Социалните мрежи взеха надмощие над порното в интернет

Те отбелязват значителна промяна в начина на общуване между потребителите
16 сеп 2008 14:34,
3

Онлайн социалните мрежи са най-горещата атракция в интернет, като надминават по популярност порнографското съдържание и отбелязват значителна промяна в начина на общуване между потребителите, пише Ройтерс.

Интернет анализаторът Бил Танснър е проучил информация за повече от 10 млн. интернет потребители, за да заключи в крайна сметка, че „ние сме това, върху което кликаме“, а интернет търсенията дават актуална информация за това как се променят обществото и хората.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
mc_martin преди 15 години
разбираш ги ти нещата ей
1
2
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
вече няма толкова много потребители и в irc чата:) хората се отдръпнаха и от там...не вярвам секс маняците да са спрели да влизат в порно сайтовете:) просто самотните хора и не само такива се насочват към тези сайтове за "запознанства" понеже тези сайтове станаха доста интерактивни...с много функции и човека може там да си чати и поне знае веднага как изглежда човека,на колко год. е и т.н. :) разбира се не всеки си дава верните данни и там:) но е по-бързо и лесно отколкото в irc ...а в порно live(chats) то само са воайорченца:)...и в тези сайтове няма какво да се лъжем всеки влиза за секс:)към 80% (тоз процент си го определих аз според моите си наблюдения от 01.1998 съм из нета:) и нема да ми се правите ей!!! бъдете си естествени и поне си признавайте:) никой така нема да ви се смее и подиграва:)ай 4ао уе:)