Жена помете 4 възрастни жени в с. Дебращица, едната почина

Шофьорката се качила върху тротоара
24 май 2020 21:45, Нели Христова
25
Жена помете 4 възрастни жени в с. Дебращица, едната почина
Снимка: БГНЕС

Една възрастна жена е починала, а други три са ранени след пътен инцидент на единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица. Сигнал за тежката катастрофа е получен около 19.00 ч. в РУ-Пазарджик, съобщи за NOVA говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Незабавно към мястото са били насочени автопатрули на сектор „Пътна полиция”, РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ. Пристигайки на място екипите установили, че инцидентът е предизвикан от лек автомобил с водач 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее, и тяхното 7-годишно дете.

Спускайки се от местността „Добра вода” по посока за село Дебращица в началото на населеното място, жената загубила контрол над возилото. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, разговарящи пред къщата на една от тях.

В резултат на удара на място е починала 76-годишната жена, а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани от линейки на „Спешна помощ” в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние.

На мястото се извършва оглед от дежурна група на полицейското управление в Пазарджик. Изяснява се причината, довела до тежкото пътно-транспортно произшествие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жената загубила контрол над возилотоПилотка от формула 1, нали преди всяко населено място има ограничение 50 км/ч? Или за сомалийците това не важи
20
0
 
10
 
! Отговори
kkk преди 3 години
Направо ще ме утрепете вече с това цензуриране,от кога м***йmuna е обидна дума?
19
2
 
15
 
! Отговори
kkk преди 3 години
Честно казано,не вярвах,че някога ще го кажа,но шофирането отдавна спря да ми доставя удоволствие,особено градско!Имам чувството,че всяка втора *** се е качила на кола и няма представа какво трябва да е поведението на пътя!Най-зле са тези от селата,на кръговите и светофарите сякаш са на друга планета,не знаят къде се намират,а пешеходните пътеки се чудят за какво са!
18
0
 
13
 
! Отговори
Kreti преди 3 години
Има *** жени , бившата тъкмо беше взела книжка и дадох да кара на края на Австрия малко преди да се влезне в Германия , след като разбра че в Германия няма ограничение на скороста летеше с 160км . Човек без опит и усещане за скорост с 160км, едвам дочаках следващата бенъиностанция за да и всема ключовете на колата. Жена в колата *** с Граната!
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закон за движение по пътищата6. "Тротоар" е изградена, оградена или очертана с пътна маркировка надлъжна част от пътя, ограничаваща платното за движение и предназначена само за движение на пешеходци.
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен И какъв ,пътен инцидент ,след като е станало на тратоара?.Жениците не са били на пътя ,та да има пътен инцидент.Нещо куца в терминологията на правосъдната система ?Пътен инцидент ,пък станал извън пътя или трасето ? Логичното е ,когато инцидента става извън пътя , да не се приравнява със станала на пътя и оттам присъдата да е много по завишена .
15
3
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Ще ги помете ,так става като не намаля на 50 след табелата за населено място . Отделно там канавките са обрасли и хората се движат по платното ,нищо чудно някой да и се е изпречил и да е кръшнала встрани губеики колата !
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До офффДобре, че нямаме авиация или развита ЖП мрежа с бързи влакове....
13
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък бая жени карат скоростно.Алоу, това не ви е рап клип или бързи и яростни.
12
12
 
7
 
! Отговори
Жендър преди 3 години
Какво ме интересува. Искам статия за слънчезащитен крем като вчера и оня ден. Искам да знам коя планета е ретроградна. Искам да знам коя зодия яде толумбички на закуска и не получава газове. Искам да знам каква е диетата на Азис.
11
2
 
38
 
! Отговори
M преди 3 години
Същата кола се движеше пред мен с много висока скорост... На Дебръщица бяхме 2 3 минути след катастрофата. Беше потресаваща гледка. Дойдоха КАТ, пожарна и две линейки, в този ред. Дано останалите хора са добре. Мир на праха й на жената.
10
12
 
7
 
! Отговори
Натопорчев преди 3 години
Бог да я прости жената....! Сега бързо ще я пишат жертва на Корона...
9
7
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Тази статистика откъде я извади или говорим за стереотипи?
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципно жените шофьори правят ПТП на няколко пъти по-малко изминати километри от мъжете, а общият брой на ПТП причинено от жени е по-малък, защото жените шофират десетки пъти по-малко от мъжете и още нещо.
7
20
 
16
 
! Отговори
Значи преди 3 години
От 50 катастрофи 1 е причинена от жена, ама те били виновни. ***, мъж като предизвика катастрофа от какво е? Пиян е, разсеял се е, дрогиран е, говорил си е по телефона, лакирал се е, припаднал е от смрадта на чорапите и дебелите косми от подмишниците му, слаба подготвка, няма опит.
6
0
 
20
 
! Отговори
бай х преди 3 години
Бог да прости жената !Като идват от добра вода влизат и карат със висока скорост през селото ... и така стават белите
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно този инцидент е свързан с разсейване с мобилен телефон - чатене, гледане на снимки, говорене...Мир на душата на жената и дано другите да се оправят бързо!
4
1
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Версията е :Слаба подготовка! Неделен шофьор! Мъжът и подпийнал и тя трябвало да кара...
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Версиите са много... прилошаване, алкохол, техническа неизправност, засичане от друг автомобил, ухапване от насекомо, умишлено действие, разсейване, караница вътре в автомобила, радост на детето и да и скочи на врата, звън на телефон, разговор по телефона докато шофира... и т.н. заспиване.... има още.(слабо обучение)
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да прости починалата и да даде изцеление на останалите.А мъжът на шофьорката да го наритат за назидание, с кой акъл е разрешил на тази да управлява автомобил?Нея да я осъдят подобаващо, аман от некадърници, които не си знаят мястото и не си налягат пар.ца.ли.те!