Филип Попов: Абсурд е, че БСП действа в интерес на Русия

Българското правителство трябва да продължи преговорите
29 апр 2022 11:58, Росен Стойчев
77
Филип Попов: Абсурд е, че БСП действа в интерес на Русия
Снимка: НОВА

"Това, че не ние сме нарушили договора не означава, че не може да се продължат преговорите". Това обяви пред Нова тв Филип Попов, председател на ПГ на БСП.

"Българското правителство трябва да продължи преговорите с "Газпром". По отношение компенсацията на цените на газ предлагаме да се обложат свръхпечалбите на енергийните дружества", добави Попов.

Още по темата


Като друга мярка социалистите предлагат намаляване ДДС за енергоносителите.

"Правим всичко възможно, отчитайки българския интерес. Абсурдно е да се твърди, че БСП действа в интерес на Русия, ние защитаваме интереса на българските граждани, които се опасяват от това, което може да се случи", заяви Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: БСПпреговориподкрепа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък се чудя с кой акъл България застава на която и да е страна. Ние нямаме сметка да задоволяваме прищевките на Щатите да унищожат Русия още повече че те досега с нищо не са показали че сме пълноправни съюзници а само ни използват за собствените си цели. НАТО най - нагло заявява че няма намерение да прекрати конфликта. Нито ще ни помогнат икономически. Да видим ние докъде ще я докараме. Ние трябва да гледаме своя интерес а не чуждия. Всичко друго е глупост.
57
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 2 години
бсп "РАБОТИ " ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ !/най вече за "Н И Н А Ч К А " !
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. Като не избихме през 1998 г. всички *** и ДС агенти....ще сме винаги бедни и недоволни. Желю желев е виновен. 1990 г. пред НДК се бяха събрали стотици хиляди българи готови да убият комунистическите крадци и измамници, но той излезе и каза, че изборите били честни. Честни, ама друг път. После желев стана президент, и му запушиха устата с убийството на дъщеря му... И, БКП-БСП ни люшна в тази отровна люлка на борци, агенти на ДС, инфлация, фалити на банки, приватизация, дефлация..
55
2
 
2
 
! Отговори
Мен си преди 2 години
Е чак пък абсурд срамувате ли се нещо
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен При всяка нация има "гнили ябълки". При украинците също. Нима пред въпросния гараж не са спирали мутри, борчета .... ? Като видя украинския джип, видя ли майките, които ровят в куповете с дарени дрехи за да облекат децата си, или в пунктове, където българи са дарили храна, за да нахранят семейството си? И, не забравяй: ВСИЧКИ украински бежанци бягат от войната, терора и убийствата на путиновата армия - нападнала суверенна Украйна. Путин е масов убиец, и поддръжниците му също!!!
53
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Преговори се водят преди да се подпише договор.В момента имаме действащ договор,който едностранно се нарушава от Русия.БСП е путински слуга.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
комуниста и русофила са като спина, предават се по полов/семеен/ път и са трудно лечими, или не лечими. Проклети да са всички комунсти-цоциалисти и русофили-путинисти, те са вредни за България, и човечеството. Ето сега: Ние сме изрядна страна по договора за доставка на газ, обаче БСП-арите и копейките искат България, единствена в ЕС, да се надупи и да се моли на путин. Думи като чест, достойнсво и нация се непознати на комунистите и русофилите, те винаги са работели и работят за Русия и СССР.
51
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
БСП =БКП=КПСС=СССР. БСП защитават Русия и са антибългари. Скоро тази проруска партия,наред с Възраждане, Атака и още някои дребни ще се обявят за неофашистки и ще се забранят за доброто на нашата България.
50
1
 
4
 
! Отговори
смешници преди 2 години
*** червени продажници
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе , право си казва Филипчо , ама третополовите западо-"поклонници" трябва да си купят поне малко акъл със смешните центове , които вземат ,та да го проумеят това ! 101 % съм сигурен , че въобще не четат статията , а още щом видят заглавието , и започват обилно да слюно- , пардон глynocтo-отделят ...
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия червените в какъв свят живеят. Какви преговори бе аланкоолу , нещата са ясни , няма да плащаме с рубли което рашистите искат, те са спрели газа нищо повече. Кое на вас в кратуните не ви е ясно!!!?
47
1
 
7
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 години
Тоя шишико най много да е учил основите на комунизма,но не и историята....Завършен бояджия
46
7
 
8
 
! Отговори
F-off преди 2 години
Вие и *** сте *** на Рашистката федерация! Слуги на *** и това го знаят и гаргите в гората!!!!
45
8
 
10
 
! Отговори
ddd преди 2 години
Газпром "УМРЯ". Никави преговори повече - само ПАНАХИДИ може да му правят от БСП. До кога ще се изказват от името на българския интерес? след като се освободим от Путин газа ще падне като цена и това е в интерес на народа.
44
8
 
11
 
! Отговори
коко преди 2 години
значи ние сме нарушили договора??????? Ох, всеки път забравям, че каквото каже Путин това е!Жалко е много е жалко , че вечната ни признателност и любов към тази държава трябва да се изразява в раболепие и подчинение!
43
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синовете, внуците и правнуците на терористите от БКП, продължават предателството в полза на съветската ***!
42
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, милите ни те, червенотиквеничета! Вие сте създадени от СССР, подкрепяни сте от тях, служите им вярно и всичко това за сметка на България. С една дума вие сте: ПОЗОР!!!
41
5
 
15
 
! Отговори
БZП преди 2 години
До Ужас - какъв абсурд - ще ти припомня думите на Чърчил: "..трябваше да изберем между войната и срама - избрахме срама и получихме войната..". Дали ти казва нещо? Путин е диктатор мегаломан. Или си му враг или си му роб. Няма средно положение. Разбери - по добре да воюват украинците и да го спрат - те са много, млади са а и очевидно с кураж. Инак, ще го дочакаш тук. Знаеш какво става, когато мечката играе при комшиите. Ти може и да си готов за роб, ама аз не ставам за това.
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП=БКП=Национални предатели! За тях съветската *** винаги е била на първо място пред любовта към България.
39
4
 
13
 
! Отговори
БZП преди 2 години
Абсурд е, че БСП аще действа! Тая очевидно руска партия трябва просто да изчезне от политическия живот. Но при нас си е традиция. 89-та румънците опряха Чеушеску до стената и без много обяснения приключиха с комунизма. Днес са богати, с много производства и са в Европа. Тук Правешкия го погребахме с почести. Един "Премиер" от Банкя искаше да го вадим и да му целуваме г/за! Затова сме и най бедната и съсипана държава. Защото неговите издънки, на Тодор грабиха 35 години като кърджалии!