Датска фирма предлага 121 хил. лв./г. за български морски инженер

Изискванията на строителната компания са няколко години опит в сферата на водните конструкции
10 сеп 2008 15:35,
Датска фирма предлага 121 хил. лв./г. за български морски инженер
Снимка: Dnes.bg

Според обява в сайта Rabota.bg, датската фирма Force Technology предлага работа за морски инженер или морски архитект в един от офисите на компанията в Норвегия, като заплащането е 500 000 норвежки крони на година, което е около 121 хил. лв

Не е уточнено дали заплатата е брутна (преди данъци и осигуровки), или нетна. Не е уточнено и какви ще бъдат текущите разходи при престой в Норвегия.

Освен в Норвегия, компанията има офиси в Швеция, Русия и САЩ.

Force Technology специализира в инсталиране на вятърни електрически генератори във водата, стоманени конструкции, плаващи водни конструкции и други.

В стремежа си да привлекат българските специалисти, датчаните предлагат и консултации и съдействие при оформянето на имиграционните и работните документи.

Изискванията на строителната компания са няколко години опит в сферата на водните конструкции, адекватна квалификация за този тип работа и способност за работа в екип. Опит с плаващи конструкции, хидродинамика, стоманени структури, работа с вятърни генератори или опит с корабен дизайн са от голям плюс, се казва в обявата

Местоработата е на атрактивно място, малко извън норвежката столица – Осло, се казва в обявата.

Публикацията е част от инициатива на Rabota.bg за повишаване на желанието за квалификация на младите хора в България, чрез представяне на някой от най-атрактивните обяви за работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание