МВР: Изборният ден започна в спокойна обстановка

2360 полицаи и жандармеристи охраняват секциите в София
26 мар 2017 09:26, Анисия Иванова
7
МВР: Изборният ден започна в спокойна обстановка
Снимка: ОЛег Попов, Dnes.bg

Изборният ден започна в спокойна обстановка, съобщават от МВР. Охраната на изборните помещения през изминалата нощ е протекла нормално. Към 7.00 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите.

За осигуряване на охраната на изборните секции са ангажирани 2360 полицаи от СДВР и жандармеристи, които отговарят за реда и спокойствието в столицата.

Служителите на звената на дирекция "Български документи за самоличност" в ОДМВР ще работят от 8:30 до 19 часа и ще издават и в днешния ден удостоверения на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден.

От МВР припомнят, че в изборното помещение не се допускат въоръжени и лица, носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората. Информацията от Министерството е към 8.00 часа днес.

 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
? преди 3 години
А аз виждам ДОРИ против ГЕРБ статия, точно днес, в Дневник.Това НЕ е агитация, а абсолютно ЗАБРАНЕНО говорене и писане ПРОТИВ дадена партия! ЯВНО защо са поместени снимките.(някога чужд дипломат ми каза" не мисли, че дипломатите сме най-умните хора"; ЯВНО, че И ЖУРНАЛИСТИТЕ не са!
5
0
 
0
 
! Отговори
Нфб преди 3 години
Защо има информация само за бойко и доган.
вижте забранената агитация в полза на герб днес..
4
0
 
2
 
! Отговори
външен вид преди 3 години
Днес гласувах около 7.30 в голям град.На влизане в училището видях, че излизат на двора няколко полицаи на не повече от 35г.( може и по-млади...) Изгледах с голямо очудване външния им вид: като че бяха "по образец" оформени: с еднакво големи кореми, започващи от над стомаха, придържани някъде надолу с колана на панталоните: ужасно! Та това са млади хора, дори да са банкови чиновници, ПАк трябва да положат грижа, защото е нездравословно: намаляване на храната! да не говорим как ще гонят някого...
3
1
 
3
 
! Отговори
Гласувай рано! преди 3 години
Преди около час и половина, в едно от училищата в центъра на София беше много спокойно. В някои от стаите гласуваха по един-двама човека, в други стаи си седеше само секционната комисия, а в урните - има-няма по десетина бюлетинки.
Затова не се потривайте, а бягайте да гласувате, за да не висите после на опашка.
2
0
 
3
 
! Отговори
?!?!?!?! преди 3 години
В Пловдив един се ангажирал да бъде член на СИК, но сутринта заявил, че "няма да работи, защото е ром"?!?!
Друг негов събрат също приел да е член на СИК, но и той не дошъл тази сутрин. Оправдал се, че негова близка е получила стомашно разстройство?!?!

Хайде, върви ги интегрирай!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А във Филибето?