ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
Това се случва в Германия, когато минава линейка!
Материалът е изпратен от Диди Качи видео Виж правилата
22
11151
42
2
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
ДОН КОЛЬО преди 10 години
така е и така трябва да бъде ,само че май е по добре линейката да минава по аварийната лента ,а не всички да бягат в дясно и ляво ,ако оставят крайната дясна лента ,аварийната ,още по бърже ще стигат линейките до обекта пострадал ,така е най разумно ,тя затова е направена ,за това се казва АВАРИЙНА ,НО КАКТО И ДА Е,каквото и да се случи ,трябва по всякакъв възможен начин да се даде път на превозното средство с включени сигнализации,дори и да ни е трудно ,то трябва да направим път.
20
1
 
6
 
! Отговори
pacofazomera преди 10 години
to dvijenieto taka i taka e sprqno ni6to ne im pre4i daa si osvobodqt pyt za pojarna i linejka
19
1
 
13
 
! Отговори
so преди 10 години
В България също повечето хора правят път на линейките и пожарните. Проблемът е, че тук се намират тарикати. И там също ги има, естествено, но просто ги напляскват и те престават да се проявяват. Нормалният, работещ българин вече не е чак такава ***.
18
2
 
15
 
! Отговори
Любо преди 10 години
Защо ? В България какво става ? Или имате в предвид , че на задръстено двулентово няма как да се направи път на линейка ли , ами няма как. Къде да идеш в мантинелата или да се изпариш ?
17
6
 
10
 
! Отговори
Пилето преди 10 години
Сега, това е похвално, но моля, изгледайте клипа още един път, преди да хейтвате.Очевидно е, че има задръстване заради катастрофа, която е станала преди известно време. Поне 4 броя пожарни коли вече са там, хората гасяха, значи са дошли преди време. Пътят е бил отворен заради тях и останалите шофьори просто са останали там, където са, за да мине и тази и още пет линейки ако трябва. Ако линейката се беше забила в обичайно немско магистрално задръстване щяха да минат часове, докато се промуши.
16
2
 
6
 
! Отговори
Да помислим преди 10 години
За съжаление поведението на повечето български шофьори е неадекватно. И не защото не искат да направят път, а защото не знаят как да го направят. Трябва да има изпит за всички шофьори по поведение при поява на автомобил със специален режим - линейка, пожарна, полиция. Дано не ви се налага да видите поведението на българските шофьори при появата на линейка, но от позицията на придружаващ болен в линейката. Секундите са ценни, а шофьорската суматоха е безкрайна... Малко са адекватно реагиращите.
15
5
 
23
 
! Отговори
ККК преди 10 години
Германците винаги са били достойни за уважение и пример.
14
2
 
29
 
! Отговори
Браво на немците преди 10 години
Как не се намери една мутра с джипката си да мине на *** газ тъкмо се е разчистил пътя. Това тука определено щеше да стане.
13
2
 
12
 
! Отговори
Марио преди 10 години
Да, много показателно. За ситуация в която движението е спряно, заради инцидент...
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
hajde bez sravneniq s germaniq che se seshtam za "novata" magistrala Trakiq i zatova kak otnovo e v remont viadykta i za kakvi zadrystvaniq stava dyma... prosto sme mnoooogo nazad :)
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз това си помислих. То друго какво да си помислиш в България.
10
1
 
21
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Гледайки клипа се сетих тази неделя как висях 2 часа на магистралата.Три ленти коли.Помислих си,ако трябва да мине линейка,пожарна,кола с болен или дете-от КЪДЕ?!Като аварийната лента беше задръстена!Глоби с 4 цифри,отнемане на книжки и коли-това е!Другото са бля-бля приказки.
9
5
 
8
 
! Отговори
Сондокан преди 10 години
Не знам откъде и с каква култура зад волана сте, но в София е не по-различно - колите се престрояват и каквото и задръстване да има дават път на кола с включени сирени дотолкова, че няколко пъти съм виждал милиционери да пускат лампа в час пик, за да не губят от дежурството и съответно от рушветите, които полчават!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
коя беше песничката с която почва клипа
7
1
 
14
 
! Отговори
муньо преди 10 години
и още нещо,ако не дадеш път на пожарна кола или линейка ,след това ще ти бръкнат в джоба толкова дълбоко че цяла година не можеш се съвземеш след това!Глобите са убийствени!
6
1
 
15
 
! Отговори
муньо преди 10 години
не само в Германия е така,а и в цяла западна Европа.У нас най много някой тънкопишковец с скъпа кола да тръгне пред нея и да използва коридора!!!
5
2
 
6
 
! Отговори
iwan.chepanow преди 10 години
КУЛТУРАТА НА ПЪТЯ СИ Е ВИДНА.ТАМ И КОВБОИТЕ СПРАТ ПРИ СИГНАЛИЗИРАЩ АВТОМОБИЛ СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.
4
13
 
16
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Първо това е пожарна. Второ, отива на инцидент при затворена магистрала. Че германците са дисциплинирани, няма спор, ама..нека не преувеличаваме нещата.
3
1
 
17
 
! Отговори
онуфри преди 10 години
германия си е германия,тука при нас става но трудно много *** има пътя,а и шофьорите на линейки доста злоупотребяват със сигналите
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*пожарна, но да, страхотна дисциплина, при положение че дори движението е спряно и няма много къде да отидат