Сблъсък на еротичния фронт: Кучкова или Вики?

Коя от двете плеймейтки хваща повече окото?
Обновена: 30 яну 2015 14:07 | 29 яну 2015 12:39, Александър Попов
107

Елена Кучкова. Снимка: Булфото
Виктория Ананиева. Снимка: Dnes.bg

Общо гласували: 1672
Елена Кучкова
50%
Виктория Ананиева
50%

С всяка изминала година критиците твърдят, че нивото на конкурса за плеймейт падало главоломно. Слуховете за купени титли винаги го съпътстват, но така или иначе победителка винаги има. Така беше и при избора на Елена Кучкова, така е и сега при прясно избраната Вики.

Кучкова стъпи на пиедестала с визитка на еротична танцьорка. Със самочувствието, че жената трябва да изглежда като нея и признанието, че харесва най-много краката си. Вики също се има за красива жена с амбиции.

Още по темата

И двете не са напълно естествени, като природните им дадености са понапомпани със силикон. Вики признава, че е била доста ощетена в това отношение и сега се чувства доста по-секси.

Предлагаме ви сбълсък между двете, като вашият глас ще определи коя хваща повече окото. Без жури, без парите на бизнесмени...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Преди години, учителката ни по биология беше разказала за семейство в, което жената била грозна и всички се чудили защо мъжът й се е оженил за нея ТОЙ ОТГОВОРИЛ: ЗАЩОТО Е МНОГО КРАСИВА ,ОТВЪТРЕ В ДУШАТА, така че е много относително кое е красиво и кое грозно...
66
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Няма красиви и грозни това е относително понятие.Обичаният е красив!! За теб и мен може да е грозен но ако погледнем с очите на влюбения ще видим красотата чрез неговите очи.Така,че такива отвлечени теми кой е красив и кой не е са несериозни да коментираме.Но за духовно и ментално не може да се говори при тия момичета.В днешно време духовно и ментално е рядко срещано явление.а за територията на България е станало почти рядкост.Ако има такива те ще са самотници затова че не срещат сродни души
65
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"излез от темата за тези телесни търговки от статията" - това го написах, за да излезеш от темата на Кучкова, която е телесна търговка и нищо повече. Затова, коментарът ми не се отнася за нея. Тя е тъпота, силикон, тъпота, силикон. Духовно и ментално при нея са пак на това ниво ...пустош. От там ум..никакъв. Красота? Както написах ---всеки с вкуса си, за някой е красива, за някои е ...пустош.
64
0
 
1
 
! Отговори
анонимеен преди 9 години
Значи политика,който изоставил Кучкова е под нейното духовно и ментално ниво.Благодаря за информацията да се пазим от такива маргинали,като политиците.Духовното ниво на Кучкова можем да сравним с това на Паисий Хилендарски а менталното с това на Бил Гейтс.
63
0
 
2
 
! Отговори
400 кубика преди 9 години
Кучкова е по красива и има месце освен това е по гуменетки а не на токчета !Както тя го казва -да са накурвим с токчета грим и оскъдно облекло !Кучкова е запазена марка и е само за мен !Аз ги харесвам такива по гуменетки и дънки дето не логат да казват ррррррррр...
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
pleimeitka,da ne e igraeshta na pilon?hahahaha
61
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Ако една жена е колкото красива,толкова и умна нямаше да бъде изоставена." 87, ти сериозно ли го написа това? Няма да бъде изоставена, ако срещу нея стой мъж поне НА НИВОТО Й. Ментално и духовно. Хайде сега,малко да помислим, излез от темата за тези телесни търговки от статията, хайде сега помисли ДАЛИ жените, които са красиви и умни не са били изоставяни просто защото срещу тях е бил човек, който е ПОД всякаква тяхна летва - ментална и духовна, ама а де...влюбили се. Има такива жени.И мъже.
60
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Всъщност Кучкова съвсем не е глупава,просто сте предубедени" - 86, значи, то верно, че всеки от собствената си камбанария дрънчи относно това кой е глупав и кой не, обаче кажи къде точно тази е показала и доказала, че НЕ е глупава като празна дрънчаща кофа с две шепи силикон? Онзи ден я гледам и бях направо вПИЧитлена как тази обяснява 1 час колко драматично е било вкарването на силикона и колко комплексирана *** е била преди това! За какво изобщо става въпрос?! Цупене и силикон.Пълна пустош!
59
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Аз да не съм някаква си там...аз съм плеймеитка.Това са думи на Кучкова във ВИП-брадър.Горката умница тя не знае значението на думата плеймейтка.Плей на английски значи игра и оттук нататък си правиш извода каква е.Момиче за игра на богати люде,които имат извратени сексуални фантазии и не искат да осквернят половинките си и си наемат тези умни и красиви момичета дето могат да ти лаят,като куче,да ти пълзят като земноводно и т.н-каквото се сетиш.Видях тоалетите на Кучква от мед.сестра до камшици
58
2
 
6
 
! Отговори
кака от бранша преди 9 години
Тези двете що се излагат като кифладжийки!! Когато мъжът види красива и умна жена и с перфектно тяло той се стипцосва и получава задължитлно комплекси.Перфектните жени будят респект и уважение и с тях не може да си доволяваш капризите и сексуалните изваращения,защото такава жена си прави парите и остава на мъжете,които са я срещнали такава тръпка,която се носи цял живот.А не усещането,че за 1000лв или повече може да я има.
57
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ако една жена е колкото красива,толкова и умна нямаше да бъде изоставена.Кучкова е една от тия употребени и изхвърлени.Така,че критериите ви за красиви и умни отпада.Просто това са момичета,които са готови на всичко за пари.Един умен мъж търси такива за забавление и задължително прости за да не разберат,че след задоволяването си тя ще бъде изгонена и трябва да бъде много проста да не разбира за това.Калканджиева и тя бе 6-та ама в очите на обикновенния Тачо бе грозна и ***.
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двете бих ги изплющял, но задължително на задна и без целувки, че кой знае на кой ще да поцелуем аргумента. Тая в дясно не я знам, ама другата сигурно е изгълтала 1-2 кофи с....
55
3
 
12
 
! Отговори
Ivan4o преди 9 години
И двете щом трябва дедо попе и двете! :)
54
3
 
7
 
! Отговори
край преди 9 години
Не е вярно че красивите жени са по-умни от грозните - тъкмо обратното е - умните жени са красиви. Една жена ако има нещо в главата все ще намери начин да усъвръшенства това което и е дала природата.
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kovrova e qka,taq 4ernata e bahti newzra4nata
52
4
 
7
 
! Отговори
край преди 9 години
По десетокорната система - девет *** за Кучкова и девет *** и половина за Вики.
51
3
 
22
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Хубави, колко да са хубави ?Колко може да им влезе?С грим, силикон и екстеншъни са хубави много жени, не само тия.Всяка жена, ако се поддържа може да бъде красива.
50
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Която дойде да ми копа на нивата, за нея ще гласувам.
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" И двете не са напълно естествени, като природните им дадености са понапомпани със силикон " С други думи искат от нас да гласуваме кой силикон е по-добре напомпан ли?
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка година нова плът за организаторите на конкурса. Все пак има лъч надежда - все по-грозни и по-грозни се явяват не тези конкурси. Как можаха точно тези късокрачки да ги изберат?! Толкова ли са били сръчни в леглата на организаторите на конкурса, та сса се класирали първи?