Пхенян заплаши: Ще заличи САЩ от лицето на Земята

"Вашингтон да не си мисли, че Северна Корея е Сирия"
24 апр 2017 16:01, Елка Василева
196
Пхенян заплаши: Ще заличи САЩ от лицето на Земята
Снимка: архив, Reuters

Севернокорейски официален сайт предупреди САЩ, че ще бъдат "заличени от лицето на Земята", ако започнат война на полуострова, предаде Франс прес.

В събота американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи, че американският самолетоносач "Карл Винсън" и ударната му група военни кораби ще пристигнат до няколко дни в Японско море в момент, когато активно се носят слухове, че Пхенян ще извърши шестия си ядрен опит.

Пропагандният уебсайт "Уриминзокири" публикува заплашителен текст, който се твърди, че е написан от офицер от севернокорейската армия. В него се казва, че изпращането на самолетоносача е обявяване на война.

Текстът предупреждава Вашингтон, че ще допусне "огромна грешка", ако мисли, че Северна Корея е Сирия, която не е предприела "незабавна контраатака" след нанесения й американския ракетен удар в началото на месеца.

В случай на атака, казва сайтът, "светът ще види как атомните самолетоносачи на Вашингтон се превръщат в купчина желязо и биват потопени, как една страна, която се нарича Америка, бива заличена от лицето на Земята".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: сащСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
4
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
Трябва да си луд да застанеш с камък в ръка срещу най мощната военна машина в света.Дори няма да осъзнае какво става и от къде му е дошло.Прасето скоро ща разбере с кого си има работа.
158
2
 
1
 
! Отговори
до Боби преди 6 години
Чета ти глупостите от 2-3 дена.Чел недочел ,но не си прочел най-важното.ООН през 2006 г наложи военно Ембарго на СК. Имат стари вносни оръжия от времето на Ким Ир Сен.Всичко останало си я тяхно производство .Ракетите им са от типа ФАУ 2 ,тромави и лесни за противоракетния щит.Русия никога не е продавала оръжия на СК по 2 причини.Първата нямат пари да си го позволят .Втората-Чувал си за Руско-Китайската война ,ако не прочети.По времето на СССР Русия не продава оръжия на Китай и техните съюзници .
157
2
 
2
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Какъв ядрен удар от С.К бълнувате ! Дори да изстрелят ракета.тя се засича на секундата от спътник. Лети по балистична орб. а евентуален ядрен взрив има на няколко метра над земята. Това са мин. 20-30 мин. Ще я свалят 100 пъти до тогава! Тогава няма ядр.взрив а пада като скраб !
156
2
 
7
 
! Отговори
Фокк преди 6 години
Южта Корея също има брутална армия и модерна бойна техника. Не ги подценявайте.
155
4
 
10
 
! Отговори
чак преди 6 години
да заличат САЩ едвали ... но един удар на тяхна територия би им напомнил че и те са смъртни
154
6
 
8
 
! Отговори
Младеж преди 6 години
Ще бъде голям празник за цялото човечество. Изпитвам голяма ненавист и омраза към краварите - човекоубийци.
153
4
 
4
 
! Отговори
бай х... преди 6 години
бре бре смешните им пиратки най много да им паднат на главите.
152
3
 
2
 
! Отговори
Майтапчия преди 6 години
Не мисля че ще се отървем от САЩ толкова лесно и безболезнено(хи-хи)!
151
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв съвременен камион им кара ракетката само... Не знам само дали е корейско копие на Маз, Газ или КРаЗ. Като го гледам направо ще срути американската военна промишленост.
150
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То си има поговорка - куче което лае, не Апе.
149
8
 
4
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Еми айде де Кимчо, айде ако ни отървеш от Американската напаст съм сигурен,че в много държави ще ти издигнат паметник...
148
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичът с модерната прическа отдавна се е запасил с консерви и се е бухнал в някой подземен бункер и оттам се прави на мъж
147
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жълтите трябва да си изстрелват ракетките от границата иначе рискуват да паднат на тяхна си територия. Абе направо да вадят прашки и джобни ножчета
146
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да даже и бевърли хилс скоро откриват и Маями бийч имат. На всякъде е пълно със С.Корейски туристи :) Стока от СК залива целия свят, технологии на килограм се измислят всеки ден. И много други благини има там ,които човечеството още не е достигнало.
145
8
 
7
 
! Отговори
Голата истина преди 6 години
Всички т.н.свободни медии от десетилетия ни убеждават че С.Корея е най-бедната страна с гладуващо и мезерстващо население,което живее в пълно робство и нищета.Изведнъж се окзва че имали сайт та даже и интернет.Откриват цял квартал в Пхенян дето прилича повебе на Дубай от колкото на Люлин.Къде е истината и изобщо съществува ли такава?Май,май всичко е конюктура и интерпретация.И на тъпака е ясно че ядрена страна няма да се бомбардира.За кво са тогаз всичките напъни?ПР -Тръмпети си го лъска яко!
144
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давайте Американски братя с вас сме ! Удряйте силно ,за да не се налага да повтаряте. Такива крайно загубени в себе си хора и режими нямат място в нашия свят .
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТУК ИМ ЕДИН ПЛАТЕН ПУТЛЕРОЦИД АБСОЛЮТЕН БЕЗБОЖНИК И АНТИХРИСТ!!!!
142
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КАДАФИ КАК ЗАПЛАШВАШЕ А ГО СЧУКАХА САМО С ЕДИН РАКЕТЕН УДАР!---------------ДА ИМАХА ПОНЕ ЕДНА ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА БИХ ГИ ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО АМА ТЕ СА ГОЛИ КАТ ПУШКИ :D
141
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези е време да получат един бомбен килим върху Пхенян и да млъкнат веднъж за винаги.
140
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 133 от славянинНаистина ли - на цялото сатанато му трябваха 78 дни бомбардировки--------------Да, ама преди 20 години.Сега сатанато е доста по-модерно, а ПВО на Северна Корея е същото, като това в Сърбия.