Хороскоп за месец декември – какво да очаквате според зодията си

Астрологична прогноза за последния месец от годината
5
Хороскоп за месец декември – какво да очаквате според зодията си
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе12-ият месец от 2023 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
През първата половина на месеца деловите ви умения ще са с превес над всички останали. Ще съумеете да структурирате мислите си, да изградите реални планове за действие. Речта ви ще е ясна и разбираема, което видимо ще подобри комуникативните ви умения. Подходящо е да се ориентирате към интелектуална работа. Обективната ви оценка и критично мислене ще са устойчив щит срещу случайни грешки. Във ваш интерес е да реагирате гъвкаво на непрекъснато променящата се действителност. Ще постигнете максимална реализация на замислите. За контакти с официални инстанции и държавната администрация, колкото и странно да звучи, ще са подходящи дните след Новолунието и около двата празника.

Телец
В началото на месеца личните взаимоотношения може да преминат през леко критичен период. Въздържайте се от действия, излъчващи прекалена експанзия. Не прекалявайте с претенциите, за да не направите гаф, за който дълго да съжалявате. За по-близки или по-далечни пътувания, оформяне на договори със задгранични партньори, уреждане на юридически казуси и получаване на нотариални заверки са подходящи дните след 08.12. В този период задължително намалете разходите. Обмисляйте пестеливо необходимостта от всяка покупка и по възможност изобщо се ограничете само до ежедневно необходимите продукти. Особено икономични бъдете при избор и купуване на подаръци. Не залагайте на цената, а на полезността им.


Какво ще ви донесе 12-ият месец от 2023 година разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Алесио Бианки преди 5 месеца
В моя хороскоп пише че ще лапам банани. Как да го разбирам?
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Baba lili ivanova pak v ndk boko schte i podnese buket abe ja da se ojenat natalito ot btv prili4a na baba lili aide boku nagubi kuraj idva nov tiraj da ne ja vseme peevski
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз очаквам някоя банка да сбърка и да ми преведе по мижавата сметка поне няколко милиона.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига с тия глупости!Всичко е индивидуално.Аз съм от зодия,заедно с един,който го мрази цяла България.Но не мисля,че имаме нещо общо.Нито лъжа,нито крада като него.