Двама от Лудогорец в идеалния отбор на Лига Европа

Пламен Илиев и Рафаел Форстър са сред избраниците
8
Двама от Лудогорец в идеалния отбор на Лига Европа
Снимка: Reuters

Двама футболисти на Лудогорец намериха място в идеалния отбор на УЕФА за втория кръг от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Вратарят Пламен Илиев и защитникът Рафаел Форстър попаднаха в селекцията на УЕФА за тази седмица.

Илиев се представи отлично на вратата, а Форстър реализира два гола за победата над Ференцварош с 3:0 снощи.

Идеалният отбор на УЕФА за втория кръг в групите на Лига Европа вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Mario преди 4 години
Тоя па ха ха ха ли е къв е, ае скрий са е ***. Ти па като много разбираш от футбол що не си станал футболист, ами само локуми разпъваш тука. Аре покажи ми отбор който да е 8 г. поредни шампион на страната, още от третата год.на сформиране като проф.отбор да е играл 1/16 финали в Лига Европа. Нали помниме последната шампионска лига на Лесни, така им напълниха кошницата че едвам си я прибраха до Бг. В Бг има само два отбора Лудогорец и Цска, рестото е фабрика за боза
5
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКАр преди 4 години
до 5и ... е къде е Литекс - стана ЦСКА
4
6
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Дали съм смешен или не, не е важно. Важното е, че заради Лудогорец България вече няма нито клубен, нито национален футбол.Всичко това няма никакъв смисъл. Просто някакъв комплексиран новобогаташ си чеше егото, а Бойко Борисов поощрява всичко това, за да се отклонява вниманието на плебса.Това обаче ще е до време.Преди години същото обяснявах за Литекс и тогава пак такива разбирачи като вас ми обясняваха колко не съм прав.Да попитам - къде е сега Литекс ?
3
1
 
14
 
! Отговори
аз преди 4 години
На момчетата - Браво , направиха добри мачове , взеха точки.И като чета за вратаря се чудят защо за националния отбор пак ще залагат на малката перука? Резервата в Левски по-добър ли е от този ,който дори попада и в идеалния отбор , пък дори и само за този кръг.Или просто роднинските връзки с началството си казват думата. Чакайте после футбол от националния отбор.
2
14
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Две победи над източноевропейски отбори, които далеч не са в най-добрата си форма и състояния и шум до небесата.Кого бихте бе, лайногорпци ?!Реал Мадрид ? Барса ? Ливърпул или Манчестър Юн ?! А, може би ПСЖ ?!Жалки сте !А, народът ни е много *** и се радва на победите на един отбор създаден с мръсни пари и управляван по мръснишки начин.Нито съм левскар, нито цесекар, но виждам как унищожиха умишлено и Левски и ЦСКА, за да властва Лайногорец.Еднодневка са ! Клуб без традиции е временен.
1
3
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Илиев няма шанс в очите на националния селекционер,подготвя се поправка според която вратари от отбори на повече от двеста километра от столицата да не вардят за националния отбор.