16-годишна изнасилена на селска спирка

Момичето подало жалбата 15 часа след инцидента, издирват 23-годишен мъж
17 авг 2008 12:04,
182
16-годишна изнасилена на селска спирка
Момичето твърди, че е изнасилено на селската спирка в Маслиново. Снимка: Булфото

16-годишно момиче от хасковското село Маслиново е подало жалба в полицията, че е било изнасилено, съобщиха от МВР.

Сигналът в хасковската полиция е поданен 15 часа след инцидента.

В жалбата си момичето твърди, че била изнасилена в петък сутринта на автобусна спирка в Маслиново.

Тя обвинява 23-годишен мъж от кърджалийското село Чуково.

Той е обявен за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** жена така и не схвана основното:1. Никой не оневинява насилието - то е престъпление във всяка негова форма.2. Има индивиди които не са съгласни с точка 1 но това НЕ СА ВСИЧКИ МЪЖЕ (И ЖЕНИ) без изключение.3. Да провокираш (с облекло или по друг начин) индивидите от точка 2 означава в буквалния смисъл .. търсиш си го.4. Ех тези предразсъдъци ... 'мъжете това' ... 'жените онова' ...Евала на 179 (hot girl). Доказателство че има жени и жени. Това е еманципацията както аз я разбирам. Не се води по модата, по това което правят 'другите' и по 'приятелките' си, а си има глава на раменете, разсъждава независимо и има стабилна ценностна система. И още нещо, разголват се тези жени които не могат да се обличат. Всеизвестно е че една добре облечена жена е много по-сексапилна и уважавана от разсъблечената. Но не всяка може да се облича. По-лесно е да се разголи.Колкото до статията, може да е изнасилена може да си го е търсила. Това няма как да знаем. Факт е че има в България има много изнасилени жени. Не защото са си го търсили. Това се дължи както на правосъдие, така и на все по-липсващата ценностна система. Ценностната система се съсипва както от мъжете така и от жените. Което означава че за всяко насилие са виновни както мъжете така и жените. Т.е. обществото. Виновни сме и е излишно да се опитваме да прехвърляме вината. Въпроса е по-скоро как да противодействаме. С провокативно облекло и държание, наркотици и секс ... надали ...
180
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да кажа, че случката е ужасяваща и че няма обстоятелство, което да оневини насилника. Няма никакво значение как е облечено момичето, абсолютно нищо не оправдава насилниците. Относно коментарите - изключително ограничени хора са изказали мнения, които не биха правили чест дори на неграмотно дете от малцинствена група. Прочетох някои коментари за болести и платени момичета - това е оксиморон ! Платените момичета НИКОГА не правят каквото и да е било без предпазни средства. Дори и *** "работят" винаги с презервативи. Шанса да се заразиш с нещо от е равен може би на 1 %.
179
0
 
0
 
! Отговори
hot girl преди 15 години
Съгласявам се с написаното с главни букви и отивам да си избивам комплексите другаде ... след малко! А относно реалността - ами реалността е, че на тази възраст си учех уроците и наблюдавах какви ги вършат другите и точно така натрупах някакъв макар и не точно личен опит. А в случая с моите приятелки не казвам някаква лична тайна, а нещо, което те самите разказваха насам и натам, дори едната се гордееше с факта, че е била изнасилена?!Съгласна съм, че да се правя на отворена по форумите, не е моята силна страна, най-малкото защото не го искам. За мое съжаление обаче ти явно изобщо не си схванала онова, което се опитвам да кажа всъщност. А то е, че ако и аз тръгна да правя необмислени неща, и на мен ще ми се случат неприятни случки, разбра ли? Ако аз навън провокирам така, както примерно провокирах теб тук, мислиш ли, че няма да си го отнеса??? Не казвам, че няма абсолютно невинни жертви на престъпления, но разбери, че човек трябва да може сам да се грижи за сигурността си, като не предприема излишни рискове, само за да бъде като останалите, защото хормоните са твърде много или не знам си защо!Не казвам и, че няма невинни жертви на престъпления, които цял живот остават травмирани, но примерно аз, когато съм сама с един мъж, много добре преценям какви сигнали изпращам към него, понякога предпочитам да ме сметне за някаква куха лейка, пред това да реши, че съм от онези тип жени, които желаят секс, но просто не искат да си го признаят! Хайде, лек ден сега и по-малко отрицателни емоции, аз отивам да спя! :)))
178
0
 
0
 
! Отговори
eva преди 15 години
ДО Г-Н АДВОКАТА,КОЙТО ЗАДАВА ТЪПИЯ ВЪПРОС КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТА. Е ГОСПОДИНЕ ТИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ НАЙ-ДОБРЕ , ЧЕ Е НЕВИНЕН ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ПЛАТИ ПОВЕЧЕ.СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА МОМИЧЕНЦЕ,ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕЖИВЕЕ ТОЗИ КОШМАР.А НА ВСИЧКИ МЪЖВ С МНЕНИЕ,ЧЕ ЖЕНИТЕ СИ ГО ТЪРСЯТ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ *** ДА ИМ ПРЪСНАТ ХАЛКАТА-.........И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СА ВИ ИЗНАСИЛИЛИ,ПРОСТО СТЕ СИ ГО ТЪРСИЛИ, А СЕГА ТЪРСИТЕ НЯКОЙ ЛЕВ В СЪДА :)))
177
0
 
0
 
! Отговори
eva преди 15 години
Виж миличка струва ми се,че си много далече от реалноста.Явно да се правиш на отворена по форумите не е най-силната ти част.Четейки коментарите ти за твойте познати-може би приятелки НАИСТИНА ГИ СЪЖАЛЯВАМ АКО ТЕ ТЕ СМЯТАТ ЗА ТЯХНА ПРИЯТЕЛКА. И САМО ДА ТИ КАЖА ВСЯКО НЕЩО НАПРАВЕНО ПРОТИВ ВОЛЯТА НА ДРУГИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТАКА ЧЕ НАИСТИНА СИ ЗАПАЗИ СМЕШНИТЕ КОМЕНТАРИ И ИЗБИИ КОМПЛЕКСИТЕ СИ НА ДРУГО МЯСТО.
176
0
 
0
 
! Отговори
166 преди 15 години
А да и да допълнч преди да си легна, не съжалявам, че съм правила тези неща. Бях достатъчно с всичкия си да не бъда к...а, само че имах приятелки, които го отнесоха и те също не бяха такива, не се държаха като м.а.с.т.и.и.
175
0
 
0
 
! Отговори
166 преди 15 години
"Слънчице", просто не харесвам нетолерантни жени като тебе, които стремящи се да се изкарат много умни, изкарват всички останали безкрайно деградирали и ***. ( аз не знам дали си жена де,така се предполага ). Виж сега възмущението ми към мъжете, които оправдават поведението си с жените, идва от факта, че за разлика от тебе аз на 16 пуших, пиех, ходих по дискотеки, и съм видяла някои неща, които може би ти не си. Не, не те смятам за смотана, това е чудесно, че има и хора като теб, които не са правили тези неща. Искрени поздравления за това. Само че мнозинството от тинейджърите ги правят, а вече по-голямата част правят и секс от доста ранна възраст, за да са актуални. Просто съм възмутена от някои коментиращи, които се опитват да изкарат малките момичета едва ли не пълни м.а.с.т.и.и, които само се чудят как да си го н.а.в.р.а.т. Ми те са си дечица още. Моите впечатления са, че често го отнасят и момичета, които не са к...и.
174
0
 
0
 
! Отговори
hot girl преди 15 години
Мисля, че на теб по-скоро ти изглеждам много смотана, отколкото много перфектна ... а и злобна! Все пак това, което написах за себе си, е самата истина; щеше да е фалшив морал, ако в действителност, това не се беше случило!И ако беше малко по-малко нападателна самата ти в коментарите си, щях да пробвам и аз да отвърна със същото, не се сърди! Мисля, че само коментарът ти - "ДА СТАНЕТЕ ИМПОТЕНТНИ" разкрива предостатъчно злоба, а - трябва ли да се обръщам към теб със "скъпа", или да пробвам направо със "слънчице", вече нали станахме толкова близки и скъпи една за друга!:)))
173
0
 
0
 
! Отговори
hot girl преди 15 години
Ами звучиш ми глупаво, да! И понеже много обичам да се правя на интересна по форумите, което аз самата също намирам за чудно, особено по това време на денонощието :))), бих искала да ти поясня, че в никакъв случай не оправдавам този или онзи, нито пък обвинявам някого! Разбра ли ме добре?Тук не става въпрос за някакви емоции на омраза, съжаление или реване, моля те, не реви, когато прочетеш това!, а за елементарна култура и разум! Затова, че хората трябва да знаят какво правят и какви са последствията от техните действия, преди да се хвърлят с главата напред! На въпроса ти как бих се почуствала, ако това се случи на мое дете, ще бъда напълно откровена - и идея си нямам! Но със сигурност знам как бих искала някой ден да възпитам децата си, така че да бъдат минимално застрашени и когато решат да поемат някакви рискове, да знаят, че и плюсовете и минусите си се пишат на тяхна сметка. Но преди всичко бих се опитала да ги науча да мислят!Извинявам се, ако звуча остро, но някои неща направо ме плашат с логиката си или по-точно с липсата на такава! Разбери, че с оправдания и носни кърпички, нищо не се променя за съжаление! Приятна вечер от мен и лека, ако сега си на работното си място!
172
0
 
0
 
! Отговори
от 166 преди 15 години
Ти се изкара много перфектна, бе скъпа. Аз съм забелязала, че под маската си на фалшив морал, хора като тебе, крият всъщност много злоба. Всеки допуска грешки, особено когато е много млад и именно грешките изграждат характер. Не може на 16 да се изолираш от света, да се затвориш в себе си, да те е страх да отидеш на дискотека с приятели, да изглеждаш добре и да ти обръщат внимание, само защото според народопсихологията на българина, ти си го "просиш". Не мисля, че повечето момичета на тази възраст си търсят "е..чи," а че по-скоро искат да са харесвани в обществото. На тази възраст се гради личността и понятията за правилно и не са размити все още. И не ми казвай че ти на 16 си била напълно наясно със себе си, и недей да изкарваш всичките момичета от новото поколение к...и. А да и още нещо, може на всяко едно момиче да му се случи тази гадост, без да е к...а, и без да се държи предизвикателно. Просто мъжете винаги си търсят оправдания, и винаги се опитват да изкарат жените виновни.
171
0
 
0
 
! Отговори
tisipisi преди 15 години
Прочетох всички коментари и ме боли - разкарайте се с тази злоба - това ли можете само?
170
0
 
0
 
! Отговори
tisipisi преди 15 години
Виж сега - ако смяташ да се правиш на интересна по форумите - чудно. И без това всички *** жените и не им дават да си изкажат мненето. Аз винаги съм се мислила за обикновен човек - не се обличам готино, но не и смотано. И това не ми пречи да се възмущавам от коментари от сорта на "обличайте се предизвикателно и тва(изнасилването) ще ви е в кърпа вързано". Това да не би отново да е едно тъпо изтъркано оправдание - вижте вие сте си виновни за всичко. Жените сте си *** и това е. Добре бе - аз не се смятам за , никога не съм била изнасилвана, обидена или каквото и да било - мъжете ме харесват и уважават - и определено чуствата са взаимни. Но не мога да понасям такива неща - изнасилено дете на 16. Що за майтап си правите тук - била, искала си го, носела се еди как си. Аз едно искам да попитам номер 169 - ти така ли ще обвиниш детенцето си, че е била твърде предизвикателна и затова й се е случило това ужасно нещо. Искам малко повече добрина да имаше във всички наоколо - струвате ми се твърде надървени и злобни - няма смисъл, принижавате се всички до някаккво животинско ниво.Ами честито, аз може би съм глупава според някои - не искам да знам - обичм доброто в хората и ми се реве като ви чета глупостите :(
169
0
 
0
 
! Отговори
hot girl преди 15 години
Бях решила да не контрирам повече чуждите коментари тук, за да не започна да изглеждам много лоша в очите на някои, но в случая просто не мога да се сълася.Понеже някои деца искат да "бъдат готини, а не смотани", започват да пушат? Много готино ли ти изглежда едно хлапе на 13 с цигара в устата? Защото на мен ми изглежда смотано! Понеже някои деца искат да "бъдат готини, а не смотани", посягат към наркотиците - евала според теб, а? Аз тези деца мога само да ги съжаля, защото явно нямат семейства, които да им обяснят кое е ценностно и кое - не, кое е красиво и кое - пошло, евтино и к - - венско; които да им дадат достатъчно упора и самочувствие, за да се справят с идиотизмите на заобикалящия ни свят!Е, аз имах такова семейство и не пропуших, не пропих, не вземах наркотици и никога не тръгнах да се обличам с разни си там къси полички и дрешки, подходящи по-скоро за магистралата, отколкото за едно младо момиче. И нещо повече - никога чуждите коментари на тема смотана ли съм или не, държейки се по този начин, са повлиявали на моето самочувствие ... странно, а?! Защо ли?!Оттова, което съм наблюдавала покрай себе си обаче, мога да кажа, че голяма част от 16 годишните съзряващи тийнейджърки не просто се обличат секси, те си искат и си правят секс и то съвсем съзнателно. А за психопатите - да, за съжаление има ги ... Вероятно и те някога си били просто едни момченца, които са искали да "бъдат готини, а не смотани", знае ли човек?!!!
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
166 tova go obiasni na iznasilva4ite .. ako moje6. A ti da stane6 frigidna!
167
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Nikoi pisal tuk ne e kazal 4e iznasilvaneto ne e prestaplenie. Naprotiv. No koito go provokira sasto nosi vina. Tova ne e ne4ie mnenie a fakt.
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това че младите момичета се обличат с къси полички е защото такава е модата и искат да бъдат готини, а не смотани. Повечето коментиращи тука са много смотани и изобщо не са в час, за да пишат такива простотии. На 16 си още един съзряващ тинейджър, но не и жена в пълния смисъл на думата. Да, децата често искат да изглеждат като големи, слагат червило, обличат се секси, това не значи, че си го търсят. А и това момиче едва ли се е държало предизвикателно, просто е имало неблагоразумието да бъде по това време в неподходящото място, и някъв психопат се е възползвал от това. За всички коментирали, че момичетата си го търсят да ги изнасилват ДА СТАНЕТЕ ИМПОТЕНТНИ!!!!!
165
0
 
0
 
! Отговори
ISA преди 15 години
mnogo ste gnusni po4ti vsi4kite muje deto ste se izkazali tuka. A ako na va6ata du6terq se slu4i podobno ne6to??? Nqmate pravo da sudite horata po tozi na4in, nezavisimo kak se obli4at i dali si go tursqt. Iznasilvaneto e prestuplenie. Nikoi nqma pravo da go pri4inqva. Mnogo ste protivni, 4estno.
164
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Къде точно обидих жена? Лош опит имам но това не е причина да обиждам останалите ... собствената ми логика е това. Не бих си позволил да обиждам жените като цяло защото с това бих обидил и такива които дълбоко уважавам.И как така става че имаш лош опит 'с други мъже' пък твоите прекрасни? Човек който живее с прекрасни мъже никога не би говорил за 'мъжката логика' .... в постовете си явно обиждаш мъжете, в същото време тези около теб са прекрасни ... не се връзва не мислиш ли?
163
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Мъжете около мен са прекрасни, благодаря. Говоря за професионален и житейски опит. А ти, щом можеш да обиждаш така злостно една жена, представям си......
162
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
na 16 e o6te dete