Екшън в Бръшляница: В дом нахлуват с пистолет, бухалки

Жителите искат изселване на трима души, редовно ги притеснявали
21 окт 2017 10:15, Петя Славова
36
Опит за грабеж тази нощ в плевенското село Бръшляница. Близки на пострадалото семейство поискаха изселване на трима души, които според тях редовно притеснявали жителите.

Домът на Анатоли Христов и съпругата му Райна е потрошен, след като около 3 часа тази нощ трима души стрелят с газов пистолет в двора и нахлуват вътре с бухалки.

Екшънът, продължил не повече от 4-5 минути, се разиграва пред очите на трите им деца. Изпочупен е автомобилът отпред, разрушена е и наскоро поставената дограма, която още не е изплатена.

Анатоли твърди, че е разпознал нападателите въпреки кърпите на лицата им – двама братя и техен братовчед, криминално проявени и осъждани. Анатоли се занимава с изкупуване на билки и орехи и предполага, че нападателите са смятали, че държи много пари в къщи.

Според близките на семейството тримата почти всяка нощ извършват кражби и заплашват потърпевшите да не подават жалби.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-10-20/opit-za-grabezh-skandalizira-selo-brashlyanitsa
 

11824 гледания   |  Още видео
Опит за грабеж миналата нощ в плевенското село Бръшляница. Близки на пострадалото семейство поискаха изселване на трима души, които според тях редовно притеснявали жителите.

Домът на Анатоли Христов и съпругата му Райна е потрошен, след като около 3 часа през нощта на 19 октомври трима души стрелят с газов пистолет в двора и нахлуват вътре с бухалки.

Екшънът, продължил не повече от 4-5 минути, се разиграва пред очите на трите им деца. Изпочупен е автомобилът отпред, разрушена е и наскоро поставената дограма, която още не е изплатена, съобщава Bulgaria ON AIR.

Анатоли твърди, че е разпознал нападателите въпреки кърпите на лицата им – двама братя и техен братовчед, криминално проявени и осъждани. Анатоли се занимава с изкупуване на билки и орехи и предполага, че нападателите са смятали, че държи много пари в къщи.

Според близките на семейството тримата почти всяка нощ извършват кражби и заплашват потърпевшите да не подават жалби.

 


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нападнати около 3ч звънят на полицията 2.20ч избутва жена си и децата в другата стая пред 3ма обирджии с бухалки и пистолед а те не звимат никакви мерки въпреки че мъжът казал на жена си да звъне на полиция измислици от индиски серяли
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това са найй долната твар товаса хора който нямат никаква представа какво е да работиш и да си искарваш парите с честен труд те са найй гнусните хора в България тези подли *** те карадът обиват изнсилват бият а този кмет го е страх от тях затова ги прикрива..
29
0
 
3
 
! Отговори
Ваня преди 10 месеца
Може ли да попитате кмета като веднъж вече са били изселени от това село поради същите причини,защо позволи да се върнат пак?Аз съм от село Бръшляница а те се заселиха до нас,откакто са дошли почти няма къща в която да не са влизали.Мен също ме обраха пари и бижута са ми взели,но наглостта им е голяма в 9.00 сутринта са влезли.В една комшийка единия път през нощта като са я били и и взели пенсията,а втория път,сутринта необезпокоявани докато жената е за хляб са и взели освен парите и телевизора.
28
2
 
11
 
! Отговори
доктор Линч преди 10 месеца
само бесене по дърветата ги оправя
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Утре, когато българите се стопят , тук ще нахлуят хора от югоизток и ромите ще изчезнат даже като наименование
26
2
 
23
 
! Отговори
Тримата се знаят преди 10 месеца
кои са. Защо жителите на селото чакат някой друг да се намеси?
Тези почти всяка нощ нахлували в чужди домове, за да вършат безобразия. Властите явно си питат ушите.
Тогава жителите на селото да действат според народните правила - например, "На зла круша зъл прът!"
Мъжете от селото да се организират и една нощ да нахлуят в дома на тези, носейки си за всеки случай бухалки. Да ги посъветват да се изселят доброволно. Ако в селото повечето са старци, да наемат яки момчета, има си хора за всичко.
25
0
 
17
 
! Отговори
Управници преди 10 месеца
До Анонимен
Как така ще се разреши носене на оръжие? Не виждаш ли, че управляващите партии и политици не се държат като хора милеещи за държавата и хората, а като ОПГ? Дойдат на власт едни, напълнят човала и хайде на власт следващите. Само че на ББ и ЦЦ им се услади и стоят под чешмата вече 8 години. Освен да са решили да стават мултимилионери! Те никога няма да разрешат носене на оръжие от обикновените хора, защото ако им писне ще грабнат пушките.
24
3
 
15
 
! Отговори
Обяснение преди 10 месеца
До Анонимен
Става въпрос за изкупвач на плодове българин, а ромите са решили да го оберат. Полицаят, ако е имало такъв в селото, си е траял, защото сетне половината орехи ще бъдат негови.
23
2
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 10 месеца
Един от нападателите имал пистолет - може да е закъсал за пари полицай. Другите двама са били с бухалки. Сигурно са били студенти в НСА. Може да са били и колеги на Цв.Цв. във ВИФ и бухалките да са им спомен оттогава. А полицаите няма да се намесят в помощ на пострадалите. Доста от тях вече делят плячката с грабителите. Виж, ако стигнат до съд, съдиите ще ги оберат като африканци. Иначе затвор.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Там,където има мъже,там лилави не виреят!
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
fgkjgvh не виждаш ли ,че тук става въпрос за нападение на роми от роми ,а ти си знаеш и си пееш своята песен .Включи малко сивото си вещество да работи и пиши по темата ,а не на странични твой виждания .
20
0
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 10 месеца
До Анонимен 21
Това в България ще се случи, когато здравната ти осигуровка е на карта. Всеки един лев с ие твой. Когато умреш всичко се унаследява до дупка заедно с лихвите 1-2%. Същото и с пенсията. Когато тези 2 неща станат тогава очаквай и твоето.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гледах един американски филм, там един влезе в имота на една и тя го посрещна с пушка и му каза да се маха, че ще стреля, но онзи не се махна и тя си го уби. Веднага дойде полиция и и казаха, ако не може сега да даде показания заради шока в който е, може след няколко дена и я посъветваха да отиде на психолог, за да може да се оправи от шока. Даже с пръст не я пипнаха, а бяха загрижени за нея.
Това в България кога ще се случи?
Ограбват те, а ти после си виновен и лежиш в затвора!?!?!?!?!?!?!?!?!?
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нали ако разрешат оръжие и веднага отивам пред "Съединението прави силата" и почвам да стрелям на месо.
Как ще разрешат оръжие? Страх ги е.
Още управляват ко.мунисти.
Ко.муниста най се страхува от "народната любов".
17
1
 
18
 
! Отговори
Циганин преди 10 месеца
Рзрешение на носене на оръжие с уведомление в полицията и право на стрелба при нападение на частна собственост и медал за защита на собственоста и семейството си . Където е разрешено носенето и използването на оръжие престъпноста пада с десетки % и това е факт и има иследвания . Ние не сме Западна Европа ,ние сме Източна Европа и мантилитета е корено различен от западния ,вижданията и поведението на хората е различно.
16
0
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 10 месеца
До 15: За правото за защита с оръжие при влизане с взлом в жилището и в двора съм писал не веднъж. Показателно е, че пишман-патриотите ни също говореха за това докато бяха в опозиция, но сега - пълно мълчание по темата.
15
0
 
22
 
! Отговори
fgkjgvh преди 10 месеца
Огромния проблем, който се неглижира от властите и обществото е това, че почти всяко БЪЛГАРСКО село е населено основно с мръсни, мазни, про3ти "патладжани"-малкото БЪЛГАРИ останали да живеят в селата са възрастни хора, които биват подлагани на ежедневен тормоз от тези ***! България си отива, всеки търси препитание в градовете, а селата се напълниха с хлебарки! СКоро няма да имма села, а к ато няма села-градовете ще се изхранват много трудно и на високи цени за всяка храна-ще е само внос!
14
2
 
18
 
! Отговори
Даа си пожелаем преди 10 месеца
Днес по селата,утре и в София....
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Масово се пише с омраза за САЩ. Там ако се случи подобно чудо, малко възможно е, тези тримата ще бъдат избити като кучета, при някой от набезите в частните имоти. И "простите" кравари са разбрали, неприкосновеността на частната собственост се защитава с оръжие. Всеки си е купил за дома, което му дава право на защита, ако някой си направи експеримента да влиза неканен. Защо у нас не се разреши? Ще бъдат ликвидирани няколко десетки опитвачи. След като се разбере, че ще се стреля, колко ще опитват?
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези тримата вилнеят от дълго време и ...нищо!! Това ако са сърби, поляци, албанци и др. ще се съберат, ще ги издебнат и утепат. После ще ги закопаят някъде на тайно и ще си мълчат. Да тормозиш цяло село и тишина. Няма ли мъже там? Един по един да ги ликвидират. По-добре ужас с край, отколкото унижение безкрай.