Майката на Влади постъпила така и с големия си син

Вторият й съпруг категоричен – мързелива е, лъже, краде
21 дек 2015 09:22,
37
Майката на Влади постъпила така и с големия си син
Кадър: Нова ТВ

Майката на Владислава, която беше изоставено пред жилищен блок в Пловдив, е постъпвала по подобен начин и с друго свое дете. Това стана ясно от думите на Георги Георгиев – вторият съпруг на Лилия, от когото тя има 9-годишен син.

Още по темата

И трите деца на Лилия са от трима различни бащи. С Георгиев тя живяла в Испания, където той работел като международен шофьор. "Не работи, мързи я, лъже и краде", каза той по адрес на бившата си. Той разказа, че там успял да й намери работа, но на Лилия не й се работело.

"Тя си остави детето. Всичко е документирано в полицията в Испания и България", заяви Георгиев пред bTV. Той каза още, че поискал от Лилия да му подпише пълномощно, за да гледа той сина им, но тя отказала.

"Къде е била, когато за втори път й дават детето", попита Георгиев и настоя за отговор от социалните служби.

Малката Владислава също е изоставена за втори път. Тя е била в приемно семейство, но е била върната на майка си.

Надя Танева, директор на дирекция "Социално подпомагане"-Пловдив посочи, че информацията от втория съпруг на Лилия за това, че тя е оставила и по-голямото си дете, е нова за службата.

"Малката Влади е изоставена за втори път", потвърди тя. По думите й, това, че децата се гледали от бабата, не означава, че те били изоставени. Танева увери, че службата е загрижена и за трите деца. Предстоят разговори с Георги Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Pvcpanelkonteiner преди 8 години
A kat sa razboleete i vi sipvat chujda krav ili vi slagat chujdi babreci i sarca pak li ste taka ?!
15
0
 
4
 
! Отговори
hard преди 8 години
До Анонимен Което, в малко изменен вариант, продължава и сега.
14
0
 
15
 
! Отговори
???? преди 8 години
бе що не и вземат родителските права на таа ????
13
1
 
7
 
! Отговори
Читател 22 преди 8 години
Толерирането на простащината в телевизия, вестници, в интернет и където другаде се сетите, вреди на чувствата ви! Отхвърлете я!
12
13
 
12
 
! Отговори
Читател 22 преди 8 години
Скъпи нещастници!... Очевидно, за да си българска майка е достатъчно:1.Да си единствено отговорна за децата! 2.Да работиш! 3.Да можеш да гледаш децата си сама! 4.Да осигуриш на мъжа си добра домашна обстановка! 5.Да бъдеш търпелива с тъщата!/задължително/... За българския мъж:1.Да е необразован, очакващ за него да се грижи обществото или майка му! 2.По възможност да е мъж-мачо!/не е задължително/. 3."Ако има работа, ша работим!" 4.Децата са на майката!/тя е ***,или"тя е луда!/ 5.Що да се женим
11
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 14 - "демокрация" създадена от същите, които 45 години управляваха преди това. БКП, ДС, УБО и техните деца, секретарки, братовчеди и роднини са непрекъснато във властта от 1945 година до сега. И "демокрацията" им е толкова успешна, колкото и "комунизЪма".
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, тука половин България се изреди да хленчи, колко лоши били социалните, че вместо да и помогнат искали да и вземат децата. А, сега нещо да кажете? Горката женица, направо и се късало сърцето като си оставила детето, ама била толкова бедна, така затруднена, че нямала избор... защо социалните не и помагат?!...
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, които не могат да гледат деца, не трябва да им се позволява да правят деца. Аз моите едва гледам, а трябва да плащам и да издържам чуждите. Ай сиктир
8
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата са генетично обременени с майка курвa и нямат бъдеще.
7
0
 
19
 
! Отговори
zazaza преди 8 години
До от Сидни Ав$тралия #1едва ли е по-проста, но те настига ... диша ти във врата :)
6
1
 
42
 
! Отговори
художника преди 8 години
До Анонимен 5Кръстовищата в София са пълни с невръстни дечица и просят. Те от кой етнос са и не са ли зарязани на улицата с риск да ги прегази някой ???
5
14
 
33
 
! Отговори
Турчин преди 8 години
не им сегледа деца, искат по кафетата и моловете
4
1
 
56
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
Хората,имащи чувство за отговорност,избягват да имат деца,ако не могат да им осигурятпоне екзистенц минимум.Безотговорните плевелни ет.носи и прослойки се плодят масирано и захвърлят децата сида бъдат гледани от държавата.Заради тях са и проблемите в социалната сфера.Уви,нещатане само няма да се оправят,но и кризата ще се задълбочава-системата ще отглежда тези,които я разрушават.Заради социопатите ще страдаме всички.
3
5
 
66
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Я, да видим кой ще й направи четвъртото дете.
2
3
 
113
 
! Отговори
1 преди 8 години
Цяла седмица ли ще слушаме за тая! Да я кастрират и да и вземат децата, за да не прави нещастни повече деца.
1
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко говори, че човекът е прав.