Димитър Недков: Това е чиста война и тя не е започнала преди месец!

"Коалиционните неразбории също са производни на това, което се случва"
Обновена: 26 апр 2022 21:47 | 26 апр 2022 20:36, Красимир Ангелов
58

"Видяхте ли какво се случи с нас българите на този Великден? Оказахме се първия християнски народ, който остана без Благодатен огън, благодарение на църквата си и държавата си. Това е много лошо предзнаменование за един народ. Как го допуснаха? На една куриерска фирма да го бяха поръчали, щеше да им донесе свещичката от Ерусалим", каза писателят Димитър Недков в студиото на "Денят ON AIR".

Той поясни, че най-големият пощальон в България е член на българското правителство.

"Коалиционните неразбории също са производни на това, което се случва. Всичкото това, което се провокира, е колективният Запад, воюва срещу православието. Върви битка за вярата, в какво и как да вярват хората, включвам и католиците", допълни Недков в ефира на Bulgaria ON AIR.

А според него войната е излекувала две неща - Ковид-19 и общественото мнение от мантратата за свободата за словото.

"Това е чиста война и тя не е започнала преди месец, а преди 8 години. Всички мълчаха за нацистките свастики и сега продължават да мълчат. През 2019 година се прие една резолюция, която е за приравняване на фашизма с комунизма. И как всичко е едно и също. Всичко се е подготвяло за нова, голяма война", категоричен е писателят.

По думите му в момента се разсекретява истината за Втората световна война.

Той смята, че Европа е пред саморазрушаване.

"Последното правителство с характер беше тройната коалиция през 2009 година. Тази коалиция загуби властта и дойде първото марионетно управление. Това, което се случва в момента, ми прилича на някаква трагикомедия. Оръжието не убива, убиват политиците, които вземат решение за тяхното използване и разпалват войните. Не съм виждал по-голяма глупост от това да дарим пари за оръжие", коментира писателят, като прогнозира, че случващото се в Украйна ще се разрасне на още няколко места в Европа.

Вижте видео с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
1
 
! Отговори
Жужи преди 1 година
Неди ела дам ми духнеш ешчо два три раза, хем ш си оправиш правоговора ем и в устата ти ше дойде пролетта......
34
9
 
10
 
! Отговори
Радон Керанов преди 1 година
Този агент на старите служби, който се прави на писател е обикновен ***, изповядващ перверзната логика на путлеризма - агресорът Русия, водещ завоевателна война, видите ли , бил жертва на Запада! Да се чудиш на малоумието, което проповядват подобни псевдоинтелектуалци, на моралния им идиотизъм!
33
23
 
26
 
! Отговори
Лллл преди 2 години
Правилно ! Русия търпя 8 години . И дано успее!
32
4
 
14
 
! Отговори
Фин преди 2 години
До Бай Онзи.. Нали знаеш, че си празноглавец!!! Не си ли чувал за старобредците, за Толстой и т.н. Какво общо има Сталин с православието!?
31
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв висш посветен е тоя бе.. хахахах!! Висш nocpaн е само. Стига сте се халосвали с тв глупости, ами прочетете малко книги, вместо ей такива ченгета, ДС-ари и подобни да ви пълнят главите с глупости за рептили, илюминати, православия и т.н.
30
18
 
11
 
! Отговори
Бай Онзи преди 2 години
Православие? Сталин изтрепа десетки хиляди свещенници, и после назначи агенти на ГРУ на тяхно място. Всъщност Русия е избила повече православни свещенници за 40 години, отколкото Османската империя за 500. Турците са давали възможност да избираш - или сменяш вярата, или те убиват. Комунистите са трепали попове наред, без да питат, че и децата им са страдали. А другаря Путин разправя, че Сталин нищо лошо не е направил. Ако това е православие, ставам католик.
29
7
 
12
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Другаря лавров се шегува....*** ти се връзваш. Недей!!! Това му е целта да подтиска, плаши! Не му се давай!
28
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистическа мраз ,много говорене , а за расията нищо не намекна .
27
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много смислени думи, наистина след падането на тройната коалиция, управлението на България не върви добре, факт е , че БСП и ДПС управляваха по-добре.
26
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Героят на нашето време е семпъл като кръгъл г ъ з. На героя на нашето време му е угодно само онова, което влиза и излиза през въпросната анатомична част. Да, евроатлантическата цивилизация умира и това е прекрасно! Човечеството се развива чрез смяната на цивилизациите и това е чудесно! Вие, момчетаа и момичета, имате много нисък коефициент на полезно действие, колкото коефициента на интелигентност на въпросния анатомичен орган. Само консумация ви е в главата. Не глава, а г ъ з.
25
16
 
20
 
! Отговори
Да бе да преди 2 години
Абе от къде ги намирате все такива дърти комунисти бе.Нема отърване от тия номеклатурчици.
24
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като обезумяло псе си! Сложи си намордника и не ме плаши със служби. Явно комунизма ти е в кръвта.
23
14
 
18
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Това че е виждал трупове не го прави човек с опит. Но да те питам...и защо си толкова сигурен, че тук в БЪЛГАРИЯ ще дойде войната??? Ти за това ли работиш другарю??? Май си играеш с огъня или службите трябва да поработят! И не забравяй, че БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО!!! И НЕ ПОЖЕЛАВАЙ рашаробе ВОЙНА НА БЪЛГАРИТЕ!!! Ако ти се воюва отивай в раша...ще те уредят.
22
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшно оплюване. Явно е много страшен този Недков. Нека и вас ви поканят да кажете нещо някъде. А дано ама надали. С тези безумни коментари да се чуди човек как се изживявате на морални съдници. Смешно и жалко.
21
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Керев го познавам лично - човекът си прави пачките на гърба на разни объркани и суеверни лелки и глупави хорица, които си мислят, че им е разкрил тайните на вселената. Ама ги е срам да кажат как кихат по 200 кинта в НДК за час-два празни приказки на един не съвсем интелигентен жител на Карлово (жалко за хубавия град...)
20
12
 
18
 
! Отговори
До Има закони преди 2 години
Абе, бахур такъв, това да не ти е първата световна? В момента първо удрят ракетите, после авиацията и чак след това се разгръща артилерията (защото няма артилерия, която да удря на повече от 30 километра). Ама вие, русофилистицте, се издънихте по всичките фронтове.
19
5
 
3
 
! Отговори
целият разговор преди 2 години
И къде е целият разговор? Къде да го видим бе ??
18
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е истината, колкото и неудобна да е за някои
17
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този дядка е по добре да го слушаш, защото е видял много, много повече от теб. Когато войната дойде, някои ще са на хиляди километри, но ние ще сме тук. За теб не знам. Отвратителния език който ползваш не те прави по голям. Но това едва ли е от значение, важното е да се пише.
16
14
 
24
 
! Отговори
хъхъ преди 2 години
Абе Недков, к'во стана, нали го играеше илюминат, за пред аудиторията на Стойчо - великия мислител, след това да не си станал луминисцент, а сега вече LEDоминат? Накрая и ламинат може да се изкараш... Ей, това медийната простотия на някои хора край няма...