, никой турчин не се занимава с черни магии, а пък некролози нямаме. Къде сте видели некролог на турчин? Нещата си ги уреждаме без такива простотии.
3
0
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Както е написано заглавието, пак излиза, че нЕкой си мъШ заплашва жена и този случай ще го включат в статистиката за насилие над жените ?!!??!а всъщност май са бизнес-дела, не се споменава чий е този бизнес-съдружник ?!ТАзи жена по какъв начин е замесена с този бизнес-съдружник ?!
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ужас че и черна магия!тия турци в лудогорието да ги жалиш, но поне опитват!
1
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някоя ханъма ще е,само шалвари и фесове са там,а на Киро гела требваше ултрасите да му сринат стадиона до основи..